Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המצלמות על העמודים הגבוהים בכביש 431 זה תפעולי של הכביש ?או של המשטרה ?נסעתי בשוליים רוורס כי פיספסתי נתיב הם יכולים לקנוס אותי על זה ? אני יודע שאני אידיוט , איחרתי לעבודה לא הייתה לי ברירה ,אל תשפטו פשוט תענו.

פורסם
המצלמות על העמודים הגבוהים בכביש 431 זה תפעולי של הכביש ?או של המשטרה ?נסעתי בשוליים רוורס כי פיספסתי נתיב הם יכולים לקנוס אותי על זה ? אני יודע שאני אידיוט , איחרתי לעבודה לא הייתה לי ברירה ,אל תשפטו פשוט תענו.

ודאי שהייתה לך ברירה

המצלמות משמשות את מרכז הבקרה http://431road.co.il/maintenance.shtml

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ודאי שהייתה לך ברירה

המצלמות משמשות את מרכז הבקרה http://431road.co.il/maintenance.shtml

אתה צודק , אני אידיוט וגם שקרן .

שמע ,אני מתחרט על מה שעשיתי - אני יכול רק לתרץ את העבירה שלי בכך שלפחות 4 פעמים הגעתי בטעות לאשדוד בגלל שהכביש לא מאפשר לתקן את הטעות .לפני זה .

בכל מקרה , הם הולכים להעביר את זה לשוטרים ?

פורסם

לא הבנת? גם את הפסיק הוא מפספס, אבל על המקלדת הוא לא חוזר לאחור :evil:

ולעצם השאלה, אני מסופק אם למצלמות הבקרה הרזולוציה הנדרשת כדי להבחין במספר הרישוי, ואם התהליך עומד בסטנדרטים הנדרשים לצורך אכיפה. סביר שצילומים\סרטונים כאלה ישמשו רק בחקירת תאונות, וגם אז, רק כחלק מחומר הרבה יותר רחב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המצלמות לא משמשות לאכיפה אבל....

ניתן להשתמש בהם כראיה במידת הצורך ( במקרה של תאונה למשל )

בכביש 6 אומנם... השתמשו במעבר על פני המצלמות להוכיח את המהירות המופרזת בה נסע ,כאשר ברח הבחור, לאחר שדרס את שניאור חשין

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השילוט שם לא נכון, נפלתי בפנייה הזו גם בעבר (ועוד הייתי בדרך לראיון עבודה), מאוד מסובך להבין איפה הפנייה לראשון ואיפה לאשדוד.

גם אותו בוס שראיין אותי, הודה שגם הוא בטעות הגיע לאשדוד בגלל הפנייה הזו. הוויז בכלל לא תורם לבעיית הפנייה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

רק לעקוב אחרי מספרי הכבישים שם , זה פתר לי את הבעייה עם המחלף המ*ורגג הזה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אפשרות פתרון - לנהוג בכביש הזה המון פעמים ולהכיר בעל פה. אין משהו אחר לצערנו כי השילוט באמת על הפנים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...