Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנסר 2005, הלך המנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי לאנסר 2005 לפני טסט. מוסכניק אמין (כבר שנים) בדק ת'אוטו אחרי שנתקעתי איתו ואמר: אין הרירה- תריך להחליף מנוע עניין של עד 6K.

נתונים:

1. אני יד שלישית (בעבר היה כנראה ליסינג).

2. מצב קוסמטי על הפנים.

3. טסט בסוף נובמבר.

מה מציעים?

למכור לחלפים?

לתקן את המנוע ולהשתמש בו כרכב מיקוח בטריידאין של אחת מחברות הליסינג

(נראה לי שאני הולך נפעם על פורד פוקוס סטיישן)

אם כן אז,

1. כמהלדעתכם אוכל לקבל עליו והאם זהנ כדאי?

2. האם לוקחים את הרכבלבדי'ה שאתה מוכר וקונה מול חברת השכרה למשל.

3. מה תציעו לי לעשות ולאן לפנות בהתחשב שאין לי כמעט מזומן להשקיע עכשיו.

תודה

פורסם

מיקוח מול חברות ליסינג לא יהיה לך עם הרכב הזה.

בפנייך 2 אופציות:

1. להחליף מנוע ולעשות טסט ולמכור את הרכב - צפויה לך כאן הוצאה של כ-8000₪ לפחות.

משיטוט ביד 2 מחירי הרכבים האלו נעים באיזור ה-15. זאת אומרת שצפוי לך, במקרה האידיאלי רווח של 7000₪.

זה בהנחה שלא תצוצנה הפתעות נוספות בתיקון ובטסט ושתמכןר במחיר סביר.

2. להעיף את האוטו as-is. לטעמי האופציה העדיפה. אם בא מישהו ומוכן לתת לך 5 וצפונה (גם 4 לא הייתי שולל על הסף) תן לו את הנבלה ותתקדם הלאה.

פורסם

חברת השכרה או טרייד אין תיקח את הרכב שלך תמורת סכום זעום או בחינם.

אני לא חושב שהרכב הזה שווה יותר מ10-15 אלף ש"ח כשהוא במצב טוב, לכן אחת במצבך (טסט קרוב, מנוע תקול, עבר של ליסינג, מצב קוסמטי גרוע) לא שווה הרבה.

מה הבעיה במנוע? לא מניע?

אולי יש איזה מישהו שירצה לקנות תמורת כמה אלפי שקלים בודדים ולתקן בעצמו או שיכול להשיג מנוע בזול ולהמשיך עם הרכב הזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תעשה לעצמך טובה - הרי רכבים מהסוג הזה שווים בערך 10K. מי שמבקש מבקש 15K ומטה, ואני מניח שמחירי הסגירה נמוכים יותר.

אתה צריך להשקיע במנוע סביבות 6K, אח"כ עוד טסט - ואחרי זה אתה תנסה להשיג 10K שלא בטוח שתקבל, לאור מצבו הגרוע קוסמטית של הרכב.

לכן - את הרכב הזה צריך לפרסם ב-3000 ש"ח בקבוצות כמו פשפשוק בפייסבוק וגם ביד 2 - יש הרבה אנשים שעובדים בפירוקים וישמחו מאוד לקנות אותו. ייתכן וישלמו 2000 ש"ח. תמכור לראשון שמגיע.

פורסם

אגב: לפעמים אפשר להשיג מנוע מפירוק. זה אמנם קצת הימור אבל הוא עולה כ3000 עם הרכבה.

אם אתה תמכור את האוטו אחכ ב12 במקום ב3 כבר חסכת 6k...

עם זאת אם יש עוד השקעה של הרבה דברים אז יתכן שאין טעם להמר...

פורסם

יראה חשוד שהרכב נמכר ישר אחרי החלפת המנוע. חוץ מזה שהוא ציין שהמצב החיצוני לא משהו ושיש טסט בקרוב, יכול להיות שבטסט יגלו עוד דברים שצריך להחליף (צמיגים, ברקסים וכו') וזה הופך כבר את ההשקעה לפחות כדאית. והמנוע מפירוק הוא גם הימור.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרעיון הוא להגיע עם הרכב לאחת מסוכנויות חברות ההשכרה ולקבל עליו טרייד אין. אפחד לא צריך לדעת שהוא אחרי החלפת מנוע, שיקחו ת'אוטו לבדיקה ויעשו מה שהם רוצים. כל הרעיון מולם זה להחליף אותו לפני הטסט. כפי שאני מבין את מצב השוק של המכוניות מליסינג הם נלחמים על כל לקוח. או שאני טועה?

פורסם (נערך)

אתה טועה.

את הרכב שלך, כמו שהוא, חברת ליסינג/ השכרה תעביר לסוחר תמורת גרושים. אין להם מה לעשות עם הרכב הזה, להיפך - זה כאב ראש מיותר. בעסקת טרייד אין תקבל עליו 0. איך 0? לא יהיו גמישים במחיר לפוקוס סטיישן . עדיף להגיע למשא ומתן מול חברת ליסינג עם כסף ביד וללא גרוטאה.

תמכור לבד לסוחר כלשהו תמורת גרושים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

למכור לחלפים.

אני ניסיתי למכור לנסר כזאת רק 2007, תקינה לחלוטין, ב18000, ולא הצלחתי, כל מי שבא, דרש להוריד עוד ועוד.

בסוף התייאשתי והחלטתי לא למכור.

ברכב שלך יש בעיה במנוע, ואם בלנסר קלאסיק, שהוא רכב מאוד אמין, הצליחו לגמור את המנוע, כנראה שיש בעיות נוספות חוץ מזה (אחרי מנוע יבוא גיר, אחרי גיר יבוא עוד משהו גדול ויקר, וזה לא ייגמר).

לכן עדיף לחסוך מעצמך את הכאב ראש, ולמכור את הרכב כמו שהוא לפירוק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
למכור לחלפים.

אני ניסיתי למכור לנסר כזאת רק 2007, תקינה לחלוטין, ב18000, ולא הצלחתי, כל מי שבא, דרש להוריד עוד ועוד.

בסוף התייאשתי והחלטתי לא למכור.

ברכב שלך יש בעיה במנוע, ואם בלנסר קלאסיק, שהוא רכב מאוד אמין, הצליחו לגמור את המנוע, כנראה שיש בעיות נוספות חוץ מזה (אחרי מנוע יבוא גיר, אחרי גיר יבוא עוד משהו גדול ויקר, וזה לא ייגמר).

לכן עדיף לחסוך מעצמך את הכאב ראש, ולמכור את הרכב כמו שהוא לפירוק.

עצוב אבל יתכן וזה באמת הדבר החכם ביותר לעשות

פורסם

חברות הליסינג נלחמות על כל לקוח כשהוא מגיע עם מזומן. כשאתה מגיע עם טרייד אין, אתה מייצר עוד טרחה עבורם.

במקום לקבל את הפוקוס ב-50 אלף ש"ח (נגיד), ימכרו לך אותה ב-58 אלף ש"ח ויתנו לך על הלאנסר 10K במקרה הטוב.

מה הרווחת כאן בדיוק? במקרה כזה קיבלת את הפוקוס ב-48K במקום 50K, דהיינו כל הרווח הוא 2000 ש"ח בערך (ואני אופטימי, כי אתה עצמך אמרת שזה רכב מכוער).

עדיף לך לגלגל הלאה לרוכשי נבלות - לפירוק או לתיקון, לפני שנגמר הטסט ואז זה 100% רכב לפירוק במגרש חלפים.

פורסם

אם כך,

עדיך ממה שאני מבין זה להגיע עם הרכב כשהוא נוסע, להוסיף קצת מזומן ואז גם להנות ממשחק במחיר וגם לעשות עוד כמה אפלי שקלים על הרכב,

ככה כמו שהוא יתנו לי עליו לא יותר מ 1000 ש"ח

פורסם
אם כך,

עדיך ממה שאני מבין זה להגיע עם הרכב כשהוא נוסע, להוסיף קצת מזומן ואז גם להנות ממשחק במחיר וגם לעשות עוד כמה אפלי שקלים על הרכב,

ככה כמו שהוא יתנו לי עליו לא יותר מ 1000 ש"ח

ממש לא. אין לך שום משחק כשאתה מביא רכב לטרייד אין. אני אסביר שוב, כי לא הצלחתי להעביר את המסר בפעם הקודמת:

כשאתה מביא רכב לטרייד אין - אתה נדפק פעמיים - פעם אחת אתה לא מקבל הנחה אמיתית על הרכב שאתה קונה, ופעם שנייה כשנותנים לך מחיר רע על הרכב שאתה נותן להם.

הם בעצמם יודעים שאפשר לקבל גג 10K על הרכב שלך, כשהוא תקין ויפה. והרכב שלך מכוער, גם אם יהיה תקין. דהיינו תקבל עליו הצעה של 7K. במקביל ידפקו אותך עם הצעה גרועה על הפוקוס, גבוהה ב-5-7K ממה שהיית מצליח לקבל אם לא היית מגיע עם טרייד אין.

ז"א שאתה מוסר את הרכב תמורת 2000 ש"ח במקרה הטוב, או בחינם במקרה הרע. כל זה אחרי שישבת ובזבזת זמן על החלפת מנוע, במקום להעיף את הרכב לפירוק או למכור אותו למישהו שינסה לתקן.

• תוכן חדש...