Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש רק מכאלה שיודעים בוודאות ולא מכאלה ששמעו על חבר של/ אח של / וכדומה . מכשיר אייפון לדוגמא שנקנה בארה״ב , במידה וצריך לממש אחריות יש למי לפנות בארץ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כעקרון אתה פונה ישירות לאחד היבואנים בארץ

CD-LOG או iDigital

מזכרוני המר, אם לא קנית הרחבת אחריות, ישירות מאפל, אין אחריות בינלאומית, ולכן תצטרך לשלוח את המכשיר חזרה לארה"ב על מנת לתקן אותו.

וזה נהייה יותר בעייתי.

בנוסף, חובה לצרף חשבונית קניה בכל המקרים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

אני מאמין שאם המכשיר נקנה בחו"ל ולא הוצהר במכס ושולמו עליו מסים זה יגרור עוד בעיות ביציאה\כניסה חזרה לארץ.

אני צודק? האם תגיע דרישה לתשלום מסים?

פורסם

אומנם לא נוגע למותג המדובר, אבל אזהיר מראש את בעלי ה-HTC שכאן בפורום.

יש לי בעיה מסויימת עם המכשיר שלי - מאז שהוא נפל לי (מגובה רב יחסית), שמופיעה לה מידי, ללא עקביות שהיא.

פניתי אל TouchGroup, שהוא היבואן של HTC בישראל. לאחר כיממה הם שבו אלי במייל והודיעו לי כי המכשיר שלי אמריקאי ולכן אין הם יכולים לטפל לו ועלי להתקשר ל-HTC UK. כמובן שהשבתי להם מייל והסברתי שאין שום הבדל בין M8 אמריקאי ל-M8 אירופאי (מעבר לכמות הזכרון. אמריקאי - 32GB. אירופאי - 16GB), וגם ציינתי כי אני אפנה אל היצרן, כך שאעדכן אותו על התשובה הלא מספקת בעליל שלהם.

מפה לשם - אין עם מי לדבר. הם מתחמקים מלקחת אחריות על HTCים שנרכשו בארה"ב.

פניתי אמש אל HTC USA בפייסבוק. תוך כשעתיים הם השיבו לי שהנושא יבדק לעומק העניין - היות והם היבואן הרישמי בארץ ואין כל הבדל במכשירים למעט נפח הזכרון הפנימי שלהם (כפי שכבר ציינתי). בנוסף, הם ניסו להסביר לי כיצד לאפס את התקלה ואף השיבו לי לפני כמה דק' - שבמידה ולא אצליח להתגבר על הבעיה - לשלוח אליהם את המכשיר והוא יתוקן על חשבונם כמחווה טובה, כפיצוי על היחס של היבואן המקומי.

אז באמת, תודה "ענקית" ליבואן המקומי, TouchGroup שהוכיח מדוע יש עליו ביקורות מחרידות ברשת...

ותודה ענקית ל-HTC USA, שהוכיחה איך צריך לתת שירות אמיתי. מקווה שאצליח להתגבר על הבעיה - ובמידה ולא, הוריי יעבירו להם את המכשיר בחודש הבא, במהלך השהות שלהם אי שם ברחבי ארה"ב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

דווקא במכשיר HTC אירופאי טיפלו בהעברה והחזרה תמורת דמי טיפול של 150 שח. לא תחליף לאחריות בינלאומית אמיתית אבל לדעתי עדיף על פני היבואנים האחרים שלא נותנים שום שירות למכשיר מיובא משום מקום, מלבד אפל כמובן.

פורסם

במקרה של HTC, המכשירים זהים - למעט נפח הזכרון. זו גם התשובה שקיבלתי מהאמריקאים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה לא באמת משנה. לא מדובר במלאי חלקים אלא בחוזה מול היצרן. אם הם לא מחוייבים לטפל במכשירים אמריקאים במסגרת ההסכם מול HTC, הם לא יטפלו בהם.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• תוכן חדש...