Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יכול להיות שקודם פשוט לא שמתי לב , כשמתחברים דרך הסמרטפון ישנה אפשרות לבחור לבחור את ישראל ברשימת ארצות .

דרך הדסקטופ אין אפשרות כזו, מה אני מפספס ?

ידוע ששילוח חבילה שנרכשה דרך אמזון מתבצע דרך חברות חיצוניות , אם החל שילוח ישיר ,הרי זה מבורך.

פורסם

פעם אחרונה שקניתי משהו היה לפני שנתיים , קניתי נעליים ונאלצתי לשלם בנפרד עבור המשלוח .

אם הם שולחים לארץ ללא תלות בסוג המוצר (ולא רק ספרים) , אתחיל לחפש דברים יותר מעניינים מאשר באליאקספרס .

פורסם

לא כל המוצרים נשלחים ישירות לארץ דרך אמזון.. לדעתי אפילו רובם לא. רוב המוצרים שאני רוצה להזמין משם לא נשלחים לארץ וצריך לשלם לחברה חיצונית שתשלח אותם מארצות הברית.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

לא הבנתי -יש הבדל בין המצב באפליקציה לבין המצב באתר?

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אין שום הבדל. פשוט, יש מוצרים הנשלחים לארץ, יש מוצרים שלא.

אם אתה רוצה מוצר הנשלח לארץ - חפש באתרים האירופיים, סבירות יותר גבוהה שתמצא את מבוקשך.

עד היום קניתי רק 1-2 מוצרים באמצעות חברת שילוח. מעדיף שילוח ישיר על ידי אמאזון - פחות בלבול מוח, ומקזזים את המיסים המקומיים בארץ המוצא, שיכולים להגיע ל-20% מהמחיר. קניתי כך 3 סלולריים ועוד כהנה וכהנה , רק לאחרונה מעיל ונעליים לאשתי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בוקר טוב אליהו :-)

מזמין כבר שנתיים משם. יש כמעט הכול, ומה שחסר - עובר דרך חברת שילוח. צריך כמובן לבצע סקר שוק

ולבדוק כל מקרה לגופו, למשל, משלוח הנעליים זול יותר דרך חברות שילוח במבצעים למיניהם.

הזמהתי אולי פעמיים מחנויות שמוכרות דרך אמזון, כל השאר היה הישר מהמחסנים שלהם.

וכמובן שלא לשכוח את החזר המיסים ואת שירות הלקוחות המופלא שלהם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אין שום הבדל. פשוט, יש מוצרים הנשלחים לארץ, יש מוצרים שלא.

אם אתה רוצה מוצר הנשלח לארץ - חפש באתרים האירופיים, סבירות יותר גבוהה שתמצא את מבוקשך.

עד היום קניתי רק 1-2 מוצרים באמצעות חברת שילוח. מעדיף שילוח ישיר על ידי אמאזון - פחות בלבול מוח, ומקזזים את המיסים המקומיים בארץ המוצא, שיכולים להגיע ל-20% מהמחיר. קניתי כך 3 סלולריים ועוד כהנה וכהנה , רק לאחרונה מעיל ונעליים לאשתי.

אתרים אירופיים של אמזון ?

אפשר דוגמה ?

הניסיון שלי עם amazon.com היה הזמנת נעליים (משלוח דרך buy2usa) -יצאתי מרוצה,משלוח עד הבית סה"כ המתנה כשבועיים. מוצרים קטנים אני קונה בסין \איביי ,האיכות לא להיט וזמן ההמתנה להגעת משלוח בין חודש לחודש וחצי .

מספר פעמים בדקתי סה"כ עלות כולל משלוח מאמזון ויצא שחברת המשלוח גובה די הרבה , לכן אני נמנע מרכישה דרך אמזון.

• תוכן חדש...