Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המע"מ ירד - ומה עם מחירי רכב חדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר המע"מ עלה כל הייבואנים רצו להעלות מחירים.

אבל מה קורה שמע"מ יורד.

כרגע רק באתר של טויוטה יש מחירים חדשים, והם אכן הורידו בהתאם למע"מ.

מה קורה עם ייבואנים אחרים נכון לעכשיו?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מישהו יכול להגיד לי מה קורה עם רכב שהוזמן לפני ההורדה במע"מ אבל ימסר אחרי הירידה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

ואם כבר סיאט.

ממבט על המחירון של הלאון, הדגמים הידניים קיבלו גם את המנועים בתקן יורו 6 (110 ו-125 כ"ס במקום 105 ו-122), מה שמראה שההשערה שלי לגבי המבצע על ה-1.2 הידנית היה נכון.

הגרסאות האוטומטיות של ה-1.2 עדין עם המנוע הישן.

אגב, מעניין שפולקסוואגן וסיאט פרסמו מחירונים אחרי ההורדה, אבל עדין לא הורידו מחירים בסקודה.

עריכה אחרונה על ידי itsik170

פורסם

אגב, מהסתכלות על מחירי סובארו לא ירד שום דבר, פרט לגרסאות הבסיסיות של XV ופורסטר שהוזלו ב-1000 שקלים.

פורסם
אגב, מהסתכלות על מחירי סובארו לא ירד שום דבר, פרט לגרסאות הבסיסיות של XV ופורסטר שהוזלו ב-1000 שקלים.

מה הפלא? אלה רבי המכר שלהם.

לגאסי B4 ואאוטבק החדשות עדיין בשלבי התבססות.

BRZ ו-STI בוכות להוזלה שלא מגיעה.

אימפרזה? אותה אף אחד לא רוצה, חוץ מציי רכב וחברות השכרה/ליסינג. מדהים איך שסובארו, עם כל הידע, הנסיון בספורט המוטורי והיכולות הגבוהות, חזרו לייצר ליאונה.

וכמו הליאונה בשנותיה האחרונות, היא אפילו לא זולה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

לגאסי ו-b4 מוצעות בהנחות נכבדות בערוצי הליסינג 0 ק"מ וכמעט ולא נראות על הכבישים.

גם שאר דגמי סובארו מככבים במוטודיל ודומיהם בהנחות לא רעות.

פורסם (נערך)

פולקסווגן עדכנו את המחירים על הרכבים היום.

ומה עם התוספות?

לא הורידו שקל(!) :-(

עריכה אחרונה על ידי lior_a
פורסם

אלפא התקשרו להגיד שהמדינה דאגה לי להנחה :-) אז גם אצלם עודכן .

תמחור סובארו הוא פארסה כיום. הנחות באתרים של 25 אלף על פורסטר ולגסי, והנחות גדולות יותר על האימפרזה. בעוד שלגבי האימפרזה שנניח שהולכת לציים אני מבין, גם אם לא מקבל, את המחיר הרשמי, למה לא להוריד את מחיר הפורסטר או הלגאסי?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...