Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה קונה את זה לסבתא שלך? קנה משהו פשוט בארץ עם אחריות. למה להתעסק עם משהו יקר יחסית מחו"ל? במחיר כזה כבר אפשר לקנות נגן בלוטות' נייד שמתחבר לך לסלולרי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה קונה את זה לסבתא שלך? קנה משהו פשוט בארץ עם אחריות. למה להתעסק עם משהו יקר יחסית מחו"ל? במחיר כזה כבר אפשר לקנות נגן בלוטות' נייד שמתחבר לך לסלולרי.

המלצת על משהו פשוט לסבתא שלי ובאותה נשימה הכנסת נגן בלוטות' ושאר ירקות.

אני מחפש רדיו למטבח, ללא סוללות; רק חשמל רשת.

אמזון עצמם שולחים את זה ב-18$

תחסוך לעצמך כאב ראש ותזמין כולל משלוח שלהם.

כשבדקתי והיכנסתי כתובת ישראל קיבלתי ביטול ושהם לא שולחים לכאן. אשמח אם תשלח לי קישור מתאים.

http://www.electrophoto.co.il/pl_product~AJ4200~1~403.htm

Philips AJ4200

99₪

בשביל מה אתה רוצה להזמין רדיו מחו"ל ?

כי כבר פעמיים קניתי כאן רדיו, אחד פנסוניק ואחד סוני. מותגים טובים לכל הדעות, ושניהם התחילו לזייף בגלגלת חיפוש הרשת לאחר כשנתיים.

היצרן הנ"ל נחשב לאחד הטובים בעולם.

פורסם

יפה.

בעניין הודעה #8 - מנגנוני החלפת התחנות המיכאניים (אלה עם חוט שמסובב קבל סיבובי וחוגה\סמן על סרגל) בלתי אמינים בעליל , ואני חושב שלא חל בהם שיפור במהלך 100 השנים האחרונות. אםמדובר במנגנון כזה אתה יכול לנסותלמתוח את החוט, אם כי אני מסופק אם שווה את המאמץ מבחינה כלכלית (ההנאה מההתעסקות מהתיקון לא ניתנת לכימות כספי). בכל מקרה, מדובר במכשירים זולים שלא מיועדים לחיים ארוכים מאד. אי השלכתי לפני כשנתיים שני מכשירים שנרכשו למטרת רדי וחרום לממ"ד, שמעולם לא נעשה בהם שימוש, ושנסיון להפעילם לאחר כמה שנים בארון העלה מכשיר שותק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
המלצת על משהו פשוט לסבתא שלי ובאותה נשימה הכנסת נגן בלוטות' ושאר ירקות.

אני מחפש רדיו למטבח, ללא סוללות; רק חשמל רשת.

תהיתי בקול רם אם אתה קונה את זה לסבתא שלך, כי בימינו לקנות מכשיר רדיו זה קצת מצחיק (אל תעלב בבקשה). הדוגמא של נגן הבלוטות' הייתה בשביל להדגיש שהמחיר של המוצר שהצגת גבוה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ובכן, לאחר שקצתי בכל מיני מכשירים קיקיוניים שכאמור (ואני רואה שאני לא לבד) לא מחזיקים מעמד, חשבתי על המכשיר שהעליתי בגלל 2 סיבות:

1. היצרן. הנ"ל מיצרני הרדיו הטובים בעולם, וזה כל מה שהוא עושה בחייו: מכשירי רדיו. הוא אגב גם הספק של פנסוניק, גרונדיג ושאר "בעלי שם".
  2. בכדי להתגבר על ענין החוגה לחיפוש תחנות, חשבתי על רדיו עם לחצנים ובעל שמירת זכרון. אין לי בעיה לשלם קצת יותר אבל שיחזיק מעמד.

eyali23 - אתה בטוח לגבי ענין התדרים? פעם ראשונה שאני שומע את זה.

אנסה לבדוק זאת במקורות אחרים אלא אם כן אתה בטוח בכך.

תודה ושבת שלום.

פורסם
תהיתי בקול רם אם אתה קונה את זה לסבתא שלך, כי בימינו לקנות מכשיר רדיו זה קצת מצחיק (אל תעלב בבקשה). הדוגמא של נגן הבלוטות' הייתה בשביל להדגיש שהמחיר של המוצר שהצגת גבוה.

בימינו לקנות רדיו זה מצחיק?

זאת היא תעשיה שמגלגלת מיליונים בשנה ואולי אף יותר. עדיין יש אנשים שמקשיבים לרדיו ורוצים מכשיר קבוע, לא נייד, במטבח, במשרד או אפילו במקלחת (ולשם כך יש אטומי מים למיניהם).

אתה מקשיב לרדיו רק כאשר אתה באוטו?

פורסם
בכל מקרה אל תזמין מארה"ב יהיו לך בעיות של תדרים .

קנה בארץ כפי שהמליצו לך.

במרבית מדינות העולם פסי תדרי השידור זהים, אבל יש כמה סטדרטים בריווח בין התחנות. במכשירים אנלוגיים זו לא בעיה - כוונון התדר רציף - אבל בדיגיטליים צריך לודא כי המרווחים בין התדרים מספיק קטנים או שהתדרים מתאימים לתקן הנהוג בארץ, שודמני שמתאים לאירופי (מרווח בן 100 קה"צ בין התחנות, במאות קה"צ עגולות). אולי מרק10 יאיר את עינינו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...