Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעל הרכב הקודם לא עונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברשיון יש לך את הכתובת שלו - חפש אם יש לו מס' טלפון נייח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לכל אחד שאתה משלם בשק אתה נותן את מספר ת.ז שלך ומספר החשבון.

אין מה לעשות עם זה.

אם הוא ימצא דרך לעשות עם זה משהו הוא יהיה כל כך עשיר שאין לו סיבה להתתעסק עם מכירת רכבים :)

A3

A4

פורסם

אוקי... התקשרתי למוסך שהוא פעם שעברה טיפל שאני זוכר שהוא אמרתי והם הביאו לי מספר פלא שהוא נתן שם הצלחתי להשיג אותו..

ובלי קשר, ביצעתי ישור קו טיפול יחסית גדול. פשוט עיצבן אותי בכמה דברים שהוא שיקר, וגם זה שהוא לא ענה. הוא היה די בשוק איך השגתי את המספר הזה. וכן העברתי בעלות. תודה רבה על העצות!

פורסם

אבל למעשה, בשורה התחתונה, בשביל מה היית צריך אותו?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תשמע , מבחינת בעל הרכב הוא לא חייב לך שום דבר אחרי שבדקת את הרכב ומצאת אותו לשביעות רצונך. היית צריך לשאול את זה לפני. מי החליט שהוא חייב לענות ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

לא בטוח שלפגוש אותו זה רעיון טוב, במיוחד לאור העובדה שהוא כנראה עושה מאמצים למנוע פגישה כזו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זה לא מדוייק.

אם תצליח להוכיח שעסקה נסגרה בחוסר תום לב מצד המוכר, אפשר לבטל אותה דרך בית משפט גם אחרי העברת בעלות.

פורסם
טיפול שנעשה בעבר... וזה גם ממש מעצבן הקטע הזה למה בנאדם לסגור פלא זה מדאיג

מה מדאיג? אתה אמא שלו?

קנית רכב ומחובתך\זכותך לבדוק אותו טרם הרכישה.

הוא לא חייב להשאר זמין עבורך לאחר הרכישה ואם גילית שהוא שיקר לך בדברים קריטיים שנוגעים למצב הרכב או הסתיר ממך מידע כזה שהיה עלול לשנות את החלטתך לגבי הרכישה אתה רשאי לתבוע אותו ובמקרים בהם התביעה מוצדקת בית המשפט אף יכול לתבוע על ביטול עיסקה.

החלפת שמן גיר כנראה לא נופלת תחת ההגדרה של הסתרת מידע קריטי.

מה גרם לכך שהתעצבנת עליו?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
לשאול אותו אם הוא החליף שמן גיר.. ולהטיח בו כמה דברים שעיצבנו אותי..

תפסיק להיות נודניק.

ואם הוא אומר לך שהוא החליף שמן גיר ופילטר גיר אבל לא מוצא את החשבונית - זה בסדר מבחינתך? אתה מאמין לו? אתה הרי רוצה להטיח בו דברים מעצבנים...קנית רכב משומש, את כל הבדיקות היית צריך לסיים טרם הרכישה.

אתה יודע שלכל מטבע יש שני צדדים.

נתק איתו מגע.

קנית רכב, תהיה מבסוט מה שקנית וטפל בו הכי טוב שאתה יכול.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

בכל רכב משומש יש הפתעות. לפעמים זה נובע מתום לב: המוכר כבר התרגל לבעיה עד שהוא כבר לא שם לב אליה. לפעמים המוכר מסתיר את הבעיה בזדון, אבל גם אז זאת לא עילה לביטול עיסקה אלא אם כן מדובר בענין מהותי. בדיוק בשביל זה עושים בדיקה לפני קנייה.

לגבי החלפת שמן גיר: אני מטפל ברכב שלי באדיקות אבל אני לא בטוח שאני יודע בדיוק את התאריך בו החלפתי שמן גיר ובטח שיהיה לי קשה לאתר את החשבונית. במקומך הייתי מחליף ליתר בטחון ושוכח מהעניין.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מה שעצבן אותי זה שהוא אמר שהוא עשה טיפול גדול לפני.. וגם אמר לי מה הוא עשה בטיפול, ואח"כ גילית דרך המוסך שלא ככה היה,בסדר כרגע הרכב ברשותי אטפל בו כמו שצריך.. עשיתי לו יישור קו,וגם כמובן שעשיתי בדיקה לפני קניה.

תודה רבה על העצות ח'ברה.

פורסם

על זה אתה מתעצבן?

הכלל מאוד פשוט- מה שלא מגובה בחשבונית לא קרה וגם כשיש חשבונית לא בטוח שזה קרה.

מה אתה אמור להסיק מזה?

שחרף דברי מוכר הרכב אודות הטיפול שביצע לרכב, ברגע שאתה רוכש את הרכב תעשה לו טיפול וסע בראש שקט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...