Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר מזמן למדתי לקרוא באוטו את הכתבות על המכוניות האקזוטיות וסיפורי המסעות נהיגה שלהם באירופה אבל לא קורא כלום על מבחנים השוואתיים וסקירות. הכל מוטה שם לפי אינטרס כלכלי וזה בלשון עדינה. ההבדל מטופ גיר כמו שהזכיר פותח השירשור זה שלהם יש שנים וחצי מיליון מנויים שמאפשרים להם לא להיות תלויים במפרסמים אז הם יכולים לכתוב את דעתם האמיתית. בישראל אף ירחון לא יכול להתקיים בלי פירסום ולכן למפרסמים יש SAY חזק מאוד בהתנהלות ובתוכן. חוץ מנתונים טכנים שגם שם יש לא מעט טעויות, אי אפשר להאמין לשום מילה שכתובה בעיתונות הרכב

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
זה תלוי.

יש ״אנשי מקצוע״ (מתיימרים למינהן) ויש אנשי מקצוע, כאשר בארץ את כמות אנשי המקצוע אמיתיים ניתן לספור על יד אחת.

מבחינתי איש מקצוע טוב יכול להעביר לך בכיף את זמן קריאת הכתבה שלו למרות שהיא מכורה ליבואן מסויים. זה בידור.

זה לא מספיק לשפוך נתונים יבשים, מושגים ריקים ותיאורים משעממים שחוזרים על עצמם (כמו 'יותר אוטו לשקל', 'איכות חומרים' בלי להסביר איפה היא מתבטאת) וזה מה שמוצאים בחלק גדול מהאתרים.

בגלל זה אפילו ביקורת יבשה של חבר פורום עדיפה, כי גם אם הוא לא מצטיין בכתיבה לפחות הוא אובייקטיבי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לטעמי כתבה בתחום הרכב צריכה להציג את ההתרשמות של הכתב מהרכב, את התחושות והרגשות שהוא עצמו הכתב קיבל.

על פניו נראה שזה מה שהכתב עשה, אלא שהוא הביע את דעתו ולא את דעתך. אל תכעס.

חוץ מזה אפשר לומר בלי סיכון שרוב רובו המוחלט של כל התוכן שקיים כיום, לא רק רכבים,

הוא כתבת יח"צ ממומנת, ואם לא אז לאחר הפרסום המפרסם שולח את הכתבה ליצרן ואומר לו - אהבת ?

נשמח לפרסם עוד כאלה, נא צור קשר.

The first one to get angry loses

פורסם

לא מבין איפה הבעיה בכתבה.

ה C1 אולי טובה יותר בכל מיני נקודות אבל לא בנקודות שבשבילן קונים רכב מיני.

ברכב מיני מה שהכי חשוב זה שיהיה מה שיותר קרוב לרכב אמיתי ופה ה I 10 ניצחה. זה הכלץ

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

למה, זה רק בתחום הזה ? בוקר טוב אליהו....

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם (נערך)

אני רק רוצה לציין ש-90% ממה שנכתב בשרשור הזה זה רפש במסווה של ערימת שטויות שאין לה ולו האחיזה הקלושה ביותר במציאות.

זהו, אתם יכולים להמשיך להכפיש תחום שלם שלרובכם אין חצי מושג לגבי התנהלותו.

גילוי נאות - אני מכיר את התחום. מקרוב. לא את אוטו, אבל הרבה מאוד מהשאר.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לא מבין איפה הבעיה בכתבה.

ה C1 אולי טובה יותר בכל מיני נקודות אבל לא בנקודות שבשבילן קונים רכב מיני.

ברכב מיני מה שהכי חשוב זה שיהיה מה שיותר קרוב לרכב אמיתי ופה ה I 10 ניצחה. זה הכלץ

מי החליט שזה מה שחשוב לכולם? לפי דעתי, רוב האנשים שקונים רכב מיני זה צעירים שהרבה יותר יאהבו מסך מגע, דיפונים בצבע האוטו ומנוע יותר כיפי. לגיטימי? אבל עכשיו אותם צעירים יכנסו לכתבה הזאת, יראו שהI10 מנצחת בנוקאווט (לפי הסיכום) ופשוט ילכו לקנות אותה.

אם היה כתוב בסיכום מתי עדיף I10 ומתי עדיף C1 ולא שהI10 המנצחת הגדולה (כי היא לא - הC1 ניצחה בכל הסעיפים כמעט) אז לא היה לי על מה להתלונן.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ממה שאני רואה סביבי רוב רכבי המיני הלא ספרטניים דווקא משמשים כרכב שני במשפחות או כרכב של זוג מבוגר.

ברור שרכבים כאלה בם פשרה וכל אחד עושה את הפשרות שלו על סמך מה שחשוב לו אבל הוא נתן את כל הפרטים, נתן את המסקנה שלו ומכאן שכל אחד יעשה את הבחירה שלו. ממה שאני רואה עדיין המכנה המשותף הרחב מסכים איתו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני רק רוצה לציין ש-90% ממה שנכתב בשרשור הזה זה רפש במסווה של ערימת שטויות שאין לה ולו האחיזה הקלושה ביותר במציאות.

זהו, אתם יכולים להמשיך להכפיש תחום שלם שלרובכם אין חצי מושג לגבי התנהלותו.

גילוי נאות - אני מכיר את התחום. מקרוב. לא את אוטו, אבל הרבה מאוד מהשאר.

אני אשמח לשמוע על דרך ההתנהלות של מגזיני רכב (אינטרנטים ושאינם) וההבדל בינם לבין עיתונות כללית (ממנה יצא לי לטעום).

לא בהתרסה, מתוך התעניינות כנה של מי שגדל עם חלום להיות כתב רכב.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)

בגדול, ופשוט כי אין לי כח להכנס לזה וממש לא באתי לסנגר את אוטו (שוב, כי את התנהלותם אני לא מכיר), יש חוק אחד. הקורא במקום ראשון. כותבים על מה שמעניין את הקוראים (לפי פילוח רייטינג בכלים כאלה ואחרים), נותנים את חוות הדעת המקצועית של הכותב, וזהו.

ביום שבו יבוא במקומות אותם אני מכיר "עורך" כזה או אחר שיכתיב טון כזה או אחר למען מפרסם כזה או אחר, צוות הכותבים יקום וילך.

לי יודע איך מתנהלת עיתונות כללית, כי אין לי היכרות איתה. לכן גם לא יכול לעמוד על ההבדלים ביניהן.

עריכה אחרונה על ידי Spire

פורסם

עיתונות כללית ו-carsforum זה דברים שונים בידיעות יש כתבות רכב שהיבואן משלם עבורן יש להן מחירון לפי המוסף בו הם מתפרסמות

פורסם

כתבות? של כתב הרכב של ידיעות? או מדור פרסומי שכתוב עליו שהוא פרסומת/תוכן שיווקי? יש לך איזשהו סימוכין לזה או שאתה סתם זורק דברים לאוויר?

פורסם (נערך)

אחרי שניצן רז עזב את כס העורך הפסקתי את המנוי אחרי למעלה מעשור בגלל שהעיתון הפך ללא מעניין.

היום אני פשוט לא יכול לסמוך על שום דבר שכתוב שם, רמת הזלזול בקוראים בלתי נתפסת.

ראו מקרה קיה ספורטאז', כנסו ללינק שבוחן את הקיה ספורטאז' ותראו איך פרסומות של הספורטאז' עוטפות אתכם מכל כיוון, באיזה עוד אתר רכב יש באנר של פרסומת על תמונת מבחן?

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-31996-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%90%D7%96-1-6-%D7%9C-%D7%90%D7%95%D7%98-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F.aspx?nav=model

אחר כך ממש לא התפלאתי שהספורטאז' ניצחה במבחן הזה (שכמובן פרסומת עצומה של קיה ספורטאז' קופצת שם שלא תשכחו מי המנצחת).

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-32447-%D7%A7%D7%99%D7%94-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%90%D7%96-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A1%D7%95%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%95-XV-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A1%D7%A7.aspx?nav=model

אחרי תצוגת התכלית המרשימה הזו אני לא מאמין לאף פסיק שכתוב שם.

ומי שלוקח ברצינות פסקי דין מהמבחנים שם זו על אחריותו בלבד ושלא יתפלא אח"כ שהוא נוהג ברכב הנחות יותר.

sp.jpg

sp1.jpg

עריכה אחרונה על ידי XENON

• תוכן חדש...