Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Unlimited - מישהו הצטרף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נמאס לי מבזק.

התשתית שלהם מחורבנת, אני לא מקבל חצי מהמהירות עליה אני משלם, אפילו למודם שהם מספקים נמאס והוא מנסה להתאבד.

גיליתי שאנלימיטד פרסו באיזור שלי, נשמעים מאוד מבטיחים בטלפון.

מחיר נוח, חיבור סימטרי והתחייבות על מהירות מינימלית של 90Mbps (לפי הנציג, מהירות נמוכה יותר מטופלת כתקלה). גם ייתור הצורך במודם/ראוטר נשמע אחלה (חלק גדול מבעיות הרשת שנתקלתי בהן נבעו מכשלים במכשירים האלו).

עד כאן תיאוריה.

השאלה היא - זה עובד בפועל? יש כאן מישהו שהצטרף אליהם ומוכן לחלוק מהניסיון?

אני משתמש בערך ב50GB תעבורה בחודש - הרבה סטרימינג (יוטיוב, נטפליקס), הרבה הורדות ומשחקי רשת.

תודה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

שלא יפחידו אותך, האינטרנט שלהם מדהים.

אני מחובר בערך מאוגוסט, המעבר מבזק אליהם זה כמו לשדרג מחיפושית לפרארי.

בבדיקת מהירות רגילה מקבלים מהירות בדיוק כמובטח, בהורדת טורנטיפ מקבלים בערך כמעט פי 3 מהמובטח (אני הגעתי ל-25-26 מגהבייט לשנייה כשהיה לי 100 מגה ביט).

עריכה אחרונה על ידי kramerica
פורסם

לא ניסיתי להפחיד, רק אומר שכבר שנה אני וחברים לעבודה רודפים אחריהם בניסיון להתחבר וכולנו גרים באזור המרכז בשכונות חדשות, עד היום 0 הצלחה... אז אני לא מתפלא שיש עליהם אייטם כל שבוע בחדשות.

אז אתה רוצה להגיד לי שאתה מוריד 25 מגהבייט מהטורנט כאשר ההגבלה גם בתשתית וגם בספק ל100 מגה ביט? נשמע מוזר מאוד שלא מגבילים, על איזה ספק מדובר?

פורסם

במקרה שלי אקספון

אבל זה לא מאוד שונה עם ספקים אחרים.

עם תשתית 100 מהירות הורדה ממוצעת היא של 20 מגהבייט לשניה, עם פיקים של 25-26 כאמור.

כיום אגב עברתי ל-1000 מגהביט בשביל לנסות. מהירות ממוצעת של 55-60 מגהבייט לשנייה עם פיקים של 70, אבל במהירויות כאלו כל דבר קטן בשרשרת משנה ועלול להפריע. בכל אופן זה נחמד, אבל אחרי החודש כנראה שאחזור ל-100. ההבדל במחיר גדול מדי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ - התחברתי.

הולי שיט.

5072073009.png

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

תתחדש אבל עזוב אותך רגע מ speed test

תראה מהירות בתוכנות שבאמת מעניינות, שנראה אם הצינור של אקספון לחו"ל עמוס או פנוי...

פורסם (נערך)

התקשרתי לחברה נרשמתי והזמנתי.

קבעו לי מועד להתקנה. כמה ימים לפני התקשרו ודחו את המועד. כך קרה עוד פעמיים.

בסוף התקשרו וביטלו לי את ההתקנה לגמרי בטענה מוזרה שכאילו אין תשתית בבנין בו אני גר.

שאלתי: הרי אתם אמורים להתקין תשתית, לא ידעתם מזה קודם?

ענו לי משהו לא ברור וניתקו. ואני לא הבנתי מה קורה.

עכשיו הכל ברור למה המיזם של חבורת הליצנים הזאת בדרך לפשיטת רגל.

עריכה אחרונה על ידי shayBB

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

לפני שמתקשרים ומתעצבנים, יש בדיקה אוטומטית באתר, אחרי ההרשמה, אם אתה גר באזור עם תשתית מתאימה.

כל מה שמעבר לפופיק של תל אביב די מחוץ לתמונה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אינטרנט כזה היה לי באוקראינה. בבדיקת מהירות הוא הציג 96 הורדה ו 93 העלאה.

איך אני מצטרף?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...