Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מבין איך הצעצוע הזה שונה ממערכות לחידוד תגובת הדוושה שקיימות בכל רכב הספורט המודרניים. ולאלו מבינינו שנהגו על כמה רכבים בחייהם - הרי ידוע לכם שהכל זה סביב התחושה ואלמנט הפאן. שתי עובדות:

1. רכב ספורטיבי עם הנעה כפולה למול רכב ספורטיבי עם הנעה אחורית ונתונים זהים - סבירות גבוהה מאוד שההנעה הכפולה תנצח במיאוץ הראשוני. האם כולנו נוסעים על רכבי הנעה כפולה ? לא! יש להנעה זו חסרונות ומשמעויות = והיא פחות פאן!

2. ניהול מנוע משופר ברכב גודש לא מסכן את הנוהג ברכב מעצם היותו חזק יותר משמעותית ? מבטל אחריות ? פוטנציאל לדחיית תביעה ביטוחית ? אולי כן אבל בוודאי מוסיף לאלמנט הפאן.

שורה תחתונה - אם אתה נהנה יותר מהנהיגה ברכב שלך כתוצאה מהמוצר הזה - הוא שווה כל שקל בעיניי (על אף שייתכן ואינו משפר את הביצועים מנקודה לנקודה בפועל).

...CASKA for life

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכשתי מוצר דומה של חברת רמוס (כן, של האגזוזים) לגוולף GTI. עלה 167 יורו ומאפשר איזה 7 רמות תגובה בדוושה. על מצב ספורט מתקבל "פרפור" בגלגלים ממצב עמידה ובס"כ תחושה אגרסיבית יותר של הרכב לכל האורך. הייתי עם זה בטיול נהיגהו התחושה הייתה של רכב "פראי" יותר. סך הכל כיף בסכום לא גבוה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

שורה תחתונה - אם אתה נהנה יותר מהנהיגה ברכב שלך כתוצאה מהמוצר הזה - הוא שווה כל שקל בעיניי (על אף שייתכן ואינו משפר את הביצועים מנקודה לנקודה בפועל).

מסכים ב100 אחוז עם המשפט הזה.

למרות שהוא לא חל רק על קטגוריית השיפורים, והדעות כאן חלוקות אם המוצר הזה נחשב כשיפור או לא. יכול להיות שהיה צריך לפתוח את זה ב"רכב כללי."

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה לא שמישהו כאן ישנה את דעתי על המוצר.

אני יודע שאף אחד מכם לא התנשא במוצר הזה וכל התגובות שלכם הם על פארש ומה שאתם חושבים בראש.

לכל מי שחושב שזה גורם לדוושא להיות יותר לחוצה שלוחצים על הדוושא כש-הSPRINT BOOSTER עובד וכו'

זה שטויות במיץ

לצורך העיניין לחיצה על פול במצב לא מופעל

לחיצה על פול במצב ירוק ולחיצה על פול במצב אדום

יש שינוי בפתיחה של הרכב ומרגישים שהרכב מגיב בצורה הרבה הרבה יותר טובה גם בעיקפות וגם ביציאה מהמקום.

הרכב מגיב חזק גם בעליות כשהרכב מרגיש איטי.

הסבר קצר באנגלית

אצרף לכם גם גרף

graph.jpg

לכל הלא מביני עניין לפני שאתם נותנים ביקורת על משהו וצוחקים עליו , תתנסו

ולא רק אני אומר את זה , תקראו המון תגובות של אנשים בפורומים בחו"ל על המוצר והם יעידו לכם שהמוצר אכן עובד בצורה מעולה ויש שינוי מורגש בתאוצה של הרכב.

קודם כל טוב שהנושא הזה עלה כי רק ככה לומדים ומכירים, אין שום בעיה לעשות טעויות ולהבין לא נכון רק חבל שאתה מראש מגדיר שאף אחד לא ישנה את דעתך.

ולעניין: התיאור באנגלית מתאר במפורש שכל ההשפעה היא רק על הסיגנל של דוושת הגז ולא שום שיפור בתאוצה, גם הגרף מראה זאת במפורש שהסיגנל בוולטים עולה קצת יותר מהר בזמן הלחיצה וכך הדוושה כאילו נלחצת קצת יותר חזק (מוזר שהם שמו ציר של זמן שעבר במקום ס"מ של לחיצה שהיה יותר הגיוני אבל כנראה זה בגלל שהיו צריכים משהו אוניברסלי לכל הרכבים).

המוצר הזה מתאים למישהו שרוצה להרגיש שינוי בתחושת הדוושה, לי אישית לא נראה שדבר כזה נחוץ ובטח לא במחיר כזה אבל הכי חשוב: המוצר הזה לא משנה בכלל את תאוצת הרכב אלא רק את ההרגשה בזמן הלחיצה (עם כל המשתמע מלחיצה חזקה שזה צריכת דלק גבוהה יותר ובלאי מוגבר למשל על הקלאץ'), תאוצה = a = F/m, פיזיקה בסיסית.

פורסם

מזכיר לי טיוטה מהדגם שלפני הדגם הקודם, תגובת דוושה חדה ביותר, מי שנוהג ברכב הזה בפעם הראשונה נבהל ממש.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

לסיכום: מוצר מעניין... מצד אחד לא מעלה את הביצועים אפילו ברבע סוס. מצד שני נותן הרגשה של רכב חזק יותר.

אני הייתי מעדיף בלי זה... מי שקנה שיהנה... אם הייתי משפר הייתי מעדיף לשים שיפור כמו ציפ'.

פורסם

ברור שזה לא מעלה את ההספק אבל תארו לכם מנוע חזק מאד עם דוושה שמגבילה את קבלת הכח. כל הבקרות היום הן אלקטרוניות וניתן לשחק איתן. אתם יכולים לקבל דוושה שבלחיצה בינונית מתנהגת כאילו לחצת עד הסוף.

פורסם

אני לא מבין למה לייצר רכב חזק עם דוושה שמגבילה אותו.

בדרך כלל ממה שידוע לי לפחות ההגבלה היא על מהירות, לא על תאוצה ..

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ההגבלה בדוושה היא בין היתר כדי לשמור על המנוע, לשלב צריכת דלק אופטימלית עם ביצועים ולמנוע מהגלגלים להסתחרר ביציאה מהמקום. איבוד אחיזה ביציאה מהמקום גורם לך להפסיד זמן בתאוצה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תוכנת ניהול גיר וכו' תיתן את אותה התוצאה, לא?

וסתם מתוך עניין - מה קורה אם אתה במצב האדום, לחצת על הגז טיפה והרכב "עף" ואז לחצת עוד יותר כבר עד הסוף, האם הרכב ממשיך להאיץ באותה מידה? שהרי הוא הגיב מלכתחילה כאילו נתת לחיצה בריאה.

פורסם
תוכנת ניהול גיר וכו' תיתן את אותה התוצאה, לא?

וסתם מתוך עניין - מה קורה אם אתה במצב האדום, לחצת על הגז טיפה והרכב "עף" ואז לחצת עוד יותר כבר עד הסוף, האם הרכב ממשיך להאיץ באותה מידה? שהרי הוא הגיב מלכתחילה כאילו נתת לחיצה בריאה.

כל מה שהמתקן הזה עושה הוא לשנות את היחס בין מיקוום הדוושה לסיגנל שהמנוע מקבל.

ולכן אם לחצת עד הסוף עם או בלעדיו התוצאה תהיה זהה.

פורסם

לכל מי שחושב שזה גורם לדוושא להיות יותר לחוצה שלוחצים על הדוושא כש-הSPRINT BOOSTER עובד וכו'

זה שטויות במיץ

אבל זה בדיוק מה שההסבר שצירפת אומר:

It is a device that improves acceleration by continuously measuring and converting the digital signal provided by the ETC’s potentiometer, and providing the ECM with a new and altered signal.

המוצר לוקח את האותות שיוצאים מהדוושה ושולח אחרים ל-ECU, כנראה חזקים יותר כי אחרת מה הועילו חכמים וכו'. כלומר - בדיוק מה שאתה אומר שזה לא, כלומר יותר מהלך פרפר פר מהלך דוושה נתון. אין שום הסבר אחר וזה, שוב, מה שאומר גם הקישור שצירפת.

כמו כן, חברה שמוציאה מוצר שבתיאור שלו (שאני משער שלקחת מאתר היצרן) יש שגיאות כתיב:

over come

איך נאמר, זה לא מוסיף לרצינות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...