Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי

אפרט מה בערך מורכב במערכת

ברשותי מגבר של Sony xplod 1000w

וסאב של קאנווד 2000w 500rms

ועוד שתי בוקסות אחוריות שכרגע אני לא יודע מה הפירוט שלהם כי אני בבית-הם של jbl

כל זה מחובר למגבר 4 ערוצים.

כבר תקופה ארוכה שכשאני מגביר את הווליום (לא ממש חזק) יש הבהובים מהלוח שעונים, תאורת גג ותאורת חניה ודרך, גם אם אני מגביע בווליום המערכת ניכבת.

הייתי אצל מישהו שמבין ומתקין מערכות שמע וחשבתי שאולי אני צריך קבל למגבר אבל הוא אמר לי שאין צורך בגלל שזה לא מערכת מספיק חזקה שצריך לחבר קבל ולדעתו הוא חושב שזה בא מהמצבר, נסעתי לחנות חלקי חילוף בשביל בדיקת המצבר לפניי קניית חדש והבדיקה עברה בסדר גמור, המצבר תקין לחלוטין.

יש לציין שהלך לי לפני שבוע אלטרנטור ולדעתי זה בגלל המערכת, בהתחלה עשה רעשים ולמרות זאת המשכתי לנסוע עם האוטו עד שהאלטרנטור ניתפס ונהרס לגמרי, החלפתי לאחד משופץ ומתח הטעינה 14.2 בערך שזה סביר ותקין, עדיין יש לי את גניבת המתח, (המצבר תקין) (האלטרנטור תקין)

מישהו יכול לכוון אותי מה הבעיה?

עריכה אחרונה על ידי סהר ביטון
תיקון מילים.

&&& Polo - 6n2 , 1400 16v &&&

פורסם

זה שמגבר ואלטרנטור תקינים,לא אומר שיש להם יכולת אין סופית לספק זרם למגבר שלך.

הכל תלוי באלטרנטור שיש לך ומצבר שיש לך.

לצורך המחשה. אתה הרי לא תחבר לסוללת אצבע מגבר? אותו דבר במצברים. יש לכל מצבר יכולות שונות לספק זרם למערכת. יכול להיות ששלך הוא קטן מדי.

קבל לא יפטור את הבעייה. הוא יעזור במערכת בריאה. במצב שיש לך כבר בעיית חשמל,הוא יכול רק "להעלים" אותה. הוא מחליק בת הבהוב של אורות,אבל לא מטפל בבעיה. הייתי מתחיל משלושת הגדולים (תריץ חיפוש בנושא).

IMHO

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

האלטרנטור יכול להיות מספיק חזק והמצבר יכול להיות גם טעון - הבעיה בהבוהבי אורות היא בדרך כלל שהמצבר לא פורק מספיק מהר אנרגיה לכוון הצרכנים שהם מהירים יותר ממנו בתוך המעגל החשמלי.

ולסירוגין גם יכול להיות שמסלול המתח בין המצבר למערכת טוב ובריא בעוד מסלול המתח בין המצבר, האלטרנטור והמנוע דק מידי או רקוב לעומת מסלול המתח של המערכת ואז כמובן כמו בטבע, החזק מנצח והחלש לא עומד בדרישה.

דבר ראשון שהייתי עושה זה שדרוג שלושת הגדולים - לתת למנוע, למצבר ולאלטרנטור מסלול טעינה איכותי יותר.

דבר שני שהייתי עושה זה לבדוק בדיקה בעומס אם יש טעינה תקינה ואם המצבר תקין - במידה וכן אז הייתי מוסיף קבל ליד המגבר שמזיז את הסאב וופר - זה יתן מענה לצורך פריקה מהירה.

במידה ומתגלה כי הטעינה חלשה אז כאן כבר הייתי ממליץ לך שדרוג אלטרנטור וגם שדרוג למצבר ג'ל ורק לאחר מכן במידה ועדיין יש בעיה של מהירות פריקה, להוסיף קבל אגירה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...