Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את מושב הנהג ואולי גם מושב הנוסע בג'אסטי שלי, אין מה לעשות, כולם יודעים שהאוטו הזה לא בא עם מושבים נוחים משהו, ואחרי 20 דקות נסיעה כבר יש כאבי גב...

חשבתי על מושבים של סיטרואן סקסו או קסארה (מושבים די נוחים), אני יודע שצריך לעשות איזו התאמה, ופה השאלה, איפה ואיך עושים התאמה, וכמה נזק זה לכיס ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא יודע בקשר למושבים של הקסארה (יכול להיות שהם רחבים מידי), אבל מושבים של סקסו/106/205 בהחלט יכולים להיות נוחים ומתאימים...

ניתן להשיג בפירוקיות (כשאני התעניינתי בעבר, רצו בפירוקייה 400 ש"ח למושב)...

אחרי שתקנה, גש לפחח, להתאמת המסילות של המושבים החדשים (לאחר פירוק המסילות של המושבים הנוכחיים שלך)...

הסתייגות - לא ישבתי מעולם בג'סטי, ולכן כל מה שכתבתי הוא בהנחה שהמושבים באמת יתאימו פיזית לרכב שלך...

כשאני ביררתי לרכב שלי - סיאט איביזה MK1, מדדתי, והשוויתי גדלים ומידות, וזה התאים (המושבים של הרכבים שציינתי לעיל)! (למרות שבסופו של דבר הפרוייקט לא יצא לפועל - היה קשה למצוא מושבים עם מנגנון לקיפול משענת הגב - ברכב עם 3 דלתות)

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

רגע, אז מה שבעצם אתה אומר שזה פשוט לקחת מושב מהפרוקיה של החבר הכי טוב, ולשבת להעביר את המסילות של הג'אסטי למושב האחר ?

אם ככה אז הפרוייקט יותר פשוט ממה שחשבתי...

פורסם
רגע, אז מה שבעצם אתה אומר שזה פשוט לקחת מושב מהפרוקיה של החבר הכי טוב, ולשבת להעביר את המסילות של הג'אסטי למושב האחר ?

אם ככה אז הפרוייקט יותר פשוט ממה שחשבתי...

קח בחשבון כמה דברים.

רוחב המושב, גם מהצד הפנימי וגם מהחיצוני, שלא יווצר מצב שאתה לא יכול למשוך בלם יד או להעביר ל 2. או שהמושב רחב מידי והדלת לא תסגר...

דבר שני, ההגה די נמוך ואם הכסא יהיה גבוה מידי לא יהיה לך נוח או שלא תוכל לנהג כלל...

דבר שלישי, חגורות ונוף, שים לב שהכסא לא נוגע עם הקצה בחגורה, ושם לב שאתה יכול לראות משהו בנוחות (שהכסא לא רחב ב"כתפיים")...

אגב, לי יש ג'אסטי, ולדעתי הוא לא כל כך נוראי... הוא יותר נוח לי מהיונדאי שקיבלתי מהעבודה (היונדאי נשארה בבית ואני נוסע לעבודה עם הג'אסטי)...

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
גילי, לא הכי הבנתי את הנושא של החגורה...
יכול להיות מצב בו הכתפיים של הכסא יהיו רחבות מידי ואז

1. לא תוכל להזיז את המושב על הסוף אחורה
  2. הכתף של הכסא תגע בחגורה

גילי

פורסם

אני חושב שאתה פשוט לא יודע לכוון כיסא בצורה נכונה לנהיגה לא חסר אנשים שמרגישים שמושב של אוטו זה הכורסא בבית... יש הרבה שיטות לכיוון נכון של כיסא הנהג שלא לדבר על הדרך על מראות בכל מקרה... יש איפשהו כתבה שכתב ראם סמואל על ישיבה נכונה...אם מישהו יוכל להעלות אותה לכאן נראה לי יעזור לך מאוד

פורסם
אני חושב שאתה פשוט לא יודע לכוון כיסא בצורה נכונה לנהיגה לא חסר אנשים שמרגישים שמושב של אוטו זה הכורסא בבית... יש הרבה שיטות לכיוון נכון של כיסא הנהג שלא לדבר על הדרך על מראות בכל מקרה... יש איפשהו כתבה שכתב ראם סמואל על ישיבה נכונה...אם מישהו יוכל להעלות אותה לכאן נראה לי יעזור לך מאוד
בג'אסטי לא ניתן לכוונן יותר מידי, יש רק כיוון קדימה-אחורה ומישענת (כמו ברוב המכוניות הישנות והבסיסיות)...

אולי שווה לך לנסות ריפוד (מילוי) מחדש, ככה אתה יכול להרוויח פעמיים, גם לחסוך את התאום של הכיסאות וגם אתה נישאר עם מראה אחיד ברכב...

גילי

פורסם

אוקיי גילי עכשיו הבנתי...

לחמוד האחרון שהגיב, זו כולה סובארו ג'אסטי עם כיון אחורה קדימה וכיון זווית הגב, כל מצב אפשרי נוסה כבר, אבל אין מספיק תמיכה לגב תחתון בכסא הזה, ושוב, זו לא איזו מרצדס עם חימום במושב כיון גובה, עומק, וכל כיון אפשרי שחשבת עליו...

• תוכן חדש...