Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לmirrorlink

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סנמונג הוציאה אפליקצייה שמתחברת לmirrorlink ללא בעיה

קראתי על הכתבה כאן אך לא מצאתי בפועל את האפליקציה יש למישהו מושג איזה אפליקציה לא תעשה בעיות בחיבור?

פורסם

יותר פרטים יעזרו לעזור לך. כמו סוג מכשיר נייד, לאיזו מערכת אתה מעוניין להתחבר .

לגבי סמסונג יש להם אפליקציה DRIVE LINK וניתן להתקין על גלאקסי 3 ו 4 בלבד עם גרסה 4.1.2 לא יותר.

לגבי מכשירים מתקדמים יותר זה כבר מובנה בתוך מכשיר אבל לא בכל רכב ניתן להתחבר לכן צריך יותר פרטים ממך.

פורסם
סנמונג הוציאה אפליקצייה שמתחברת לmirrorlink ללא בעיה

קראתי על הכתבה כאן אך לא מצאתי בפועל את האפליקציה יש למישהו מושג איזה אפליקציה לא תעשה בעיות בחיבור?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?586720-Mirrorlink-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%93-%D7%91%D7%94%D7%A6%D7%9C%D7%97%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%94-%D7%A9%D7%9C-Subaru-xv

פורסם
יותר פרטים יעזרו לעזור לך. כמו סוג מכשיר נייד, לאיזו מערכת אתה מעוניין להתחבר .

לגבי סמסונג יש להם אפליקציה DRIVE LINK וניתן להתקין על גלאקסי 3 ו 4 בלבד עם גרסה 4.1.2 לא יותר.

לגבי מכשירים מתקדמים יותר זה כבר מובנה בתוך מכשיר אבל לא בכל רכב ניתן להתחבר לכן צריך יותר פרטים ממך.

צודק

ברשותי גלאקסי 5 והמערכת שיש לי היא jvc kw-avx826

פורסם

אולי אני טועה אבל יש לך אותה בעיה כמו שלי גרסה ישנה של מירורלינק וזה יעבוד לך רק דרך דריב לינק בגלקסי 3

[h=3]JVC AV Receiver* with Samsung Android[/h]Samsung Car Mode application, “Drive Link”, can be downloaded from Samsung Apps. Once downloaded, individual apps are grouped into three categories for easy access — “Music”, “Location” and “Phone”. Selecting a category lets you quickly access specific apps for music playback, car navigation and maps, as well as hands-free telephone communication.

Through a close cooperation with Samsung Electronics, JVC AV Receiver* can offer optimized features dedicated for Samsung GALAXY S III smartphones, such as context awareness which displays next schedule and destination stored in the Samsung GALAXY S III.

* KW-NSX700/KW-NSX600/KW-NSX1

פורסם

זו מערכת שיצאה לפני 6 שנים.

אין סיכוי שהיא תומכת במירורלינק.

המיטב שתוכל אולי לעשות, זה להציג סיגנל וידאו עליה משום שיש לה כניסות AV קומפוזיט.

פורסם
אולי אני טועה אבל יש לך אותה בעיה כמו שלי גרסה ישנה של מירורלינק וזה יעבוד לך רק דרך דריב לינק בגלקסי 3

[h=3]JVC AV Receiver* with Samsung Android[/h]Samsung Car Mode application, “Drive Link”, can be downloaded from Samsung Apps. Once downloaded, individual apps are grouped into three categories for easy access — “Music”, “Location” and “Phone”. Selecting a category lets you quickly access specific apps for music playback, car navigation and maps, as well as hands-free telephone communication.

Through a close cooperation with Samsung Electronics, JVC AV Receiver* can offer optimized features dedicated for Samsung GALAXY S III smartphones, such as context awareness which displays next schedule and destination stored in the Samsung GALAXY S III.

מה זאת אומרת גירסה ישנה?איך ייתכן שבגלקסי 3 אפשרי להפעיל וב5 אי אפשר?

פורסם

זו מערכת שיצאה לפני 6 שנים.

אין סיכוי שהיא תומכת במירורלינק.

המיטב שתוכל אולי לעשות, זה להציג סיגנל וידאו עליה משום שיש לה כניסות AV קומפוזיט.

איך זה אפשרי?בעזרת כבל מיוחד?

פורסם

אולג, חבל על המאמץ. המערכת שלו לא תומכת מירורלינק בעליל.

פותה"ש, אתה תצטרך איזשהי קופסת המרה, אם קיימת כזו.

משהו שיקח את אות האודיו/וידאו בפורמט שניתן להוציא אותו מהטלפון שלך ושימיר אותו לאות אנלוגי קומפוזיט.

בהנחה וזה יעבוד, אתה רק תקבל תצוגה של הטלפון שלך על המכשיר בלי יכולת שליטה עליו דרך המערכת.

פורסם

קראתי אבל לא עובד יכול להיות בהחלט שהיא לא תומכת בmirrorlink בכל אופן תודה רבה על העזרה

• תוכן חדש...