Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה HRV החדש בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תהיה ציני או לא, אני מזמין אותך לקרוא את המבחן של הסאנגיונג טיבולי שערך אתר וואלה לפני שנה באיטליה, ואת המבחן מלפני שבוע. ספויילר - פתאום בארץ המבחן מאוד מחמיא...

אני לא ציני, אני עיתונאי רכב. שאת חוות הדעת שלו מגבש אחרי נהיגה בעצמו במכונית.

חוץ מזה, אני קורא נבון שיודע את מי לקרוא ולמה להתייחס, במבחני רכב, בפרשנות פוליטית, ביטחונית, כלכלית או אופנה...

David32:

נתון שלא מחזיק מים.

"כול המיאטות נמכרו"

"כמעט כול ההקצבה של ה 500X נמכרה"

ובסוף אפשר להזמין ויש מלאי ופתאום יש רכבים.

נתון שלא אומר כלום על טיב הרכב וכדאיותו. אבל 600 מכירות בשש שעות זה נתון יפה מאוד והוא כן מעיד על כך שלמכונית, גם במחירה יש ביקוש.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הסיוויק בסוף דרכה, ואינה עומדת בסטנדרטים של הדגמים החדשים המקבילים לה הנמכרים בישראל.

היחידים שעוד איכשהוא קונים אותו הם מוגבלי ניידות של ביטוח לאומי שזה הדגם המייצג שלהם, ולכן הוא הכי זול לרכישה עבורם מבין כלי הרכב בקבוצה.

ולכן ה-HRV בא להם בדיוק בזמן (אולי אפילו כמה חודשים באיחור...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נמכרו 600 בשש שעות זה קישקוש יחצני ותו לא.

גם את המלאי של הויטרה מכרו עד מרץ...כנסו לסוזוקי היום, שימו כסף ותוך 14 יום יש רכב חדש על הכביש..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

נתון שלא אומר כלום על טיב הרכב וכדאיותו. אבל 600 מכירות בשש שעות זה נתון יפה מאוד והוא כן מעיד על כך שלמכונית, גם במחירה יש ביקוש.

לא אמרתי מילה על הרכב וכדאיותו או מה הנתון הזה מייצג חוץ ממכירות.

אני טוען שזה נותן ממוצא או לא רלוונטי בעליל, כי יש מספר דגמים שטענו שנמכר כול המלאי/משלוח/מה לא ועדיין אפשר להגיע ולהזמין ולקבל.

הנה בהודעה מעלי יש עוד חיזוק לדעתי:

נמכרו 600 בשש שעות זה קישקוש יחצני ותו לא.

גם את המלאי של הויטרה מכרו עד מרץ...כנסו לסוזוקי היום, שימו כסף ותוך 14 יום יש רכב חדש על הכביש..

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

תיקון טעות, אלו 300 כלי רכב ולא 600.

מספר עדיין יפה, אבל מסכים מאוד עם מי שכתב מעלי - איך מישהו פשוט שם 140 אלף שקלים בלי בכלל להניח ישבן שלא לדבר על לנהוג במכונית.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

מה מפתיע? בפורום הזה יש לך אלפי מומחים בלשפוט מכוניות בלי לנהוג בהן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
600 אנשים קנו רכב ב 140 אלף ללא נסיעת מבחן!! זה בכלל דבר מפגר לכשעצמו.

ולגבי הויטארה, אין מלאי גם אם משלמים.

ל

יש מלאי בלבן, אפור עכבר ומטאלי,אין אספקות רק לדגם 4X4

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אנשים כבר שכחו את הימים שבסובארו החזיקו 30% מהשוק עם מכוניות נעולות באולם התצוגה, ובלי מכוניות לנסיעת מבחן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
נתון שלא מחזיק מים.

"כול המיאטות נמכרו"

"כמעט כול ההקצבה של ה 500X נמכרה"

ובסוף אפשר להזמין ויש מלאי ופתאום יש רכבים.

שששששש!!! מה יש לך?!

לא הסבירו לך את ההבדל בין מכירות למסירות?! [emoji6]

140 אלף להונדה hrv זה 20 אלף יותר ממה שזה צריך לעלות לדעתי...

פורסם
עד כמה שאני יודע, מוקה על הכביש, עם מולטימדיה, עלתה לגיסי 140 או 142 אש"ח. גם הפופ סטאר עולה בערך 140.

המחיר של המוקה ירד מאז. כרגע מחיר המחירון שלו הוא 133,800.

אם מחשיבים את ההונדה בקטגוריה של הקרוסאוברים הקטנים, אז המחיר הוא ברף העליון של הקטגוריה.

פורסם

היא באמת במקום הראשון ולא רק במחיר

http://www.autoevolution.com/news/7-way-comparison-finds-honda-hr-v-to-be-the-best-2016-subcompact-crossover-video-103016.html#

פורסם

ידידה שלנו הזמינה השבוע את הויטרה החדשה, אין מלאי יגיע לה רק במרץ

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
שששששש!!! מה יש לך?!

לא הסבירו לך את ההבדל בין מכירות למסירות?! [emoji6]

140 אלף להונדה hrv זה 20 אלף יותר ממה שזה צריך לעלות לדעתי...

הוזמנו יותר מ-300 רכבים ויש בעיה של הקצאת רכבים לישראל לאחר שיגמר המלאי הראשוני.

הרבה אנשים המתינו לרכב והעובדה שהוא מאוד מרווח (יותר מהספורטאז׳) וגם מאובזר עוזר לכך.

• תוכן חדש...