Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים :wink:

ברשותי אופנוע מסוג הוסקוורנה מרובע פעימות (125 סמ"ק במקור) , לאחר הרכבת קיט גדול יותר ( 180 סמ"ק) וקרבורטור עם דיזות גדולות יותר האופנוע נוסע עשיר מידי ולא בצורה אופטימלית.

אנסה להסביר : בסרק עובד יפה כולל תגובת מצערת , הבעיה נוצרת במצערת מלאה כאשר שם הוא מרגיש חנוק ופולט עשן שחור של עודף דלק , האם עליי להחליף את הדיזה הראשית לאחת קטנה יותר? יש לציין שבורג המיקס סגור עד הסוף ועדיין המנוע עובד עשיר.

הדיזה שמורכבת כרגע היא k130 הקרבורטור הוא של חברת מיקוני 32 mm תודה רבה לכל מי שיוכל לעזור אלי

גולף GTI כי חיים פעם אחת:twisted:

פורסם

בורג המיקס משפיע רק על אזור סל"ד הסרק כשהמצערת סגורה עד כמעט סגורה (שמינית סיבוב של המצערת)

מה שמשפיע לך על התערובת במצערת פתוחה זו הדיזה וגובה הדלק במיכל שבקרבורטור (קיימת גם אפשרות שהסיכה במיכל לא אוטמת טוב את כניסת הדלק למיכל הקטן גם כאשר המצוף במצב העליון)

אני הייתי מנסה לבדוק (סיפרות/אונליין) את גובה הדלק לפני החלפת דיזה.

פורסם

אם בסרק הכל תקין למרות שבורג התערובת סגור עד הסוף זה אומר כניראה שהדיזה הראשית מכניסה הרבה יותר דלק ממה שהיא אמורה. זה מסביר גם את המצב בגבוהים.

לפני שרצים להחליף דיזות,

האם יש אפשרות כיוון לגובה המחט? האם נבדק וכוון מפלס הדלק בכוסית הקרבורטור?

האם נבדק מעגל הצ'וק?

יום טוב גם לך

פורסם

תודה רבה לכם על התגובות :) הקרבורטור עצמו חדש , נבדקו בריחות אויר והכל תקין לגבי כיוון מפלס הדלק בכוסית לא נבדק כי אין לי ידע בכדי שאוכל לבדוק.

אני מקרית אונו אולי ידוע לכם על מישהו באיזור שיוכל לכוון לתערובת נכונה? שוב תודה אלי

פורסם

לאחר בדיקה נוספת יש אופציה לכיוון גובה המחט , בנתיים לצערי עם כל נסיונות ההנעה יצאו כמה פיצוצים מהמנוע שהרסו את הסטרטר.

אשמח להמלצה על בן אדם אמין ומקצועי באיזור הקרוב לקרית אונו והמרכז תודה רבה לעוזרים

פורסם

לאחר בדיקה נוספת שערכתי יש כיוון לגובה המחט, לצערי בנתיים עם כל נסיונות ההתנעה יצאו פיצוצים חוזרים שהרסו את הסטרטר הקטנטן.

אשמח להמלצה על בעל מקצוע אמין ומקצועי לכיוון הקרבורטור. באיזור קרית אונו והמרכז שוב תודה לעוזרים :wink:

• תוכן חדש...