Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא אגיב על מהות הנהיגה שלך (אני חושב שזה ברור לכולם), רק אומר לך שבצעירותי (טיפשותי) גם יצא לי "להעצר" ע"י שוטר שאינו שוטר תנועה באשר לנהיגה שלי ולקיחת פרטים וקבלת הסיסמה "הכל יגיע בדואר".

מעולם לא הגיע אלי דו"ח.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

אני חושב שלא כדאי שהשוטר שעצר אותך יראה את הסירטון הזה..

תחשוב על אפשרות להוריד אותו.

אני חושב שאפשר כמעט לספור על כף היד אנשים שנצלו מדוח שיקרי בגלל כזו מצלמה ואני לא ייתפלא לשמוע שיש יותר אנשים שהסתבכו בגללה..

פורסם
אני במקומך הייתי מתבייש להעלות את הסרטון הזה לכאן.

נהיגה פרועה, עבריינית ומסוכנת של נהג שחושב שהכביש שייך לאבא שלו, וחוקי תנועה זה לאחרים.

העיקר שאתה מחפש את מה שפסול או לא פסול בהתנהגות של אותו שוטר. ככה עושים תאונות דרכים. ככה רוצחים אנשים בכביש. בושה.

+1...

פורסם

מסכים עם קודמיי לגבי הנהיגה שלך, אבל לא אוסיף מעבר, חפרו לך מספיק.

לגבי ה"שוטר".

עד שלא ראיתי תעודה, מבחינתי הוא אזרח רגיל לחלוטין ויכול ללכת למצוץ סוכריה על מקל.

ברגע שהייתי רואה את האורות הכחולים על הדשבורד הייתי עוצר, מחכה שהוא ייגש אליי, רואה שהוא על אזרחי, ומבקש תעודת שוטר.

הציג תעודה? עושה כל מה שהוא אומר לי מבלי להתווכח ולו לשנייה אחת.

מסרב להציג? אומר לו שכל עוד לא ראיתי תעודה הוא אינו שוטר, מצלם את מספר הרכב שלו (עם עדיפות שיראו את הצ'קלקה דולקת), נכנס לרכב ונוסע משם.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

לגבי העבירה - כבר כתבו לך דברים נכונים, לא אוסיף מעבר.

לגבי השוטר - שוטר על אזרחי, כנוהל (במקרה כזה) קודם כל מזדהה כשוטר ומציג תעודת מינוי משטרתית.

למעשה, יש כאן התנהלות שאיננה תקינה במידת מה מצד השוטר, אך אינני רואה כיצד זה יעזור לך עם הדו"ח.

לגבי הדו"ח - ככל הנראה לא מדובר בשוטר תנועה, לכן הוא לוקח את מלוא הפרטים ומעביר אותם בטופס ללשכת התנועה

לצורך המרה לדו"ח שיישלח לביתך.

אולי יתמזל מזלך והשוטר יתעצל לבזבז על זה את הזמן ויסתפק בכך שנבהלת קצת ולמדת לקח לפעם הבאה.

• תוכן חדש...