Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי רכב עבודה צמוד, מאחר והתפקיד מחייב. קיבלתי מייל מחברת SaveTax, אשר עוסקת בחישוב החזרים כספיים בגין שווי שימוש ברכב. מלבד דמי מנוי חודשי של 48 ש"ח + דמי הקמה של 250 ש"ח + הגשת דו"ח אישי של 250 ש"ח יש את עמלת הצלחה בשווי של 30%.

- האם גם לדעתכם העמלה ושאר המספרים גבוהים קצת או שזה מה שנהוג בשוק?

- אשמח לקבל פרטים של עוד חברות אחרות שעוסקות בתחום.

- ומי שכבר התנסה בהחזרים שכאלה, האם זה באמת עובד? (להערכתי כ-90% מהנסיעות רכב שאני עושה הן נסיעות

לצורך עבודה ובממוצע אני עושה מעל 30,000 ק"מ בשנה).

תודה.

פורסם

לא עובד.

בלי יומן רכב מסודר שמראה כל קילומטר לאן הוא נסע אין לך סיכוי לקבל החזר כלשהו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

https://www.misim.gov.il/mm_usecar10/UseCarScreen.aspx

[TABLE=class: box_light, width: 100%]

[TR]

[TD=class: page_sub_title]הבהרה חשובה:[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]חישוב זקיפת שווי השימוש נקבע בתקנות מס הכנסה (שווי השימוש ברכב) כפי שמתואר לעיל. רשות המיסים לא תקבל חישובים המבוססים על יומני רכב (בין אם ידניים או ממוחשבים),[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]ולא ניתן לקבל הפחתת מיסים על סמך חישובים אלו.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

מה שכתוב באתר של רשות המיסים זה לא בהכרח נכון, כי רשות המיסים היא רשות מבצעת ולא מחוקקת. יש חוק שאומר שכל אזרח שיש לו רכב צמוד מעבודה משלם על שימוש רכב ולא על הרכב עצמו, לכן באמת ניתן להחזיר בסוף שנה מיסים על שווי שימוש.

כמו כן, מתוך הבירורים שעשיתי, מסתבר שחבר שלי כבר מזמן עושה החזרים כאלה דרך החברה שהוא עובד בה וזה כן עובד!

פורסם

לי היה טנדר שישן בלילה במפעל בגלל נושא שווי הרכב (זה רכב יקר והשווי שלו היה גבוה). אחרי 3 שנים בא מס הכנסה וטען שצריך לשלם מס כאילו הוא היה צמוד למישהו בגלל שלא היה יומן נסיעות מפורט על הקילומטר (לא הספיקו דוחות איתוראן שהוא ישן במפעל כל לילה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לאור מה שכתוב באתר רשות המיסים לא הייתי פונה לחברה כזו שמשלמים לה מראש 500 ש"ח בלי התחייבות חוזית שהם יכולים להשיג לך החזרים.

פורסם
לאור מה שכתוב באתר רשות המיסים לא הייתי פונה לחברה כזו שמשלמים לה מראש 500 ש"ח בלי התחייבות חוזית שהם יכולים להשיג לך החזרים.

אז דרשו ממך לשלם רטרואקטיבית מס ? לא יאמן עם מה הם מתעסקים .

• תוכן חדש...