Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רון, אתה יכול לשתף מה מצאת?

אמנם עשינו רשימה מטורפת של אתרים (בכל זאת, עשרה ימים מלאים), אבל גם שופינג זה חלק מהעניין של הטיסה בתקופה כזאת. ואם אמצא איזה גאדג'ט מעניין או לפטופ טוב ללימודים, זה יהיה נחמד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור, האמת אננחנו לו ישבנו תוכננו את הטיול עדיין, אבל השופינג זה הקטע, יש חנות ענקית באלכסנדר פלאץ, primak... שם יש הכל ובזול...

וטום/תום, לא יודע היא שלחה את זה בתמונות לפלא ומחקתי אותן.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

כן, חזרנו יום ראשון לפנות בוקר(לילה בין ראשון ושני).

הכל היה סגור, למעט סופר פה ושם, בתחנת רכבת המרכזית של ברלין היו חנויות פתוחות וגם סופרים.

היה מאוד מעניין, עלינו על אטובוס site see(ראיית אתרים),20 יורו ואתה מטייל בכל חלק בעיר, ועולה על כל אוטבוס צהוב עד 5 בערב.

לא הספקנו הכל, אז ביום השלישי לטיול קנינו כרטיס יומי חופשי לכל כלי תחבורה בעיר למעט מוניות(6יורו),הלכנו לeast side wall שזו חומת ברלין על הציורים, במילה אחת, מרהיב!!!!!!!!!!!!, המשכנו למוזיאון היהודי, זה מוסאיון שמתעסק בעיקר תולדות היהודים, מנהגי וחגי היהודים באירופה ופחות בשואה.

ביום הרביעי התעסקנו במזכרות וארוחת צהריים הגונה, ואז נסענו לשדה.

המלצות חשובות!!!

1 לעשות שיעורי בית לגבי מיקומים של תחנות הרכבת/אוטובוס/ רכבת עלית, כי זה מאוד מסובך, ולא בכל מקום יש תחנה של קווים אחרים.

2 לבדוק אילו חנויות פתוחות ואילו לא, בתאריכים כאלה ואחרים.

זהו בגדול, העיר מאוד מזמינה, מחירים טובים לרוב, אווירה של חג המולד, היו המון ירידי אוכל ומופעי רחוב ושווקים.

רון

פורסם

נסעתם בתקופה גרועה, מבחינה מסחרית כריסטמס אצלם כמעט כמו יום כיפור אצלנו. התקופה הטובה היא לפני כריסטמס (העיר מקושטת) ואחריו (מבצעי מכירות אגרסיביים).

מעבר לכך הכלל של בדיקת שעות פתיחה נכון בכל אתר בעולם. באירופה יש כלל אצבע של סגירת מוזיאונים ביום שני. באירופה הצפונית המסחר נגמר מוקדם (בין 5-7 אחה"צ), בדרום יותר מאוחר.

והעיקר שנהניתם. ברלין בהחלט משאירה טעם של "עוד", וגם זולה יחסית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

כן, נהנו מאוד! באמת שהיה כיף, מושלם לא.

זאת נסיעה ראשונה שלי לחו"ל מאז גיל 13, ככה שרוב הדברים חדשים לי, במיוחד שאני נוסע עם בת הזוג.

לגבי תקופת הנסיעה, עשינו את הטעות הבסיסית ולא בדקנו לפני, ושילמנו על זה..

איך אומרים? היה טוב וטוב שהיה, אני לא רואה את עצמי במטוס בכמה שנים הקרובות, בגלל הפחד ממטוסים שלי, וחוויתי את הפחד הזה בטיסה חזור טוב מאוד, טיסה סיוט,אבל זה נושא אחר כבר.

לגבי הסוני 3, קניתי בארץ כבר.

עריכה אחרונה על ידי ron_man

רון

פורסם
בהצלחה עם ה3... עוד שנה תפסיק לקבל משחקים חדשים. בא לך לשתף למה דווקא 3?

סוני 3 לילד הגדול, לקטנים יש סוני 2.

לא רצינו להשקיע יותר מדי, מספיק סוני 3.

תאמין לי, אני אישית לא שיקחתי יותר מפעמים ספורות במשחקי קונסולה, אני מכור למחשב, פעם זה היה fifa היום זה מנג'ר.

רון

• תוכן חדש...