Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפוקוס שלי יש מזכרת מהבעלים הקודם: שפשוף רציני בצד הימני של הרכב כתוצאה מחנייה לא מוצלחת.

עיקר הנזק בכנף אבל יש שריטות די עמוקות גם בדלת הנוסע, ובמיוחד בידית (מצורפת תמונה).

במוסכי פחחות קיבלתי הצעות מחיר שנעו בין 1000 ש"ח (גורם לי לחשוש מאיכות העבודה) לבין 2000+ ש"ח (יקר לטעמי).

האם במקרה כזה כדאי לפנות לתיקון מבוסס פוליש+PDR+במקרה הצורך צביעה מקומית ?

מה העלות (בערך) של תיקון כזה? והאם מכירים מקום מומלץ ומקצועי?

שתי הערות: 1. אני מירושלים. לנסוע למרכז זה בעייתי אבל אפשרי אם אין ברירה.

2. עקב סיבות שונות אין לי אפשרות שזמן התיקון יהיה יותר מיום אחד. זה יכול להיות יום שמתחיל ב-8 בבוקר ונגמר ב-6 בערב, אבל יום אחד.

CAM00269.jpg

פורסם

לא חושב שבמצב הזה אפשרי pdr ופוליש השריטות מאוד עמוקות והפח לא משהו בכלל,תפנה לpdr פתח תקווה ותשמע מה הם אומרים אם זה אפשרי או לא.

שיפוצים..

פורסם

PDR כנראה יישר את זה אבל אני בספק אם פוליש יעזור הרבה. צריך לראות בעיניים את עומק השריטות, נראה שהגיע לצבע בסיס

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

קצת קשה לראות מהתמונה אבל מהעין הבלתי מקצועית שלי השריטות אכן עמוקות.

תודה על התשובות, כנראה שאני אלך על פחחות וצבע. מה אומרים לגבי מחיר? 1000 ש"ח נשמע סביר או חאפר שעדיף להתרחק ממנו?

פורסם

מעדכן למעוניינים:

עשיתי היום תיקון. עלה 1200 ש"ח כולל צביעת השריטות בחלק הימני של הטמבון.

הכנף יצאה יפה, השאר פחות אך סביר מבחינתי בהינתן עלות/תועלת. מי שרוצה את שם הפחח יכול לפנות בפרטי.

• תוכן חדש...