Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאנסר 2005, הלך המנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני שנה רציתי לעשות טרייד אין לרכב שעלה בחברת ליסינג 90 אלף. אמרו לי להוסיף 80 אלף על הרכב הישן, שהיה תקין.

בסוף מכרתי ביותר מ 30 אלף לבד וקניתי רכב ללא עבר ליסינג ב 85 אלף.

רוצה לספור כמה הייתי מפסיד אילו הייתי עושה טרייד אין?

חברת ליסינג תוריד לך מכנסיים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מתחיל לקבל את התמונה....

האמת ממש כואב הלב לזרוק רכב כזה

בכל זאת נוסע והכל.

מי יכול להפנות אותי למוכר חלפים או קונה רכבים לפירוק?

פורסם

הייתי בשבת בבאקה, היה מאוד רגוע מבחינה בטחונית, יש שם פירוקיה, הטלפון של מי שמפעיל 0503530796,מעריך שתוכל לקבל בסביבות 1000 שקל אולי קצת יותר.

פורסם

אחד השרשורים המדכאים.

למה אתה לא רוצה לתקן את הרכב ולהמשיך לנסוע בו? עבורך הוא שווה יותר מאשר לכל אחד אחר כנראה.

המסקנה, רכב עם מחירון 20,000 עם החלפת מנוע - שווי השוק שלו צונח לכלום, למרות שהוא תקין.

היום אפשר לקנות רכבים במצב טוב מאוד בכלום כסף. ההיצע מטורף.

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

שווי השוק לא צנח בגלל החלפת המנוע.

שווח השוק צנח כי מדובר בדגם לא מבוקש, עם טסט קרוב ומצב קוסמטי לא משהו.

אם המנוע היה 100% תקין - אז במקרה הנ״ל לא היה מקבל מעל 10k על הרכב (רק הורדות בגין טסט וקוסמטיקה). בנוסף לא ברור כמה ק״מ ואיזה יד הרכב.

אז תוסיף לזה עלות מנוע של 6 והגעת לערך של הרכב במצבו של 4000₪ ביום טוב.

פורסם
אחד השרשורים המדכאים.

למה אתה לא רוצה לתקן את הרכב ולהמשיך לנסוע בו? עבורך הוא שווה יותר מאשר לכל אחד אחר כנראה.

המסקנה, רכב עם מחירון 20,000 עם החלפת מנוע - שווי השוק שלו צונח לכלום, למרות שהוא תקין.

היום אפשר לקנות רכבים במצב טוב מאוד בכלום כסף. ההיצע מטורף.

הרכב לא באמת שווה 20K. הוא שווה גג 10K. מצב השוק גרוע מאוד עבור הרכב הזה, לא יודע אם בצדק או לא.

תוסיף מצב קוסמטי רע, עבר ליסינג ומנוע גמור - ותקבל רכב לפירוק. זה עד כדי כך פשוט.

• תוכן חדש...