Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב באופן כללי ששווה להשקיע עוד קצת בקנייה ולהתפשר על גיר רגיל ולקבל אחלה רכב משנתון מתקדם יותר מאשר לקנות רכב ב 10K ולזרוק עוד 20K במוסך.

בכל מקרה מצאתי את המודעות הבאות שניראות מעניינות:

יונדאי.png

ויש גם את זו:

יונדאי.png

פורסם

גיר רגיל - לא

כרגע מחפש רק אוטומט,

תודה.

ד"ר סובארו, תודה, ירדתי מהעניין , לא רוצה להתחיל להתעסק בכל הצרות של הרכב הזה

אבל יפה מצד המוכר שהוא הראה לי את התוצאות עוד לפני שבאתי לבדוק, בחור ישר ונדיר

רק חבל שהרכב לא במצב טוב, כי הייתי שמח לקנות מאדם כזה.

פורסם

איתמר

תודה אחי על המאמץ והחיפוש בשבילי, מאוד מעריך את זה

הגטס והאקסנט לא יעשו לי בעיות ?

איך האמינות של הגסט ? (שמעתי שהיא אוכלת דלק)

לגבי האקסנט, אני לא ממש מכיר טוב.

הקילומטראז' שלהן נמוך וזה טוב, המחיר קצת גבוה אבל מניח שאם אחליט שאני רוצה יהיה אפשר להתגמש עם המוכר.

נגיד, שהיית אתה צריך לבחור ביניהן, מי היית לוקח ?

(אני עדיין לא מוותר על הלאנטיס, ועל הרעיון של מכונית יפנית, אבל לא פוסל אופציות אחרות במידה ולא אמצא משהו טוב)

פורסם

הלאנטיס לא פחות שתיינית מגטס.

אגב מספיק תקלה אחת כדי לקזז את כל ה"חסכון" בדלק.

אגב ה"חסכון" בדלק לא יהיה יותר מ 50-100 שקל בחודש במקרה הטוב.

פורסם

החיסכון בדלק הוא האחרון בסדר העדיפויות, כי אני מבין את המשוואה (אבל לגבי הגטס קראתי פה ושם שזה פשוט מטורף, משהו כמו 1 ל-7 במשולבת ? זה יכול להיות נכון?)

אם אקנה עכשיו רנו מגאן חסכונית בדלק (נגיד) והיא תעשה 1 ל-13.5

אבל... על מוסך אוציא כל חודש 300 שקל תיקונים, אז מה עשיתי בזה? חסכתי בדלק ושילמתי על מוסכים פי 5

בגלל זה הלאנטיס נראתה לי האופציה העדיפה, כי הסיכוי שהיא תראה מוסך נמוך פי כמה מהסיכוי שרנו מגאן תראה מוסך

או שפיג'ו 206 תראה מוסך.

בשורה התחתונה, החיסכון בדלק זניח, האמינות היא החשובה מכל בשבילי (ושוב , אני יודע שהיא לא מובטחת לי)

• תוכן חדש...