Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סט מקלדת ועכר WIRELESS מומלץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש סט של לוג'יטק אפילו יותר זול MK220 (105 שקלים) או סט של מיקרוסופט ב-119.

מה תאכלס ההבדלים בין כל הסטים? הכל נראה אותו הדבר...

פורסם

ה MK220 לא נראת לי כמו מקלדת. זה מקלדת מיני כזאת. נטו העדפה אישית, אבל אני מעדיף מקלדת עם "שומן" בצדדים למרות שביעבד אני משתמש בסט שלי בתור שלט לטלויזיה שמחוברת למחשב אז אולי מטעמי חסכון במקום היה עדיף לקנות מקלדת קומפקטית יותר.

מיקרוסופט אני אישית לא אוהב. לוג'יטק חברה עם שם. מה ההבדל בין כל הסטים? כנראה שלא גדול במיוחד. אם אתה לא מחפש סט לשימוש יום יומי, לדעתי כל סט באזור ה 100-200ש"ח יסיפיק לך.

לשימושים ספציפיים כמו הקלדה הרבה שעות ביום \ משחקים וכדומה לא הייתי ממליץ בכלל על סט אלחוטי. או לחלופין ללכת על סט שלוקח בחשבון גם ארגונומיה.

פורסם

עובד שנים עם ה3000 של מיקרוסופט, סט מצויין לדעתי, מדי פעם מנקה עם קומפרסור.

יש כפתורים שימושיים כמו זום אין/אאוט, מחשבון ומקשי מולטימדיה שלא תמיד תמצא בסטים הזולים.

אם אתה רוצה משהו קצת מעבר אז ה5000 טיפה יותר ארגונומית בגלל הקימור וההגבהה שלה.

נק' חשובה לגבי סטים זולים - מגיעים עם עכברים אופטיים פשוטים, בסטים היותר יקרים מגיעים עם עכברי לייזר/בלוטרק (מיקרוסופט).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
מה תאכלס ההבדלים בין כל הסטים? הכל נראה אותו הדבר...

בנוסף למה שארז הסביר, גם הדונגלים שונים. זכור לי למשל שבאחת הסדרות הנמוכות של מייקרוסופט (800 נדמה לי) כל דונגל הגיע מקודד בלעדית לסט שלו, כך שאם איבדת אותו היית צריך לקנות סט שלם חדש. בלוג'יטק למיטב ידיעתי אין בעיה כזאת, ומעל סף מחיר מסויים הם אפילו יתנו לך unifying dongle שאליו אפשר לחבר עד שישה מכשירים שונים מתוצרת החברה.

יש גם את ההבדל הבסיסי יותר - האם לקחת סתם סט אלחוטי או בלוטות'. השני קצת יותר בזבזן בסוללה, אך לא דורש דונגל ולכן לא תופס כניסת USB במחשב.

אני משתמש במייקרוסופט 3000 כבר כמה שנים, כיום כנראה הייתי קונה משהו קומפקטי יותר. אני יודע שגם הסטים הזולים של rapoo שנמכרים באייבורי עושים עבודה טובה, ובמשרד השתמשנו בלוג'יטק פשוט שגם לא עשה בעיות.

פורסם (נערך)
ה MK220 לא נראת לי כמו מקלדת. זה מקלדת מיני כזאת. נטו העדפה אישית, אבל אני מעדיף מקלדת עם "שומן" בצדדים למרות שביעבד אני משתמש בסט שלי בתור שלט לטלויזיה שמחוברת למחשב אז אולי מטעמי חסכון במקום היה עדיף לקנות מקלדת קומפקטית יותר.

מיקרוסופט אני אישית לא אוהב. לוג'יטק חברה עם שם. מה ההבדל בין כל הסטים? כנראה שלא גדול במיוחד. אם אתה לא מחפש סט לשימוש יום יומי, לדעתי כל סט באזור ה 100-200ש"ח יסיפיק לך.

לשימושים ספציפיים כמו הקלדה הרבה שעות ביום \ משחקים וכדומה לא הייתי ממליץ בכלל על סט אלחוטי. או לחלופין ללכת על סט שלוקח בחשבון גם ארגונומיה.

הכוונה לסט מקלדת ועכבר שישלטו על מחשב שמחובר לטלויזיה. אין לי צרך בפונקציות מיוחדות לפי כך.

אז לקחת את הסט הכי זול וזהו? יעשה את אותה עבודה כמו כל השאר?

עריכה אחרונה על ידי m_c_ofer
פורסם

יש לי איזשהו סט זול של לוג'יטק שמחובר לטלוויזיה, עלה משהו כמו 80-90 שקל. לא מאוד נוח ובדיעבד הייתי מעדיף מיני מקלדת עם משטח מגע. יש כאלה ממש קטנים שנראים כמו שלט של קונסולת משחקים, אפשר למצוא באיביי ובטח גם בחנויות בארץ.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

משתמש גם בסטים של $M וגם של לוג'יטק. אישית אני מעדיף את התחושה של מקלדות $M, אבל זה ממש עניין אישי.

לצורך שלך כנראה שכלל אין משמעות איזה סט תקנה, השימוש יהיה די דליל ואם מדובר בסלון נראה כי הקריטריון החשוב ביותר הוא הגודל והעיצוב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם זה סט לטלוויזיה (KODI), מניסיון יומיומי שיש לי עם שתי המובילים בשוק - LOGITECH K400 ושל מיקרוסופט ALL IN ONE אני ממליץ על המיקרוסופט בלב שלם, לדעתי עדיף על הלוג'יטק מבחינת נוחות שימוש - מיקום כפתור כיבוי והפעלה, מיקום/גודל/נוחות טאצ'פד ומבחינת עמידות.

הסט שלי עובד ללא דופי גם לאחר מבחנים ממושכים של תינוקת בת שנתיים שבוחנת אותו למעלה משנה, הלוג'יטק זה סיפור אחר.

פרט נוסף, לגבי הלוג'יטק, לאוהבי העיצוב, המקלדת קיימת גם בלבן וגם בשחור.

ונ.ב קטן נוסף, אני מוכר גם את כל המוצרים האלה במעבדה שלי בחיפה. :)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יש לי בסלון מקלדת לוג'יטק אלחוטית שעובדת על תא סולארי, דגם K750. מאוד נוח- גם המקלדת ממש דקה וגם אין דאגה שהסוללות ייגמרו.

פורסם
אם זה סט לטלוויזיה (KODI), מניסיון יומיומי שיש לי עם שתי המובילים בשוק - LOGITECH K400 ושל מיקרוסופט ALL IN ONE אני ממליץ על המיקרוסופט בלב שלם, לדעתי עדיף על הלוג'יטק מבחינת נוחות שימוש - מיקום כפתור כיבוי והפעלה, מיקום/גודל/נוחות טאצ'פד ומבחינת עמידות.

הסט שלי עובד ללא דופי גם לאחר מבחנים ממושכים של תינוקת בת שנתיים שבוחנת אותו למעלה משנה, הלוג'יטק זה סיפור אחר.

פרט נוסף, לגבי הלוג'יטק, לאוהבי העיצוב, המקלדת קיימת גם בלבן וגם בשחור.

ונ.ב קטן נוסף, אני מוכר גם את כל המוצרים האלה במעבדה שלי בחיפה. :)

ארז (אם זכור לי טוב)נכון? יש לך אתר שאני יכול לראות מחירים?

פורסם

אמנם יש חלופות של לוג׳יטק במחירים דומים, אבל אני כבר כמה שנים עם סט פשוט של rapoo - העכבר הוא עכבר לייזר שעבר כמה נפילות ועובד מצוין, ומקלדת שעד היום לא החלפתי לה סוללה אפילו פעם אחת (שנים, כן?).

כשקניתי נשאר לי עודף מ100₪ לפלאפל.

• תוכן חדש...