Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
אהלן, הבנתי ש ONR הוא חומר שמאפשר באופן תיאורטי לשטוף את הרכב ללא מקור מים. הוא משתמש לעוד דברים כמו QD ( שאין לי מושג מה זה ) ועוד כמה..

רציתי לקנות אותו לנסות בתור סבון, מהיכן ניתן לקנות ומה המחירים?

נגמרו להרקולס.

היו לי 2 יחידות של ליטר שהיו מיועדות עבורי -אבל מכרתי 1 ליטר לאחד החברים הנחמדים מכאן

כי הבחור הגיע במיוחד אלי (עבור משהו אחר) ולא היה לי נעים לשלוח אותו בלי החומר הממכר הנ"ל.

מקווה שלא יהיה מחסור ב ONR כי זו התחושה שלי. (גם אוטוסטור לא מוכר) טעות שלא רכשתי 6

במחיר הנ"ל.

מה עושים עם ONR? כמעט הכול. QD = Quik Detailer אפשר להשתמש בו כשמפו,אומנם ללא קצף

אבל מנקה מעולה ונותן ערך מוסף של ברק כמו של שומן מעל פני הצבע (תענוג) שיטת המטליות

קרא את מה שהמשקיען שיפופו כתב בעמל רב - וזה נעלם בתוך חור שחור...אבל מצאתי.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?487892-onr-%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%A0%D7%95%D7%96%D7%9C-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%AA/page2

מה עוד,ריסוס לפני שטיפה (מומלץ מאוד) נוזל החלקה לפלסטלינה, חלונות, נוזל חלונות,עזרה ראשונה

במקרה של נחיתת חירום של צואת יונים או חמור יותר עטלפים.ניקוי מנוע זריז -בקיצור עולם ומלואו.

אגב גם את הרצפה אתה יכול לשטוף - רק תיזהר אם יש לך שותפה לחיים שלא תאמץ את זה לחיקה

כי זה יצא לך מאוד יקר.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

ראשית כל לא רואה ONR באתר שלהם. מעבר לזה איך אפשר

לעשות הזמנה אם אין שם רשימת מוצרים + מחירים?

אולי פספסתי משהו?

פורסם

משלוח למשקל כזה יעלה הרבה.

המחירים בארץ של המוצר ממש לא יקרים, פשוט כנראה היבואן הפסיק להביא.

בדקת עם APEX?

פורסם

המחיר של APEX עלה כנראה וזה באמת מעצבן כי פעם זה היה באזור ה200שח לגלון, אפילו ירוק.

בכל מקרה לא ריאלי לדעתי להזמין מחול, הייתי מנסה להשיג מהם הנחה או לחפש חנות אחרת.

ד"א 50 דולר זה בערך 200 שח. תוסיף משלוח וזה יוצא יותר כבר.

אולי כדאי לך להזמין מאמאזון, ובמקום גלון לקנות ליטר ועל הדרך עוד כמה מוצרים...

פורסם (נערך)

אכן לא המחיר הוא בעייתי אלא המשלוח , באמזון המחיר לגאלון 40$, אבל משלוח עוד 60$ ..

עריכה: הכוונה הייתה לכחול, אגב היה לAPEX קופון של 20% הנחה, כבר לא רלוונטי?

עריכה אחרונה על ידי MaDxXx
פורסם (נערך)

יש לך כאן את כל התשובות לגבי ONR - אפילו בפירוט + הוספתי לינקים רלוונטיים במיוחד עבורך.

ולאחר מכן אתה שואל "אם כדאי לקנות"? קראת את מה שצרפתי?

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם

כאשר יש שפע של החומר בארץ ויש מבצעים המחירים צונחים, עד 200 ש"ח אפילו לגלון של הירוק.

בתקופות של מחסור המחירים עולים, אני זוכר שקניתי את הגלון הראשון שלי של הכחול ב-280 ש"ח מאוטוסטור.

• תוכן חדש...