Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמן ב120 אלף מחליפים הכל בערך 7 ליטר, אבל מוסכים לא עושים את זה או לא כמו שצריך בדרך כלל (הגם שלא מומלץ לבצע החלפה מלאה עפ"י חלק מהאסכולות של המוסכניקים)

יש לך בעיה בתיבה, לפני הכל תחליף שמן גיר למקורי ותראה אם יש שיפור (זה זול יחסית) אם לא עובד תגש לבדיקות מסובכות יותר (כמובן תבדוק תושבות מנוע ואם תחליף רק מקורי)

פורסם

השמן גיר מקורי הוחלף ב60 אלף הרכב עכשיו ב108 אלף דפיקה חלשה נשמעת בהכנסת הילוך מעמידה ל d או לr יותר נפוץ שזה קורה לי בירידות או עליות במישור לא כל הזמן ואם כן אז חלש מאוד כמו שציינתי קודם העברת הילוכים חלקה מאוד בנסיעה ללא רעשים או דפיקות

פורסם

שמת לב אולי באמצע הנסיעה עם חום המנוע תקין, ובטווח העבודה בנסיעה בכביש מהיר או בין עירוני?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

חום המנוע עומד קבוע בחום שהוא צריך להיות ולא זז כמובן אחרי כמה דקות של תחילת נסיעה רק לסדר לי את הראש מה הקשר ??

פורסם

טוב חברים נפגשתי עם רועי מהכנופיה היום לפי שעה סיימנו טיפול לשתי הרכבים אחד סיווק 99 השני האקורד 06 רועי אמר שקשה מאוד בדגם שלי לראות את התושבות של הגיר אז ככה שעזבנו את זה בלי קשר רציתי להודות לרועי על הטיפול המקצועיות של הבחור הזה מעל לכל רמה שראיתם סובלנות וניקיון חבל לכם על הזמן רועי תודה רבה על הכול איזה כיף לפגוש אנשים כאלה..

• תוכן חדש...