Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תום המלצתי על מגבר חדש והרשתי לעצמי להמליץ על מגבר יד שניה, מגברי יד שניה רובם במצב מעולם, להרוס מגבר איכותי זה לא פשוט ככה שלא הייתי שולל.

ובקשר למגבר PPI הוא אחלה מגבר, יש מצב שבארץ תצליח למצוא משהו דומה.

שוב נסה ליצור קשר עם יבואנים ולקבל הצעת מחיר.

יש לך את ETON שסרול מייבא , את גראונד זירו שגם היבואן שלהם מטייל פה גלאדן ועוד.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ממש לא שללתי. נהפוך הוא, בכל שרשור המלצות שאני מגיב בו אני ממליץ להעיף מבט בפורום יד שניה.

פשוט הבחור פה מגיב בצורה אנטיפטית לכל מי שלא מגיב לרוחו.

פורסם

תום אני מודע לכך שלא שללת, אני קורא המון את ההמלצות שלך ;)

http://www.ground-zero-audio.com/en/

לי יש את אחד המגברים SQ מהסדרות הגבוהות שלהם , דגם: gzua 4.150sq , אחד המגברים הטובים שיצא לי לשמוע. (שאגב מוצע למכירה אבל גם יד שניה וגם לא בתקציב אז...)

פורסם

לפי האתר שלהם היבואן בארץ הוא Audio System שהינו גם ספונסר פורום.

מוזר שבדביק שלהם אין התייחסות למוצר אלא בעיקר לאודיסון והרץ (אבל גם לעוד חברות טובות כמו ריינבואו ומאסיב אודיו).

פורסם (נערך)

איזה בלאגן נהיה כאן...

סה"כ מגבר ב 1500שקל :roll:

דוונלואד אתה חייב להבין שלשאול על מגבר התקציב הזה ולא להתייחס כל כך על מה ממליצים לא יוביל לשום מקום.

המגברים שאתה מציע הם חדשים מחו"ל לרוב לא ישתם לך בכלל להתעסק עם מגברים חדשים כי אפשר למצוא אלטרנטיבות יותר טובות בשוק גם בארץ.

ממליץ לך לשמוע מחלק מהאנשים כאן.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי DAn-BP 1.8

Scan Speak

פורסם
איזה בלאגן נהיה כאן...

סה"כ מגבר ב 1500שקל :roll:

דוונלואד אתה חייב להבין שלשאול על מגבר התקציב הזה ולא להתייחס כל כך על מה ממליצים לא יוביל לשום מקום.

המגברים שאתה מציע הם חדשים מחו"ל לרוב לא ישתם לך בכלל להתעסק עם מגברים חדשים כי אפשר למצוא אלטרנטיבות יותר טובות בשוק גם בארץ.

ממליץ לך לשמוע מחלק מהאנשים כאן.

בהצלחה.

כשאתה אומר אלטרנטיבות טובות יותר, איזה הצעות בדיוק יש? מטרת השרשור לחפש כאלו דרך אנשים כמוך שמכירים את התחום.

אני צריך שתראה לי את המוצר, שתכוון אותי, כמו ששגיא כאן הראה את ה PPI.

פורסם (נערך)

יש לי הרגשה שעדין יש התעלמות מהעובדה שהסאב הוא שני סלילים של 4 אוהם.

מה שאומר שהחיבור שלו, למגבר 4 ערוצים בגישור, צריך להיות ב-8 אוהם וההספק שהוא יקבל יהיה כחצי מהמוצהר בגישור ל-4 אוהם.

לא שזה בעייתי, רק להיות מודעים לענין ולא לנסות לחבר אותו ב-2 אוהם, כפי שאני חושד שאולי המצב כעת (חשד שלא אומת או נשלל ע"י פותה"ש).

אם תבוצע בדיקת תקינות למגבר הקיים, אולי זה יאפשר כיוון של רכישת מונובלוק דווקא.

או, אם מתעקשים על רכישת מגבר חדש ועוד מחו"ל, אז אולי גרסאת 5 ערוצים של אחד מהמגברים האלו שלפחות יציע ערוץ חמישי חזק יותר (על חשבון שאר הערוצים) ושגם יציב ב-2 אוהם.

וכמובן שיכול להיות שיש מגברים בארץ שעונים לדרישות האלו פחות או יותר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22

• תוכן חדש...