Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גולף, המכה ברכב הזה נראית משמעותית פשוטה יותר מהמכה ברכב שנדון בשרשור שקישרתי אליו באחת מתגובותיי הקודמות בשרשור הנוכחי.

גם בשרשור ההוא אמרו שהמכה נוראית וגם בעל הרכב ציין שלדעתו אי אפשר לתקן בגלל הקמט בפח.

לא יודע אם קראת את השרשור ההוא, אבל התוצאות היו לא פחות ממדהימות.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העברתי תמונות גם ל autofix הרצליה ו carart מחולון לחוות דעת. ועדיין ממתין גם לואדים מהשרשור הקודם.

מקווה למצוא את האמן שיחזיר את הדלת לקדמותה מבלי לפנות לפחחות וצבע.

פורסם

אולי כדאי שתלך ל pdr plus שיראה את המכה. יכול להיות שהתמונה מחמירה מדי.

מקסימום שיעשה את המקסימום שהוא יכול ואולי זה יהיה מספיק טוב.

אתה יכול לנסות להתקשר ליעקב אלטר שהוא דיטיילר שיושב בסגולה. לדעתי גם הוא עושה תיקוני pdr (אני אצלו אחה״צ, אולי זה יעזור לך מוראלית...[emoji6])

פורסם

Biot

תודה רבה על ההמלצות .

קבעתי גם עם יעקב אלטר לחוות דעת נוספת וב autofix ביקשו לראות את הרכב התמונות כנראה לא מספרות מספיק.

פורסם

העגלות התועות האלה זה הפחד הכי גדול שלי בחניות של הסופרים, כל חזרה לרכב אחרי קניות זה הימור.

מניסיון חברי הפורום, כמה אמור לעלות תיקון כזה?

הייתי רוצה לטפל בשקע קטן מפתיחת דלת שמטריף לי את השכל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עדכון

יעקב אלטר מדבר על pdr שכנראה לא יהיה מושלם עלות עבודה 900 שח.

ב pdr plus לאחר בחינה מקרוב גם קיים ספק בשלב זה בודקים את הנגישות בדגם המדובר כי צריך לבצע איזשהו פירוק של הריפוד והפלסטיקה של הדלת כדי לעבוד מבפנים. גם שם יש התלבטות לגבי התוצאה הסופית.

ב Autofix קבעתי למחר בדיקה לבחינת היתכנות.

במוסך מורשה צמפיון (ספטון) לאחר בדיקה הצעת מחיר של 1200 שח לפחחות וצבע.

האמת שאני לא ממש סגור על הכיוון ונראה לי שניצבות בפני 3 אופציות:

1. לחרוק שיניים לבלוע את הצפרדע ולהשאיר את הנזק ופשוט לנהל יחסי אהבה שנאה.

2. לבצע תיקון פחחות שכרוך גם בירידת ערך ופיצוצים בצבע שעשויים להופיע בהמשך

3. לבצע תיקון pdr גם אם לרמה שלא תהיה מושלמת. בכל שלושת המקומות שבדקו את הנזק נאמר לי שבמקרה כזה מדובר בעבודה יבשה ולכן אין ירידת ערך.

אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

אני מציע לך לממש את פתרון מספר 1 שהצעת.

הרכב חדש על הכביש, תחכה שהוא יפגוש את פותחי הדלתות מהגיהנום, את המחנים צמוד ויוצאים בשפשוף, את הנוסעים רוורס עד המכה וכו'.

פורסם

או PDR או כלום. תיקון של פחחות וצבע רק יעשה בעיות בבואך למכור את הרכב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

ואדים מראשלצ שעשה את העבודה על הגולף מהשרשור שצורף מהסתכלות בתמונה מדבר על 800 900 שח מחר הוא רוצה לראות את הרכב.

יש לציין שבצמפיון האחראי על עבודת הפחחות אמר שהיה בוחר ב pdr.

פורסם

תמתין להצעתו של ואדים מראשון לציון, אל תתפשר רק בגלל שצריך לנסוע קצת יותר רחוק.

יש לו ים של סבלנות. אני הייתי מבצע אצלו.

אני בעל הרכב מהקישור ששלחו כאן.

פורסם

מה שלא יהיה, לא פחחות\צבע. זה לעולם לא יתקרב למקור ואת הבונוס תקבל כשתמכור את הרכב: "מה זה, החלפת דלת? איזה תאונה היתה לך?".

אף אחד לא יאמין לך שצבעת בגלל הפגיעה הנ"ל- בייחוד כאן בישראל חובבת הדלתות המשופשפות.

פורסם

טוב דניס מ pdrplus בדק לגבי הפירוק שיש לבצע והוא מעדיף להמנע מהעבודה אז נותר לראות מה יקרה מחר אצל ואדים בראשון וב autofix בהרצליה.

האמת שלתומי אחרי שראיתי את הנזק של pasat04 ואת התוצאה שהפיק ואדים חשבתי שאצלי הנזק זניח וקל יותר לתיקון אבל מסתבר שיש חשיבות למיקום הפגיעה.

בכל אופן מקווה שואדים יפתיע אותי מחר.

פורסם

היה לי מקרה דומה בסופר ברמת גן. כאשר חזרתי לרכב 3 עגלות מחוברות נשענו עליו. הסופר הציע לי 150 ₪. לקחתי שמאי, פניתי לביטוח של הסופר ובלי כל מו״מ שילמו את מלוא הנזק (למיטב זכרוני כ- 8000 שח - עלות החלפת 2 פסי קישוט בגראנד שירוקי).

• תוכן חדש...