Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני עם I20 supreme 2010 כך שגם USB לרפואה אין לי.

הניסיון שלי עד היום עם מע' מולטימדיה לרכב: 0

עם דיבורית בלוטות': חיצוניות פשוטות בלבד

הומלץ לי על ZED, ואז הומלץ לי שממש לא.

אז אלו הם צרכיי:

לשמוע סלקציה של מינ' 32 GB של מוזיקה, לשמוע קול באיכות מעולה בלי "מה אמרת?" ולצאת מפוקוס.

ציפיות:

מערכת עם תמיכה ב 32GB (לפחות), עם איכות שמע בדיבורית ה BT טובה מאוד (לדוג': בזמן נסיעה על 90+ כשהקול והשמע ברורים היטב. את זה לא סיפקה לי דיבורית חיצונית). רצוי שהמסך יהיה נוח ולא "אייפד סיני".

1. בסיסי? הגדרתי נכון או שיש שאלות פתוחות?

2. סביר להניח שארצה בעתיד לנגן שם קבצי FLV, AVI. יכולת לנגן קובץ MKV זה בונוס ענק.

3. עלות פאנל כאינדיקציה?

לגבי מצלמת רוורס (ראיתי רק אחת, לא יודע מה טיבן):

אני צריך אחת שבלילה אראה בצורה נורמלית. גר בשכונה עם ילדים, וזה לא נעים בכלל אם קורה משהו.

המלצות בנושא?

תודה על התשובות.

נ.ב - עקב הוצאות נוספות לא בא לי להשתולל על סכומים, אני לא יודע אם 1500 כולל פאנל ומצלמה נחשב יקר, לא יקר וכו', לשם כך פירטתי הכל.

יונדאי I20 שלי, קיה סול של אבא

פורסם

רוב המערכות בשוק שאינם מותג, הם זבל סיני ולא מומלצות.

מערכת מולטימדיה בסיסית טובה ממותג מוכר מתחילה בכ 1,500 ש"ח. פיוניר דגם 2750 לדוגמה, לדעתי תוכל למצוא עליו מידע בחיפוש באתר.

קישור: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=895301

מצלמת רוורס עולה כ 300 ש"ח בארץ אצל מתקינים - באייבי כ 50-100 ש"ח.

פורסם

קודם כל תודה רבה.

אני מבין שמבחינת העלויות מדובר רק על מערכת, לא כולל פאנל והתקנה. לא חשבתי שזה סיפור כזה יקר.

חוזר להערכת תקציב מחודשת :)

תודה!

פורסם

תשמע. תנסה לתקוף את זה מכיוון אחר.

רדיו דיסק, עם כניסת USB ודיבורית BT באיכות טובה יעלה לך באיזור ה-600 ש"ח נניח.

התקנה, מתאם וכו' - עוד 200-300.

נשארת עם מעל 600 לעניין מצלמת הרוורס. לעניין זה אפשר לקנות מצלמה משולבת במראה.

פורסם

מצלמת רוורס משולבת במראה זה לא בטיחותי, בעיקר בשעת תאונה. (וגם די מכוער למען האמת)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התשובות.

דור, למעשה אני גם חושב כך. לא נשמע בטיחותי כי אצטרך את המראה פנויה לגובה.

שקלתי אם לבקש מחבר לקנות בהונג קונג בגיחת עבודה אבל לא ברור לי איך אפשר להצדיק דבר כזה במכס ואני גם לא מבקש מאנשים דברים עם סיכוי להסתבך.

מישהו יודע אם שווה בכלל להזמין מערכת ומצלמה מ ebay? האם זה מוריד עלויות דראסטית או שלא שווה את הכאב ראש?

תודה

פורסם

מצלמה אולי כן,

מערכת לא הייתי קונה באיביי, גם מהחשש שתתקע במכס, וגם כי אתה תקבל כנראה משהו סיני לא איכותי במיוחד.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...