Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניסיתי את ההצעה שלך שוב והפעם נפתח חלון CMD וביצע הרבה פקודות(נראה לפחות לפי הכתוב כמו מחיקת הרום וצריבה מחדש) ואז המכשיר נכבה ונדלק ונשאר לי עם הסמל של MI כבר מס' דקות, כרגע אני לא עושה כלום, משאיר אותו מחובר למחשב באותו מצב.

לפי מה שרשמת תוך כ10 דקות המכשיר אמור לעלות לבד, אני צודק? אני אמור לקבל איזו הודעה שמשהו מסתיים?

אייל, זה כמו לנסות להחזיר נאד שיצא,לתוך התחת... כבר אי אפשר :-)

אני חוזר על השאלה באדום? אפשר לנתק מהמחשב ולנסות להדליק? יכול להיות שעדיין מתבצעים תהליכים בין המחשב לטלפון שאני לא רואה? אני אמור לקבל הודעה על סיום או משהו כזה?

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול להיות ששאתה מוריד גרסה שמתאימה לנוט 2 ולא למכשיר שלך?

זה הקישור לגרסה היציבה המעודכנת למכשיר שלך:

http://update.miui.com/updates/v1/fullromdownload.php?d=mione_plus&b=F&r=cn&n

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

בבקשה איש יקר ,אגב המכשיר שלך נקרא redmi note 4g עם סים כפול.

תוריד את הלינק הראשון לא למפתחים. יש לך שם הוראות בדיוק איך לצרוב.

זו הגירסה הבין לאומית.

פורסם

יופי, אז האינטואיציה שלי הייתה נכונה, הורדתי את הקובץ הזה.

בהוראות רשום להכניס את התיקיה שהורדתי למכשיר לתוך תיקיה בשם : downloaded_rom רק שהתיקיה הזאת לא קיימת, יצרתי תיקיה חדשה בשם הזה והכנסתי את הקובץ שירד לשם, זה בסדר? עדיין לא המשכתי בהדרכה, נעצרתי שם.

פורסם (נערך)

2015-11-02 11.41.23.jpgממשיך ומעדכן.

הטלפון עשה פעולה של כיבוי והתקנה(כנראה) ועכשיו שוב הוא נמצא על מסך שחור עם הלוגו MI .

זה בסדר? כמה זמן זה אמור להימשך ?

עריכה אחרונה על ידי michaelbe6
פורסם

כן, משהו כזה, העבודה שלי לגלח חולדות.

חזרתי מהאוכל ואחרי שעה זה אותו המצב, כנראה לא נצרב טוב.

ראבק, יש עוד מה לעשות?

פורסם

ניסיתי רגיל, לא עבד.

עשיתי את הפעולה דרך הFASTBOOT ומסך ה CMD והעלתי את המכשיר שוב.

עשיתי ריסטרט למכשיר והוא שוב תקוע על המסך השחור עם הכיתוב MI.

פורסם

עדכון רציני.

AVE התותח עזר לי בפרטי והגעתי למצב שצרבתי את הרום MIUI 7 עדכני, הטלפון עולה וזה הסתדר.

כרגע הכל באנגלית, אין PLAY STORE.

איך מכניסים PLAY STORE לטלפון ואיך עושים עברית?

פורסם (נערך)

סוף סוף אולי תעלה לכאן את הפתרון שיהיה לכולם.

לגבי הפליי

לך לסיקיורטי במכשיר>ותפעיל את האפשרות של unknown sources> תוריד מכאן את הלינק האחרון למכשיר

או השיטה הזו.

עריכה אחרונה על ידי eyali23

• תוכן חדש...