Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הכריות של האוזניות החביבות הנ"ל החלו להתפרק ולהתפורר - איפה אני קונה חדשות?

המקוריות שמגיעות רכות ונעימות, קניתי זוג בזול מהאיביי כי זה מה שמצאתי, והן היו קשיחות יותר.

אשמח ללינק לכריות נעימות ונחמדות, לאחי יש אודיו טכניקה M50X שלהן יש כריות מהנעימות ביותר שיצא לי להרגיש - אם יש משהו דומה או תואם עוד יותר טוב

תודה!

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה רבה ושנה טובה :)

יש לך נסיון איתם? נראות זולות מדי, ראיתי כמה כאלו של ZOMO אבל המשלוח ממש יקר, כ 50 יורו סה"כ.

בארץ נמכרות סוג אחד בקילומבו ב 120 ש"ח, שוות משהו?

http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid=%7BCA9A7C17-59B5-4938-A0E7-DAC29CB0BC0B%7D&details_type=1&itemid=%7BC4BF1C1C-4789-4949-93B2-B6B5DD9BA869%7D

Opel Adam S 2017

פורסם

אני ממליץ לרכוש כריות מקוריות בלבד.

יש ל ATH-M50 שהזמנתי להן כריות עם חור לאוזן גדול יותר, הכריות המקוריות מגיעות עם חור בקוטר שמתאים לפגים, לא לאנשים מבוגרים.

לא עברו 5 שניות והבנתי שיש כאן בעייה, הכריות אומנם היו נוחות יותר אך בידוד הרעשים נעלם והסאונד השתנה מהקצה אל הקצה, הן הפכו להישמע כמו אוזניות ב 10$ מאליאקספרס :?

רק מקורי.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איפה אני מוצא מקורי? :(

באיביי אין אזכור לכך, לבנתיים המקוריות מתפוררות עלי.

אפילו באמזון אין מקוריות, קצת מצחיק אבל נראה שסוני לא מייצרות כריות לזה? לא מצאתי באתר שלהם בכלל אזכור ל MDR כיוון והפסיקו לייצר את האוזניות הנ"ל.

אז נשארתי תקוע עם תחליפיות, מה עושים?

Opel Adam S 2017

פורסם

לפני די הרבה שנים רכשתי מישפאר כריות לאוזניות mdr-v2 שהיו לי.

המחיר היה סביר לחלוטין.

נסה להרים להם טלפון... אולי הם יכולים להזמין לך ואולי אפילו יש במלאי.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...