Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.geektime.co.il/streamio-is-a-cool-popcorntime-alternative/

תתחילו מלקרוא את הכתבה המצורפת בלינק.

הורדתי את התוכנה והשתעשעתי איתה קצת, כמות התוכן היא עצומה.

בעמוד הראשי יש אופציה לעשות LOGIN עם חשבון הפייסבוק, ליצור חשבון נפרד, או להיכנס כאורח. לא הכי אהבתי את העניין הזה, אבל זרמתי.

בחרתי ליצור חשבון נפרד (תהליך הרשמה קצר ויעיל [אימייל ובחירת סיסמה זה כל מה שצריך], מתוך התוכנה). התחלתי לחפש תכנים שהייתי רוצה שיהיו לי זמינים ונדהמתי.

התוכנה עובדת מהר והתכנים מתחילים לעבוד ממש שניות מרגע ההקלקה.

מוזמנים לנסות ולחוות את דעתכם.

תהנו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אני אישית עם קודי גם במחשב, הפופקורן טיים לא עבד לי חלק כמו הקודי תמיד תקע את הסטרימינג.

מקווה שזאת תהיה יותר טובה

404

פורסם

למה?

כמו שכתבתי, יש אופציה ל"Guest Login", בלי סיסמה ובלי אימייל, ואז זה בדיוק כמו פופקורן-טיים ושות'.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

למה כל התוכנות האלו שנסגרות אחרי שבוע וחוזרות אחרי שבועיים

למה לא KODI?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

בנתיים עובדת בסדר, חסר שמה כמה תכונות כמו קביעת איכות צפייה ותזמון כתוביות, הממשק יותר זורם מזה של פופקורן טיים.

פורסם

גם פופקורן טיים עובד... =\

ולא התכוונתי לקודי אלה לסטרים אי או הזה.. מהכתבה הבנתי שהוא שונה מפופקורן טיים בזה שהמפתחים טעונים "אנחנו לא כמו פופקורן טיים".

פורסם (נערך)

raiden@ פופקורן עדיין עובד לך?

עריכה

התוכנה החדשה באמת מהירה יחסית לפופקורן והתוכן עצום. יש כרגע בעייה עם הכתוביות בעברית, למרות שבוחרים לסנכרן אותן עם הסרט/סדרה הן לא מופיעות על המסך.

עריכה אחרונה על ידי shlomi171
פורסם

הפופקורן עובדת, פשוט הפכו אותה למנגנון חיפוש ישיר מ kickass.

לגבי ה streamio, רשום שמקבלים ג'יגה בחינם, ז״א סרט אחד בחודש?

לא הבנתי איך זה עובד

פורסם
יש גרסה של קודי שאפשר להתקין וזהו בלי להתעסק עם יותר מידי הרחבות ותוספים? לא נראה לי ...

יש ויש נידמה לי קוראים לה ויז

שתי לחיצות ויש לך הכל מהכל,

אני לא משתמש בגרסה הזו.

• תוכן חדש...