Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חודשיים של מגורים אצל ההורים בזמן שחיפשתי דירה, שכחתי כבר מה זה לבקר בסופר, וביום הראשון של המעבר, קפצתי לסופר ובדיעבד לא קניתי כלום, אבל הוצאתי 700ש"ח.

אז אני שואל אותכם, איך אתם חוסכים כסף בהתנהלות יומיומית של מוצרי מזון \ טיפוח ובריאות \ היגיינה וכדומה?

איפה ואיך משיגים קופונים, הנחות, תלושים וכדומה?

אני לא מדבר על "לא לקנות דברים שלא צריך" אלה יותר בכיוון של איך לחסוך בקניה של דברים שכן צריך. לדוגמא אין לי מושג מה המחיר המומלץ (או בכלל טווח מחירים) לנייר טואלט אז לרוב אני פשוט קונה כי אני צריך ומבלי להסתכל במחיר ולהגיד "אוי פאק זה יקר" וכו'.

אשמח אם תשתפו טיפים.

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחרי חודשיים של מגורים אצל ההורים בזמן שחיפשתי דירה, שכחתי כבר מה זה לבקר בסופר, וביום הראשון של המעבר, קפצתי לסופר ובדיעבד לא קניתי כלום, אבל הוצאתי 700ש"ח.

אז אני שואל אותכם, איך אתם חוסכים כסף בהתנהלות יומיומית של מוצרי מזון \ טיפוח ובריאות \ היגיינה וכדומה?

איפה ואיך משיגים קופונים, הנחות, תלושים וכדומה?

אני לא מדבר על "לא לקנות דברים שלא צריך" אלה יותר בכיוון של איך לחסוך בקניה של דברים שכן צריך. לדוגמא אין לי מושג מה המחיר המומלץ (או בכלל טווח מחירים) לנייר טואלט אז לרוב אני פשוט קונה כי אני צריך ומבלי להסתכל במחיר ולהגיד "אוי פאק זה יקר" וכו'.

אשמח אם תשתפו טיפים.

1. בשביל קניה גדולה שווה לנסוע לסופר זול יותר. למשל חצי חינם (מחירים סבירים, לא הכי זול) או רמי לוי (זול, רמת שירות לא משהו)

2. צריך נייר טואלט? תשווה בין האפשרויות באותו סופר. מחיר פר גליל כמובן. סדר גודל של 1 ש"ח לגליל זה סביר.

כנ"ל כל מוצר - תשווה בין האפשרויות שלפניך.

3. לאורך זמן - אם אתה רואה שמוצר מסויים מתקלקל לפני שצרכת את כולו אז בפעם הבאה קנה פחות.

4. כרטיס מועדון (לא כרטיס אשראי! רק כרטיס מועדון שהוא בחינם ולתמיד, לא רק שנה ראשונה) של הסופר שאתה בד"כ קונה בו.

5. אם אתה יכול להשיג תוי קניה בהנחה - תשיג. למשל בשופרסל יימכרו לקראת פסח תו הזהב בהנחה של 7% (כלומר כרטיס של 1000 במחיר של 930 למשל) לחברי לשכת עורכי הדין.

6. תבוא עם רשימה.

7. בסופר לא קונים בתשלומים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בהתחלה חייבים לטייל קצת ואז לאט לאט למדים איפה כדאי לקנות מה. תעשה השוואות בלייב. יש גם אתר שמשווה מחירים בין סופרים שונים, לא זוכר את שמו.

בנוסף, יש כרטיס אשראי של סופר פארם שמקנה הנחה פה ושם. לא יודע מה תנאיו.

יש מוצרים שאני קונה בקנייה חד שבועית ברשת גדולה, ויש דברים שיותר כדאי לקנות במכולת השכונתית. יש דברים שכדאי לרכוש בשוק [נייר טואלט] ויש כאלו שבמגה או משהו.

זה באמת עניין של סקר שוק.

טיפ גדול: תלמד לבשל. זה חוסך המון כסף, זה בריא יותר ולרוב טעים יותר מאשר לאכול בחוץ.

אני אישית קונה את רוב מה שאני אוכל בטבע, אז זה קצת יקר, אבל כדי שזה יתקזז אני יורד ברמת הפינוק ונוסע לעבודה הרבה בתחב"צ ולא ברכב.

יש חנויות בשוק עם מוצרי היגיינה ממש זולים. גם חומרי ניקוי, אבקות כביסה וטבליות מדיח וזה.

בשמים אפשר להזמין באינטרנט.

לפעמים יש בסופר פארם 1+1 על מלא מוצרים ואז אפשר לקנות 2 או 4 שיספיקו עד המבצע הבא.

באופן כללי אין מנוס מסקר שוק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מצטער לנפץ את הבועה, אבל בשביל לחסוך באמת צריך "לא לקנות דברים שלא צריך".

ז"א לצמצם קנית אוכל מוכן, לצמצם לאכול בחוץ, להכין יותר בבית.

זה רק בעניין אוכל, יש עוד הרבה בתחומים אחרים.

צמצום בקניית נייר טואלט זול יותר ב-15 שקל, לא באמת יביא לך חסכון.

פורסם (נערך)

תתחיל עם להשוות מחירים בתוך הסופר. לפעמים יש מוצר מתחרה הרבה יותר זול ולפעמים זו רק אריזה שונה שמשנה את המחיר ליחידה בצורה משמעותית.

נצל מבצעים לדברים לא מתכלים (חומרי ניקוי למשל).

פרק את העוף לבד בבית במקום לקנות מפורק. ההבדל במחיר מאוד משמעות.

בשלב מתקדם יותר פצל קניות. חומרי ניקוי למשל לפעמים יותר זול לקנות במקום אחר ובגלל שזו קנייה של פעם בחודש אים בעיה לפצל אותה מהקניות השוטפות.

עריכה: דייב, קניות של נייר טואלט ב 10 שקים פחות, עוף בעוד 15 שקל, חלב עוד 2 שקלים, רסק עגבניות עוד שלושה וכן ההלאה יכולים לצמצם לך בקופה גם 50 שקל שהם 200 שקל בחודש. לא יודע מה איתך אבל אצלי זה נחשב משמעותי.

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לבחור רווק(ככה זה נראה מההודעה) , הסופר זה לא המקום שבו תשיג את החיסכון האמיתי, כנראה בגלל שזאת קניה ראשונית הגעת לסכום משמעותי, אני מניח שלבחור רווק, שיטוט בין סופרים וחנויות להוזיל מוצרי צריכה ישיג חיסכון של עשרות שקלים בודדים וזה נראה לי די מיותר ולא שווה ביחס לזמן שתצתרך להשקיע בזה.

כפי שרשמו לפני, את החיסכון האמיתי תשיג מצמצום בילויים, צמצום אוכל מוכן, צמצום נסיעות לא נחוצות(דלק- במידה ויש רכב) ואתה מבין כבר על מה אני מדבר.

פורסם

will

2. לגבי נייר טואלט הבנתי. יש לי שאלה אחרת. יש ספגטי של מגה, יש של אסם ויש ברילה. מגה לרוב זול יותר. תמיד הייתי קונה אותו. אבל אז אמרו לי, שהוא מאיכות נמוכה יותר. בנייר טואל זה כנראה לא ממש משנה. מה אם אוכל מהמותג המקומי? האם כשאני קונה אסם או ברילה, אני תמיד משלם רק על המותג או גם על איכות המוצר?

4. איפה משיגים? תמיד מנסים לדחוף לי כרטיס אשראי. לא רוצה, יש לי אשראי והוא מספיק לי.

davemustaine87

צודק, אבל אני לא מתכוון לרדת באיכות \ כמות האוכל שלי. ולכן אני מנסה ללמוד כל מיני טריקים (ואני יודע שיש כאלה) בשביל לחסוך בדברים שאני כן קונה.

michaelbe6

נכון רווק. אני מודע לעובדה שיש אינספור תחומים (בילוים, אוכל בחוץ, דלק וכדומה) שבהם ניתן לחסוך. אבל כרגע אני מתמקד במוצרי מזון והיגיינה. כי קל לחסוך בבילויים - אתה פשוט מבלה פחות או משנה את אופן הבילויים שלך (במקום בר ומנה של וויסקי אירי, מונופול עם בירה בבית). יותר קשה לחסוך באוכל והייגינה כשאתה רוצה להישאר באותה הכמות של האוכל.

אני יודע שיש כל מיני קופונים של 1+1, כרטיסי מועדון חינמיים וכדומה. איפה משיגים כאלה? אפליקציות? עיתונים?

פורסם

תשתמש באתר קניות אונליין שמשווה בין הסופרים ואז תשנע את עצמך לסופר הנבחר ותקנה בעצמך או שתשתמש בשירותי השילוח שלהם (ואז כנראה לא חסכת כסף..)

פורסם

נסה לעבוד לפי ההגיון. ראשית צא לסופר עם רשימה מפורטת (יש אפליקציות בשביל זה) ואל תקנה יותר.

אם מוצר מסוים נראה לך קצת יקר, שמור הערה בנוגע אליו ובדוק אח"כ את מחירו בקנייה בסופר אחר. יש הבדלים משמעותיים.

מוצרים שלא מתקלקלים קנה בכמויות בזמנים שיש מבצעים (נניח בחגים).

ובאופן כללי - בצע מעקב אחרי ההוצאות שלך. אני שילמתי על הכל באשראי והייתי פשוט בודק את החשבון שלי מדי פעם ורואה כמה אני מוציא. היום לבנקים יש אתרים משוכללים שגם מפלחים לך את ההוצאות לפי סוג ההוצאה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

sronis

רשימה זה אכן דבר טוב. אני אשתמש בזה.

לגבי הוצאות, אני עוקב כבר כמה שנים. הבעיה היא שזה כמאט בילתי אפשרי לעקוב ברמה של מוצר מסויים.

מעניין אותי בעיקר איך ואיפה משיגים קופונים וכדומה, והאם חלופות כמו ספגטי של מגה אכן זולות יותר ובאותה האיכות כמו ספגטי של ברילה לצורך הדוגמא.

פורסם
ובאופן כללי - בצע מעקב אחרי ההוצאות שלך. אני שילמתי על הכל באשראי והייתי פשוט בודק את החשבון שלי מדי פעם ורואה כמה אני מוציא.

+1

הרבה פעמים ממליצים להמעיט בכרטיסי אשראי ולהתמקד במזומן - אצלי זה בדיוק ההיפך. פלטי כרטיס האשראי זמינים ואני בודק אותם כל פעם (מגיעים למייל) והמעקב יעיל יותר. באשראי אני מוציא משמעותית פחות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רק אני לא מבין איך ניתן לקבוע שאיכות נייר טואלט לא חשובה ?? :shock:

ולשאלת המותגים, מהנסיון שלי כל שימוש במותג סופר פרטי גרם לכך שאכלתי אוכל מגעיל, חד משמעית.

זה התחיל כאשתי קנתה אפונה של שופרסל במקום סנפרוסט, המשיך בזה שהיה מבצע טוב על קורנפלקס של מגה והיו עוד כמה דברים בדרך שפשוט נזרקו לפח.

הדבר היחידי שיש לי איתו נסיון טוב הוא מוצר ביסקוויט שוקולד של שופרסל שמגיע מגרמניה, אשתי גילתה אותו לפני שבועיים.

• תוכן חדש...