Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך החברה MHR של הקסדות???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות קסדת שטח של MHR מה אתם אומרים על החברה?

היא מוכרת כמו שואי,אראי,AGV?

ואיזהו חברה של משקף אתם ממליצים לקנות?

SMITH או SCOTT או אחר?

וכפפות איזה לקנות כפפות שטח/כביש?? אני נוסע גם וגם בסופי שבוע יורד לשטח אבל לא משו רציני שבילים וכאלה ונוסע יותר בכביש, אז האם כפפות שטח ישמשו אותי היטב בכביש או עדיף כבר כפפות כביש?

תודה לכל העונה...

נ.ב: שמעתי שלא כדאי לקנות קסדה יד שניה, אבל אם זאתי קסדת שטח שמצבה טוב ולא עשו איתה תאונה בדוק ואני ישתמש בה רק שאני נוסע בשטח על 50 סמ"ק האם זה עד כדי כך קריטי???

פורסם

א: MHR זו קסדה של חברת בת של AGV איורור לא רע ,מחיר טוב ,נוחה, רק הצבעיות שלה נורעיות.

ב:כפפות שטח טובות יהיו טובות גם לכביש במיוחד בקיץ בגלל האיורור.

ג:קסדה מיד שניה זה הימור על הראש שלך אולי היא טובה אולי היא לא. אולי משקרים לך אולי לא.שלא לדבר על השינוים בריפוד לאחר ראש של משהו.לפי דעתי תשלם את ה500+ ש"ח ותדע בביטחון מסוים שהקסדה שלך לא עברה שום דבר טראומתי.

Dead but dreaming

פורסם

זה לא כ"כ קשה לבחון קסדה יד שניה ולגלות מה עבר עליה...

אם היא עברה נפילה יראו את זה, כנ"ל לגבי מצב ריפוד.

ולשים קסדה של 500 שקל ברכיבה, מבחינתי זה הימור !

כמו שכבר אמרתי, אם יש משהו אחד שממש לא הייתי מחפש לחסוך בו זה ההגנה על הראש שלי :arrow:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
זה לא כ"כ קשה לבחון קסדה יד שניה ולגלות מה עבר עליה...

אם היא עברה נפילה יראו את זה, כנ"ל לגבי מצב ריפוד.

ולשים קסדה של 500 שקל ברכיבה, מבחינתי זה הימור !

כמו שכבר אמרתי, אם יש משהו אחד שממש לא הייתי מחפש לחסוך בו זה ההגנה על הראש שלי :arrow:

אני לא בטוח שכל נפילה אפשר לראות אבל אני בטוח שכל נזק בצבע אפשר יהיה לתרץ .

אני די בטוח שכל קסדה בארץ עומדת בתקן הבטיחותי שיספק רוכב 50 בכל מצב אפשרי ,כך שהוא לא חייב לקנות קסדה מהמילה האחרונה ב4000 ש"ח.ואפשר לאחר טיול קצר בתל-אביב לקנות קסדה טובה מספיק

גם ב500

Dead but dreaming

פורסם

תודה לכל מי שענה...

עוד תגובות בבקשה...

יש לי שתי קסדות אחת של אבא כביש של AGV ואחת שלי של MDS כביש...

עכשיו אני מחפש שטח או שבשביל 50 סמ"ק הקסדה שלי מספיקה???

פורסם
א: MHR זו קסדה של חברת בת של AGV איורור לא רע ,מחיר טוב ,נוחה, רק הצבעיות שלה נורעיות.

שטויות.

MHR היא יצרנית קסדות סינית. לא בת של אף אחד.

לגבי הצביעות - עניין של טעם אישי. אני מאוד מרוצה מהצביעה של קסדת ה-MHR הפרטית שלי.

(בתמונה המצורפת)

ולפותח האשכול - יש לי משקפי אבק של SCOTT ואני מאוד מרוצה מתפקודם (אבל מצטער, אין לי מושג איזה דגם הם...)

fduntitled.bmp.jpg

w3untitled.bmp.jpg

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

תודה כרובי...

אז בקיצר זאתי חברה מוכרת ואפשר לקנות תקסדה אם היא מתאימה לראש שלי?

ועוד שאלה...

אם אני מחליק על כביש עם כפפות שטח יקרה לי יותר נזק אם אני יפול עם כפפות כביש?

ושל איזה חברות אתם ממליצים?

תודה

שי

פורסם
תודה כרובי...

אז בקיצר זאתי חברה מוכרת ואפשר לקנות תקסדה אם היא מתאימה לראש שלי?

ועוד שאלה...

אם אני מחליק על כביש עם כפפות שטח יקרה לי יותר נזק אם אני יפול עם כפפות כביש?

ושל איזה חברות אתם ממליצים?

תודה

שי

אתה קונה קסדה רק אם "היא מוכרת" או לא? :roll:

ובכן, אני "מכיר" אותה (שלום - שלום, לא יוצאים קבוע או משהו).

לא יודע אם אתה "מכיר" אותה מספיק כדי לרכוש אותה...

לך לחנות היבואן ("לרט" בסלמה שבת"א), תמדוד, תבדוק, תשווה מחירים, ואם נראה לך, תקנה.

לגבי שאלת הכפפות - כן. ככל הנראה יהיה יותר נזק לרוכב המחליק על האספלט עם כפפת שטח (בד"כ בד דק ותפרים חשופים) לעומת רוכב שיצבע את אותה החלקה עם כפפת עור עבה.

כפפות מומלצות?

למה?

להחלקה?

כל הכפפות מומלצות ואף החלקה לא מומלצת.

חפש את הכפפה שנותנת לך הכי הרבה מיגון תמורת הכי פחות כסף - זה מה זה פשוט.

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

יכול להצטרף פה להמלצות ... באמת מאוד נוחה , הצביעה באמת נתונה לויכוח אומנותי קל ...

אבל היא באמת עושה את העבודה , שמרה לי על הקופסא כבר פעמיים מפגיעות לא נעימות ...

PC240075-res.jpg

DSCN3878-res.jpg

PC240094-res.jpg

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
שטויות.

MHR היא יצרנית קסדות סינית. לא בת של אף אחד.

אני מתנצל ,הקסדה הועתקה ולא חברת בת.למרות שהסינים בזמן האחרון מיצרים העתקים שיותר ויותר מתקרבים למקור (שידרו בערוץ 8 שהם כבר מזיפים מרסדס)

השאלה מתי נראה העתק סיני לR6.

Dead but dreaming

פורסם

ולפותח האשכול - יש לי משקפי אבק של SCOTT ואני מאוד מרוצה מתפקודם (אבל מצטער, אין לי מושג איזה דגם הם...)

כרובי, גש רגע לארון הציוד ובדוק שוב של איזו חברה משקפי האבק שלך...

יכול מאוד להיות שתופתע...

אה, והחלקת הזנב בהחלט מרשימה...

פורסם
אתה קונה קסדה רק אם "היא מוכרת" או לא? :roll:

ובכן, אני "מכיר" אותה (שלום - שלום, לא יוצאים קבוע או משהו).

לא יודע אם אתה "מכיר" אותה מספיק כדי לרכוש אותה...

לך לחנות היבואן ("לרט" בסלמה שבת"א), תמדוד, תבדוק, תשווה מחירים, ואם נראה לך, תקנה.

לגבי שאלת הכפפות - כן. ככל הנראה יהיה יותר נזק לרוכב המחליק על האספלט עם כפפת שטח (בד"כ בד דק ותפרים חשופים) לעומת רוכב שיצבע את אותה החלקה עם כפפת עור עבה.

כפפות מומלצות?

למה?

להחלקה?

כל הכפפות מומלצות ואף החלקה לא מומלצת.

חפש את הכפפה שנותנת לך הכי הרבה מיגון תמורת הכי פחות כסף - זה מה זה פשוט.

דבר ראשון - כן אני קונה קסדה מוכרת כלומר מחברה מוכרת למה לא חסר חברות בשוק שמייצרות דברים לא איכותיים והראש זה דבר חשוב ולכן חשוב לי אם החברה מוכרת ואם היא טובה למה יש חברות לא מוכרות שתמורת 300 שקל למשל יתנו לך קסדה פצץ ובסוף היא לא שווה שקל...

ותודה על השם של החנות למה חיפשתי ברשת מידע על החברה ולא מצאתי וגם לא מצאתי איפה מוכרים אותה בארץ...ואם יש אתר של החברה עצמה זה יעזור מאוד למה החיפוש לא הצליח לי...

וכמובן שאני ימדוד והכל פשוט יש לזה שאני קונה ממנו תאופנוע קסדה אז חשבתי לקחת אותה/לקנות אותה...

ואותו הדבר עם הכפפות אני מחפש כפפה שתגן עלי אבל שלא תהיה מסורבלת כלומר שהיא תהיה דקה יחסית מכיוון שלאבא שלי יש כמה כפפות עור של האופנועים אבל עם אף אחת מהן אין לי רגש על הגז והברקסים...אני מרגיש לא בטוח עם כפפות כאלה ולכן מעדיף לנסוע ללא כי במקרה של חס וחלילה עצירת חרום לא נראה לי שעם כפפות עבות/מסורבלות(מבחינת כיפול האצבעות) אני יצליח לעצור...

וגם בכפפות יש חברות לא מוכרות שיכולות לא להגן לי על היד בכלל והן רק נראות כפפות עור בשרניות כאלה שלא עוזרות....

אז אם מישהו מכיר כפפה נוחה שיש איתה רגש אני ישמח מאוד אם הוא יגיד מאיזה חברה היא...וכנראה שאני ילך עם כפפות כביש למה בשטח אני יסע כנראה ללא כפפות או שאני יסע עם הכפפות חצי של האופניים שלי(של ספשלייזד)...

ולזה ששם תמונות של האופניים של נורקו...הקסדה שלך הם שלך MHR?

תודה לכל העוזרים וכל אלה שהתייחסו ברצינות לשאלותי ולא בציניות או בצחוק...:-)

פורסם
אני מעוניין לקנות קסדת שטח של MHR מה אתם אומרים על החברה?

היא מוכרת כמו שואי,אראי,AGV?

ואיזהו חברה של משקף אתם ממליצים לקנות?

SMITH או SCOTT או אחר?

וכפפות איזה לקנות כפפות שטח/כביש?? אני נוסע גם וגם בסופי שבוע יורד לשטח אבל לא משו רציני שבילים וכאלה ונוסע יותר בכביש, אז האם כפפות שטח ישמשו אותי היטב בכביש או עדיף כבר כפפות כביש?

תודה לכל העונה...

נ.ב: שמעתי שלא כדאי לקנות קסדה יד שניה, אבל אם זאתי קסדת שטח שמצבה טוב ולא עשו איתה תאונה בדוק ואני ישתמש בה רק שאני נוסע בשטח על 50 סמ"ק האם זה עד כדי כך קריטי???

טוב..., לגבי הכפפות..., כפפות שטח טובות יעלו בין המאתיים וקצת..., מחיר זעום יחסית...

יספקו לך הגנה מינימלית אך בכל זאת חשובה ביותר גם בנסיעה על אספלט... שלא לדבר

על האוורור המעולה שלהן בקיץ..., פלוס גדול לרוכב העירוני.

גם לכפפות האלה של השטח יש אחלה הרגשה..., אני אישית עם כפפות PROGRIP MX4010

אחלה כפפות..., כבר זוג שני שלי מאותו דגם..., בסביבות ה230 ש"ח.

לגבי הקסדה..., הייתי הולך על קסדה חדשה..., אין כמו ללכת למדוד ולבדוק ולהשוות בין מבחר גדול של דגמים..., גם המחיר לקסדה טובה וממוצעת יחסית לא כאלה גבוהים...

ובנוסף יש לך קסדה חדשה משלך ומותאמת לראש שלך אחד לאחד...

דבר אחד לא הבנתי..., מה ההבדל בין ליפול (חס וחלילה) ב90 קמ"ש על 50 סמ"ק לבין

למשל ליפול ב90 קמ"ש על 650 סמ"ק...???

גם אם אתה נוסע על 50 סמ"ק אתה עדיין צריך את אותו המיגון..., הכל תלוי בסוג הרכיבה..

שטח/כביש.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה ותרכב חכם.

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

לא משנה איזה חברה הקסדה משנה באיזה תקן היא עומדת קסדות טובות עומדות בתקן "סנל" שלפי ידיעתי זה התקן המחמיר ביותר אם היא עומדת בתקן הזה אז תקנה אם לא אני ממליץ לך עלhjc clx4 היא עולה בערך 700 ש"ח

פורסם
כרובי, גש רגע לארון הציוד ובדוק שוב של איזו חברה משקפי האבק שלך...

יכול מאוד להיות שתופתע...

אה, והחלקת הזנב בהחלט מרשימה...

ד.ביל.

חשבת אולי שיש לי ע-ו-ד משקפי אבק (כרגע על קסדת ה-LAZER האדומה שחורה), ואליהן אני מתייחס?

:-P

הכרובלוג

מחירון אופנועים

• תוכן חדש...