Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אימא שלי הציע לי להשתמש בתחליב של סנו לטיפול במושבי העור ברכב שלי:

12212134_557907321029535_1094370524_n.jpg

המוצר טוב בשביל המושבים? כרגע אין לי כסף לקנות מוצרים אחרים, אז זה מה שיש נכון לעכשיו.

פורסם

התחליב הזה מוכר לי משימוש על רהיטי הסלון בבית, והוא דרעק.

עדיף שתתאמץ ותרכוש תכשיר יעודי לעור שברכב, במידה ולא - קרם ידיים יהיה עדיף.

פורסם

באוטו אלגנס נאמר לי שלא מומלץ להתשמש בתכשירים כאלה ואחרים לשם ניקוי העור ברכב, רק סבון ידיים מוצק ושימוש במטלית לחה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואיך משתמשים בזה? מורחים סבון על הכיסאות ואז מנגבים עם המטלית? אולי עדיף באמת כבר לחסוך ולקנות חומרים ייעודים?

פורסם

אני חושב שכדאי להרטיב מטלית, לשפשף עליה את הסבון ולעבור איתה על העור. לאחר מכן לנגב עם מטלית נקייה.

הבעייה עם חומרים להגנת העור הם הטמפרטורות הגבוהות שיש ברכב כשהוא עומד בשמש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני מניח שמיטב המוחות שעובדים בכל אותם יצרנים ענקיים שמייצרים מוצרי טיפוח לרכב חשבו על זה.

יש מוצרים מעולים שעולים עשרות שקלים בודדות.

פורסם
במידה ולא - קרם ידיים יהיה עדיף.

אמא שלי שנים על גבי שנים השתמשה (ועדיין משתמשת) בקרם ידיים לסלון עור שלהם. 13 שנים והסלון עדיין נראה מצויין.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

סליחה אם ההקפצה אינה חוקית. פשוט אין טעם לפתוח שוב את השרשור הנ"ל.

הקרם הזה גם מתאים לעור של המושבים?

12348604_568739923279608_1961373893_n.jpg

פורסם

מחזק את מה שמעלי, המוצרים שהבאתם נועדו לשימוש בני אדם, זה כמו שתשתמשו בשמפו לראש על פח הרכב.

אני משתמש באופטימום leather protectant והוא עושה את העבודה בצורה מעולה, ממליץ.

Opel Adam S 2017

פורסם

התחליב של סנו מצויין לדש בורד (מפלסטיק).

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

חבר שעובד בחנות רהיטים שבבעלות משפחתו אומר שהם שנים משתמשים בקרם ידיים,

וכך ממליצים להם היצרנים שהם עובדים איתם. חבל על הכסף של מוצר ייעודי שיהיה יקר יותר

פורסם

ניקיתי את הסלון בבית עם קרם ידיים. התוצאה לא מרנינה במיוחד.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...