Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק קיה ריו 2012

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

רציתי להתייעץ אתכם בנוגע לתצרוכת הדלק ברכב שלי, קיה ריו צורה חדשה שנת 2012 4 דלתות

בביקורות שאני רואה באינטרנט, מציינים שהרכב הינו רכב חסכוני

צריכת הדלק שאני מגיע עם הרכב היא 1 ל 10 במקרה הטוב, במקרה הרע 1 ל 8

יש לציין שרוב הנסיעות שלי הם נסיעות בין עירוניות בכביש 4 חדרה -- נתניה

האם תצרוכת הדלק שאני מגיע עם הרכב היא תצרוכת הדלק הממוצעת או שיש בעיה כלשהיא ברכב?

תודה רבה

עריכה אחרונה על ידי k1235
פורסם

מדובר על מנוע 1.4 משודך לגיר 4 הילוכים. מתכון לחיסכון זה לא. גם.המיכל דלק שלה יחסית קטן. שים לב שלא קראת את הביקורות על הגרסה הידנית.שנמכרה פה בעבר.

פורסם

נסיעות על כביש 4, בשעות הבוקר והערב, מערבות תנועה ערה מאוד עד כדי פקקים, כאלו שלא מיטיבים עם תצרוכת הדלק.

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

דווקא הנסיעה היא רציפה ללא פקקים מלבד פקק קטן בכביש 57

מה שעוד יותר מצחיק שאני ממלא מיכל מלא מחשב הרכב רושם שניתן לנסוע 600 ק"מ שבפועל אני מגרד את ה 300 מלמטה...

ידוע שמחשב הרכב אופטימי אבל עד כדי כך?

פורסם

K1235 ברשותי קיה ריו אוטומט 1.4 2014 ואני גם מגיע לאותה צריכה כמו שלך סביבות 1/10 במקרה הטוב והרכב אכן עם מיכל קטן קיבולת של 43 ליטר וכמו שאמר יואב אכן המתכון של גיר 4 הילוכים ומנוע 1.4 זה באמת לא מתכון לצריכת דלק חסכונית אבל מה שכן אם תיסע איתה רגוע תוכל להגיע לצריכה חסכונית מנסיוני.

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לי גם יש רכב כזה{שנת 2012) כבר למעלה משנה וצריכת הדלק היא באמת כמו שאתה אומר, וזה לא משנה אם נוהגים על מצב ECO או לא הצריכה דומה. חיסכון בדלק לא הצד החזק של הרכב.

פורסם

מחזק את nirko בכלל כל הרכבים ממשפחת קיה-יונדאי לא ידועים כחסכונים כמו נגיד טויוטה / הונדה

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

ידני מתפקד לדווח. הידנית יחסית חסונית. האוטמטית ממש לא.

בטח קראת את הביקורת על הידנית. אני משיג 18 ק"מ לליטר בלי בעייה בבין עירוני. הצריכה הממוצעת שלי היא מינימום 16 ק"מ לליטר. כשמדדתי עירוני ו"פיציתי" על האופטימיות של מחשב הדרך, הצריכה העירונית היא במקרה הכי גרוע 12 ק"מ לליטר.

נפלאות הידני...

• תוכן חדש...