Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עצות לקיבוע מייבש כביסה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

השבוע קנינו לראשונה מייבש כביסה חדש. המקום האפשרי היחיד להתקנתו היה על גבי מכונת הכביסה שלנו.

כשמכונת הכביסה עובדת במהירות מסויימת של הסחיטה- המייבש מתחיל לרעוד ולקרקש.

כמובן שכיוונו את הרגליות לפני ההתקנה.

מישהו מכיר פיתרון לזה? אולי משטח כלשהו ביניהם שסופג את הרעידות?

תודה רבה

פורסם

כדאי להחליף בהקדם את בולמי הזעזועים של מכונת הכביסה. במצב תקין, הרעידות לא צריכות להפריע למייבש, ואם הן חזקות, אז ימיה של המכונה קצובים. לאחר ההחלפה, לא תזדקק לשום דבר ביניהם.

:turn-l:
פורסם

המכונה עובדת פחות מ-3 שנים, והאמת שהיא די מווברצת עוד משהייתה חדשה. בזמנו הזמנו טכנאי כשהיתה עוד באחריות, הוא בדק ואמר שהכול תקין ואין שום בעיה כך שאני מניח שאין סיבה להחליף אותם.

פורסם

אתה בישראל, ברור ש"הכל תקין, סע לשלום..." כל עוד זה בתקופת האחריות.

או שתזמין טכנאי מקצועי שיבדוק את המכונה והבולמים.

או שתתקין מדף רחב קצת מעל המכונה ועליו תניח את המייבש. (אם יש לך נישה)

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

אוקיי, אני מקבל. המלצות על מקום לרכישת בולמים? לפחות אחסוך משהו ואחליף בעצמי

פורסם

לא רלוונטי למקרה שלי, קירות גבס. בכל אופן היום הזמנתי בולמים מקוריים חדשים מ-galbuy ב-169 ש״ח כולל משלוח. אחכה שיגיעו ואעדכן. מישהו יודע איזה פאנל צריך לפרק כדי להחליפם? קדמי או אחורי?

• תוכן חדש...