Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תאמין לי שאני כבר לא מבין מה עזר.

AVE נתן לי איזה קובץ שהכנסתי לIMAGE של הROM, אחרי זה צרבתי את הרום מחדש בהצלחה.

הPLAY הורד למכשיר אך לא עולה?

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד שאלה ברשותכם.

אני רוצה להתקין MORELOCAL 2 בשביל עברית אבל עבור העיברית רשום שאני צריך תוכנת SUPER SU פעילה, הורדתי SUPER SU אבל התוכנה אומרת לי שאין קובץ בינארי או משהו בסגנון.. איך מסדרים את זה?

פורסם

לא בטוח שMORELOCALE יעזור לך, התוכנה הזאת בסך הכול עוקפת את תפריט ההגדרות וקובעת שפה אחרת.

אם השפה שהיא תקבע לא קיימת בכלל בטלפון לא יקרה כלום והמכשיר ישאר על אנגלית.

אתה יכול לעקוף גם את SUPERSU בשביל MORELOCALE, תעקוב אחרי זה http://en.miui.com/thread-22964-1-1.html

אודי A4

דימה.

פורסם

ניסיתי לעבוד לפי המדריך שהבאת אך בתיקיה ADB אין את הקובץ OPEN.CMD, אולי בגלל זה לא הצלחתי לבצע את השאר?

ולמה בכלל האפליקציה סופר יוזר שהורדתי מחנות לא עובדת? מה זה קובץ בינארי?

פורסם

בוקר טוב.

לבסוף הצלחתי לעשות את מה שהמדריך הציע והטלפון עובד כרגע לשביעות רצוני.

אז קודם כל תודה רבה לכל מי שהגיב, נתן עצות, הציע לקחת את המכשיר ולתקן, הציע לתקן בשליטה מרחוק , עזר בהודעות פרטיות.

שוב כמו בפעמים רבות בשנים שאני חבר בפורום המדהים הזה, מתגלים כאן חברים מקצועים, אנושים ועם לב מדהים לעזור לאדם שהם לא מכירים , שאפו ענק.

המשך יום מדהים לכולם.

• תוכן חדש...