Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעל הרכב הקודם לא עונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה הבעלים של הרכב שקניתי פחות מחודש לא עונה לפלא" סלקום שלום המנוי אינו זמין כעט בלה בלה.."

איך אני משיג אותו ניסתי 144 כלום.. יש לי צילום ת.ז

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקטע שיש לו צילום ת.ז שלי... וגם האסמכתא של העברת כסף כיאלו מספר חשבון שלי.. אני דואג שאפשר לעשות עם זה משהו?

אגב גם אני צילמתי את הת.ז שלו.

פורסם

זה כבר סיפור אחר.. אני לא יודע איך זה עובד מבחינת הבנק שלך אבל אתה יכול לשאול אותם בלי קשר אם קיימת סכנה כלשהי.. לגבי מציאת המוכר אני הייתי מנסה למצוא אותו בפייסבוק

Tesla Model 3 AWD stealth Performance

Lexus GX460 Luxury

פורסם

יכול להיות שזה היה מספר של יד 2 , ומאז שהוריד את המודעה גם המספר נמחק.

תנסה לחפש בפייסבוק.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
אני לא אתפלא אם זה סוחר רכב, שמחזיק מספר טלפון פר רכב שהוא מוכר (וכמובן מבטל אותו לאחר המכירה).

זה גם מה שאני דואג... אפילו שברשיון בדקתי אותו מכול צד..

פורסם

לא יודע הוא ביקש את שלי אז אמרתי רק אם אני אצלם את שלך.. דיברתי עם הבנק הם אומרים שאיפשר לעשות עם הפרטים האלה יותר מידי..

פורסם

אז מה הלחץ? לגבי טיפולים אתה יכול לשאול כאן (או שהתכוונת לגבי טיפול שנעשה בעבר?).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

העברת בעלות בוצע?

זה מה שחשוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם העברת בעלות בוצעה, שחרר. גם אם תשיג את מספר הטלפון, מי אמר שיספק לך מידע, אם הוא לא מעוניין בכך?

בצע יישור קו - טיפול גדול כולל החלפת כל מה שצריך.

בדוק במוסך מורשה יבואן לפי מספר רכב, אם יש הסטוריית טיפולים.

אם אין כלום תתייחס לזה כאילו לא בוצע כלום, כלומר צריך יישור קו מלא בהתאם לקילומטרז'.

• תוכן חדש...