Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו הודעתי הראשונה בפורום ולא בנסיבות נעימות במיוחד.

ברשותי סיאט לאון החדשה שעדיין לא מלאו לה חודשיים ימים והערב לאחר ביקור בסניף רמי לוי בפתח תקוה דאגו אנשים טובים להטיח בה עגלת סופר והתוצאות לפניכם.

כמובן שאותם אנשים טובים לא דאגו להשאיר פתק עם התנצלות או חלילה פרטיהם לנשיאה בעלות התיקון.

אני מניח שאין מה לערב את הביטוח בעבור התיקון (תקנו אותי אם אני טועה).

אשמח להמלצה מחברי הפורום על פחח מאיזור המרכז, כמוכן אם מי מכם יכול להסיק על סמך התמונות הערכת סדרי גודל של עלויות תיקון.

תודה מראש לעונים בתקווה שהתחושה המרה תתפוגג כבר.

20150930_194818.jpg

20150930_194814.jpg

20150930_194809.jpg

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה biot

האם יש טעם לגשת למוסך מורשה צמפיון ששם יבצעו את העבודה ?

אני מניח שייתכן ויש צורך לפרק את הפנל של הדלת והשאלה אם במקרה כזה לא עשויה להיות טענה מצדם על ביטול אחריות במקרה של נזק עתידי כתוצאה מפעולה כזו.

פורסם

תקנו אותי אם אני טועה, לפח של הרכב, יש "זיכרון", אני זוכר שראיתי סוג של תיקון, שפשוט חיממו את המקום ונתנו מכות קלות עד שהפח "חזר" לעצמו.

מצטער לשמוע על המקרה ידידי.

פורסם (נערך)

תלך לpdr+ כמו שאמרו לך... בלי צביעה ובלי פחחות, אומנות נטו.

לא ישאר זכר.

עריכה, וזה ללא פירוק דלתות. מכניסים כלי מיוחד בתוך החריץ של החלון ומשם עובדים.

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

זאת לא מכה מעגלה, זאת הצלקת של הארי פוטר.

וברצינות, תקרא את השרשור הזה.

מכה הרבה יותר רצינית משלך, שלא נשאר ממנה זכר. יש גם המלצות על המקום שטיפל במכה במהלך השרשור.

קריאה מהנה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

GhostBuster

תודה על השרשור ובאמת נראה שעשו שם עבודה נפלאה.

האמת היא שאני מ אם המושבות ואם יש המלצות דומות על החברה מא.ת סגולה כפי שהמליץ biot אשמח לשמוע.

פורסם

PDR+ אכן מומלצים מאוד, יש עליהם לא מעט המלצות. לעולם לא יצא לי להשתמש בשירותיהם, אבל אני כן זוכר המלצות חמות על המקום, ולא מבן אדם אחד.

המרחק מפ"ת לראשל"צ כזה גבוה שלא שווה לך לפחות לבדוק על המקום שבו בוצע התיקון בשרשור שקישרתי אליו?

בכל מקרה, נראה לי שלא משנה לאיזה מהעסקים תלך, כנראה שתצא מרוצה.

בהצלחה, ואל תשכח לחזור ולעדכן אותנו בבקשה!

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

עדכון מאכזב. בשלב זה ב pdr + על בסיס תמונות נאמר לי שהוא לא יכול להשיב את המצב לקדמותו. יותר מאוחר אני אגש שהוא ייראה את הרכב וייתן החלטה סופית.

ואדים מראשון לציון גם קיבל תמונות עדיין ממתין לחוות דעת ממנו.

פורסם

מכה מכוערת, צר לי שיש אנשים כאלה.

אני לא מומחה, אבל גם לי נראה על סמך התמונות ש-PDR לא יפתור את העניין - המכה חדה מדי, זו לא מעיכה "סטנדרטית".

אני עדיין הייתי מוציא את המיטב מה-PDR, ועם מה שנשאר הייתי חי בינתיים. חבל לדעתי לצבוע את הדלת בשלמותה.

שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...