Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
5 כןכבים לפי מבחן 2007..

אבל כמו שאתה רואה מכות בפח לא אומרות כלום על בטיחות.

slowride תיראה את המבחן בfifth gear בין המודוס ל940,הוולוו קרסה.

כי למרות שהמודוס קטנה יותר, ההבדל במשקלים הוא בסך הכל 100 ק"ג לטובת הוולוו (כבדה יותר), והיא מתוכננת בצורה מיושנת.

רכב קטן וקל משמעותית מ1300 ק"ג במפגש עם הוולוו הזאת ימעך עד לתא הנוסעים, והוולוו תישאר שלמה חיצונית אבל הנוסעים יקבלו זעזוע רציני.

לעובי הפח אין חשיבות, זה עניין של אזורי קריסה ומשקל.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אבל לא אכפת לאנשים כמוני מ״התנהגות״.

אני ויוד רבים מרוצים מהרכב. לא משנה מה יגידו או ילעגו ויצחקו פה.

חסכוני הוא בטוח לא

בטיחותי - לא נבחן, נבחנה הספייס סטאר וזכתה ל4 כוכבי בטיחות שאפשר לקבל מכאן מושג כלשהו (שב2015 זה לא מספיק לטעמי) . בטיחותי זה 5 כוכבים.

זה שיש לי בסמלון GTI לא אומר שאני משווה אותו אליו.

מה שציפיתי הוא לרכב שאינו נופל מ I25 /מאזדה 2 סדאן ודומיה שאלו הרכב שהוא החליף.

ב85K הייתי רוכש רכב נורמלי - שנתיים שלוש על הכביש. אולי אפילו נשאר עם עודף.

הריח של החדש כבר התנדף אחרי חודש, הסרחון של האיכות הנמוכה והביצועים העלובים יישאר לאורך שנים.

עריכה אחרונה על ידי אייל

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא רק אולי, אפשר לקנות רכב משפחתי בן שלוש ולהישאר עם עודף שיקזז את העדר האחריות ואולי ההפרש בצריכת דלק אם יהיה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

אני לא חושב שהוולוו תישאר שלמה אולילא קריסה כזאת, אבל קשה לי להאמין שהוולוו תגן טוב יותר לעומת רכב עם תיכנון קריסה מודרני.

הספייס סטאר לא קיבלה 5 כוכבין בגלל התראות מאחור על חגורת בטיחות ועוד משהו, מבחינת הגנה על נוסעיםה היא קיבלה הציונים טובים .

כפיר מה צריכת דלק אצלך ובאיזה תנאי דרך?

אבל כן האטרגז לא נבחנה לכן קשה לומר מה הבטיחות שלה.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היא לא תגן טוב יותר על הנוסעים, היא תימעך פחות בגלל חוזק מבני ומשקל גבוה.

אף רכב בן 20 לא יגן על הנוסעים יותר טוב מרכב חדש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לתפיסתי, כל מבחני הריסוק הם פארסה אחת שלמה- היצרנים יודעים בדיוק מה ייבדק וכך הם מכינים את הרכבים. לא זוכר איפה קראתי שעשו בדיקה לרכב שקיבל 5 כוכבים בדיקת ריסוק במהירות טיפה יותר גבוהה ופגיעה של כמה עשרות ס״מ ימינה/ שמאלה והתוצאות היו מזעזעות.

פורסם

יום שלישי האחרון ישבתי באטרא'ז פרטית שעשתה 7000 ק''מ במתחם של סוויץ בבאר שבע, החום הביס את הקורה מפלסטיק הפנימית מצד שמאל.

בחיי אני לא יודע מה יעלה בגורלם של האטראזים הצבאיות שיגיעו ל 140 אלף ק''מ, דשברוד מפורק זה בטוח.

פורסם
לתפיסתי, כל מבחני הריסוק הם פארסה אחת שלמה- היצרנים יודעים בדיוק מה ייבדק וכך הם מכינים את הרכבים. לא זוכר איפה קראתי שעשו בדיקה לרכב שקיבל 5 כוכבים בדיקת ריסוק במהירות טיפה יותר גבוהה ופגיעה של כמה עשרות ס״מ ימינה/ שמאלה והתוצאות היו מזעזעות.

אלו מבחנים של איגוד IIHS שנקראים small over leap,בהתחלה שהם יצאו לא מעט רכבים קרסו כי זה מבחן קשה יותר,אבל כבר היום ניתן לראות הרבה רכבים שצולחים אותו,כול העניין זה לגרום למבחנים להיות קשים יותר ולרכבים בטוחים יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא חושב.. ע"ע הזקן שנהג נגד כיוון התנועה והניידת מאזדה

פורסם

במבחן באוסטרלי האטראז קיבלה 5 כוכבים. לא יודע כמה זה ארגון "נורמלי".

http://www.ancap.com.au/safety-ratings/mitsubishi/mirage/1cef11

רשום שזה כולל הגרסאת סדאן של הספייס סטאר - מיראג'.

צריכת דלק בינתיים 1 ל 13. אני ב 2500 ק"מ. נוסע הרוב עירוני עם מזגן.

כפיר הג'ינג'י

• תוכן חדש...