Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

שיחקתי אצל חבר בproject cars עם מערכת G27. נדהמתי מהפידבק של ההגה ומכך שיש 3 סיבובים מנעילה לנעילה. הירידה לפרטים והמציאות גם של ההגה וגם של המשחק הביאו אותי להחלטה שאני רוצה כזה. עכשיו!

לפני שבאתי להתייעץ קראתי קצת על הדגמים והסוגים השונים. הבנתי שאם חשוב לי הפידבק של ההגה Force feedback והקירוב למציאות אצטרך להשקיע סכום כסף יפה. עוד לא קבעתי תקציב, אבל אשמח לשמוע על מחירים באופן כללי כדי להיסגר על עצמי.

בנוסף למחירים, אשמח לשמוע על ניסיונכם ו/או ביקורות על הגאים מומלצים. אני לא מחפש איזו מערכת מטורפת עם מושבים וצינורות הידראולים שיזיזו אותי, אלא הגה עם תיבת הילוכים ידנית ו-3 דוושות. חשוב שיהיה פידבק טוב כמו של הG27 ושיהיה אמין מן הסתם.

הבנתי מביקורות שהתמורה הטובה לכסף הם הG27 של לוגיטק ו Porsche 911 GT2 Wheel של פאנאטק. יש למישהו ניסיון?

אשמח לשמוע על אופציות נוספות שפספסתי, על מחירים, מה ואיך כדאי לרכוש [EBAY אכן אופציה, אם משתלם]. כמו כן, אשמח לשמוע על מקומות בארץ, כי אולי כדאי לרכוש עם אחריות?

בכלל, כל פיסת מידע תועיל לי.

[יש סיכוי לא גבוה שבסוף השנה, לקראת נובמבר, יהיה לי קרוב משפחה שחוזר מארה"ב, ויוכל לרכוש לי שם. אבל, כאמור הסיכוי נמוך].

גוד שבעס,

ניקו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

כמוני כמוך, לפני שבוע בדקתי אופציה לקנות דרך האתר של לוג'יטק ישירות. אחרי מיסים זה יוצא קרוב למחיר בארץ. כנ"ל גם אם אדם כל שהוא יביא עבורך לארץ הגה מארה"ב. נסה לעשות חישוב.

ה-G27 נמכר ב-KSP ב-1450 ש"ח לערך.

לפני מס' חודשים יצא לשוק דגם חדש של לוג'יטק - G29 / G920. הוא עולה 1950 ש"ח ב-KSP.

לעניין האחריות. אני הייתי מוסיף את ה-100-200 ש"ח אקסטרה כדי לקבל אחריות בארץ.

אם תחכה עד נובמבר, גם בארץ יופיעו המבצעים של ה-בלאק פראיידיי. שנה שעברה המבצע היה 1+1 ב-KSP.

עריכה אחרונה על ידי Michael_N

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

תודה על ההתייחסות.

ההשוואה הבאה טוענת שה-29 קיים רק בגלל הPS4 ואקס בוקס 1, ואין באמת הצדקה לרכוש אותו למי שמשחק במחשב.

[video=youtube;Bk7xO-n0eys]

כרגע מביקורות ביוטיוב נדמה שהG27 הוא התמורה הטובה ביותר לכסף, מה גם שהוא מותאם במיוחד למשחק שבו אני אשחק.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

הסתכלתי למשל באמאזון ונראה שההגה נמכר ב250$ כולל משלוח חינם.

http://www.amazon.com/gp/product/B001NT9TK4?keywords=logitech%20G27&qid=1443883709&ref_=sr_1_2&s=videogames&sr=1-2

מישהו יודע אם המחיר כולל מסים למיניהם [מכס וכאלה], או שאצטרך לשלם אותם בנפרד?

פורסם

היי ניקו,

לי יש g27 בבית כבר כמה שנים. מדובר בהגה שהוא מאוד entry level, ולכן גם זול יותר מהמתחרים.

דווקא ה-ffb שלו יכול קצת להציק ולדעתי הוא גם קצת מכני מדי. בכלל, אחרי קצת זמן אתה מבין שה-ffb במחשקים מרגיש הרבה פעמים מלאכותי ומוגזם מדי, ולא ממש דומה למה שאתה חווה בנהיגה רגילה.

אני את ההגה שלי (וגם את המעמד המתקפל שמחזיק אותו עם הדוושות) קניתי מסיימרייס, ואני ממליץ לבקר במקום ולדבר עם חגי - שהוא גם חבר, גם הבעלים של העסק וגם אחד האנשים שיותר מנסים לקדם את התחום הזה בארץ, כדי אולי גם לבדוק אופציות נוספות. בימים אלו בדיוק הוא מסיים את המעבר לרמת החיל, ויש לו שם כמה עמדות שבהן אפשר לבדוק את הדברים ולראות אלטרנטיבות אחרות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

יבגני אתה עוד תכניס אותי לחובות כלכליים עם הקישורים שאתה שם לי פה :wink:

תודה כמובן על ההמלצה. הסתכלתי קצת בפייסבוק וקצת באתר של סימרייס. נראה ממש מגניב. מעניין כמה ביקוש יש בארץ וכמה זה עסקי לנהל חנות רק בנישה הספציפית הזו.

רמת כניסה זה מה שאני מחפש, כי ממה שראיתי במחירים באמאזון [אז בטח שבארץ זה יגדל] כל הדברים הקצת יותר הארדקור מגיעים למחירים של לפחות פי 2 מהG27, וזה לא משהו שאני הולך לעשות. אני מחפש משהו שייתן לי את התמורה הכי טובה שאפשר לפעם-פעמיים בשבוע שאני משחק. שמתי תקציב של עד 1000 בהתחלה, ונדמה לי שגם עליו אצטרך להוסיף מעט.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

פורסם

הG29 הוא רק לPS4.

מה שרלוונטי לPC הוא G920,מגיע ללא הידית הילוכים והידית הילוכים עולה עוד 50 דולר.

דרך אגב אמזון עושים משלוחים לארץ כולל מיסים כולל הכול.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זאת אומרת שהמכירה שניקו פרסם ב-250$ כוללת מיסים בוודאות? אם כן זה מחיר טוב.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

ה-G29 עובד גם ב-PC כך לפחות לפי הביקורת שצירפתי. לא שזה משנה כי כאמור הוא לא משתלם לרכישה למי שמשחק במחשב.

בקשר לאמאזון,

כשאני מוסיף לעגלה הוא מבקש ממני מיקוד כדי להעריך מסים.

אני מכניס את המיקוד שלי, אבל הוא לא מזהה אותו.

יש איזה מיקוד של מקום כלשהוא בישראל שאפשר להכניס שהוא כן יזהה? רק כדי לקבל הערכת מחיר כולל מסים.

פורסם

אני כבר לא יכול לערוך, אבל יצא לי כולל מכס ומשלוח 390$.

זה יוצא באזור 1490 ש"ח, מה שמביא אותנו למחיר של KSP.

אמאזון גם לא משתלם במקרה הזה.

פורסם

וואי זה ממש עושה חשק.

אני לא משחק יותר במחשב, אלא עקרונית רק בסוני (3) עם מסך 55" - אבל מאז שהשתעבדתי לעבודה אי שם ב2012 הפסקתי עם התחביב האהוב. עכשיו כשאני מנסה לשחק cod/bf אני אפס מאופס- מה שמוריד עוד יותר את החשק לנסות לשחק...

לכן משחקים קז'ואלים יותר, סטייל מירוצים, נראה שיתאימו יותר (ניקו, ניסית פעם לשחק ב nfs shift/shift unleashed?).

צריך בהזדמנות לראות סטאפ עם הגה איכותי... זה נשמע סוף הדרך.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כן. אהבתי אותם כי הם היו סימולטורים, ולא החארטות של מירוצי רחוב עם שוטר על גייארדו שרודף אחרי פלוץ עם מוסטנג עם אורות נאון סגולים שמוסיפים 70 כ"ס.

אני אוהב את משחקי המכוניות שלי כמו את הפורנו שלי - כמה שיותר קרוב למציאות.

בגיל 8 קנו לי פלייסטיישן 1, ורק בגיל 11 היה לי מחשב ראשון. תמיד חברים בחטיבה ובתיכון היו מתווכחים מה עדיף, ואני הייתי מעדיף ליהנות מכל העולמות. הקונסולה האחרונה שלי הייתה אקס בוקס 360 [גם על 55 אינץ', כי פחות מזה אי אפשר :)] וגם תמיד היה לי מחשב סביר. אף פעם לא מכונת גיימינג או משהו. כזה שמריץ כל מה שצריך אבל לא יותר מהגדרות בינוניות. היום אני רק עם PC בעיקר כי גם אם הייתה לי קונסולה, לא ממש הייתי נוגע בה מסיבות דומות לשלך [חבר הכי טוב קנה PS4 ובשנה החולפת שיחקנו אולי פעם אחת].

כרגע אני על PROJECT CARS ואני חולה על זה שאפשר לשנות הגדרות של כל דבר ברכב [לחץ אוויר בצמיגים, כיול מתלים וכדומה] ואפילו לתכנן אסטרטגיות [עם כמה דלק תתחיל, מתי מתוכנן PITSTOP ועוד מיליון דברים קטנים]. הבאסה היחידה זה שלא משנה כמה השלט/בקר שאתו תשחק נוח ורגיש, זה לא ישתווה להגה ודוושות. על מקלדת ועכבר אני בכלל לא מדבר. בלתי אפשרי במשחקי נהיגה.

לפי מה שהבנתי מיבגני, ASSETTO CORSA הוא משחק שהניהוג בו אפילו יותר דומה למציאות מאשר בפרוג'קט קארס שזה בכלל מסקרן אותי. שמתי דמו להורדה, ואם זה באמת יהיה טוב כמו שאני חושב, אז אולי אקנה גם אותו.

ה-G27 הוא בשביל ה-PS3 והמחשב. ה-G29 [והחדש השני שצוין פה בשרשור] יצאו בשביל PS4 ואקס בוקס ONE. אין שיפור משמעותי, אלא בעיקר ענייני תאימות. כל אלו הפכו את ה-29 לרכישה מיותרת עבור מי שלא משחק ב-PS4/אקס בוקס ONE.

תראה את הביקורות שצירפתי, או סתם סרטונים בגוגל. זה אחלה של דבר לחובבן עם מעט זמן פנוי. חבל רק שהכי זול שיש זה 1500 ש"ח.

• תוכן חדש...