Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חן, אני לא מסכים איתך.

אם נסתכל שניה מעיניים של נהג מן השורה ולא חובב רכב :

התנהגות הכביש של הרכב היא על גבול המסוכנת לנהג הלא מיומן (הגה קל מאוד וכפי שנאמר כאן אחיזה גבולית עם צמיגי מותג-מגיעים עליה ברידג'סטון) , חסכוני הוא לא (הבלוף מתחיל להתגלות) , בלמים לא טובים , מזגן לא טוב , איכות הרכבה גרועה (כל פעם שאני מכניס הילוך כמעט מתפרקת כל הקונסולה מהמקום)

אני בכלל לא מדבר על בטיחות, הרכב לא נבחן.

אתה יודע מה , אפילו הגאדג'טים לא שווים הרבה:לדוג' : ההנעה/נעילה ללא מפתח לא קולטת ממספיק רחוק לדוגמא אם אני נוהג ואשתי עם המפתח בתיק שלה ממתינה ליד דלת הנוסע , אי אפשר לפתוח את הרכב או להניעו .

המערכת מולטימדיה JVC בהתקנה מקומית איטית וגרועה ולא תואמת ללחצנים שעל ההגה.

חבל, דווקא התחילו תהליך יפה במונחים צבאיים של שדרוג הצי ליונדאי i25 / קיה ריו החדשה (לפני כן היו אקסנטים, ריו ישנה, מזדה 2 סדאן ועוד כל מיני מהסדר גודל הזה) ולפתע קטעו אותו והתחילו לחלק את האטרז'ים כולל לאסוף רכבים עם פחות מ 10K קילומטר שאנשים קיבלו.

אם אישתי לא היתה חייבת את הרכב בשביל נסיעות בתפקיד, הייתי קונה לה רכב פרטי איכותי ובטיחותי שתואם למדינות מפותחות לא למדינות מתפתחות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל חלק מהדברים ממש מצחיקים:

1-מסוכן לנהיגה:

האם נשמעו בחורף שעבר תאונות רבות שבהם האטרטג הייתה מעורבת?

יש אלפים מהרכבים הללו לא שמעתי בחדשות על רכב מסוכן לציבור.

2-הקונסולה:

אולי ברכב הספציפי שלך עקב התקנה מקומית משהו לא מחוזק טוב,אצלי זה אותו דבר בורד שום דבר לא מתפרק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בנהיגה רגועה הרכב בסדר. אבל כשרוצים טיפה מעבר לזה מגלים שהרכב מערער בקלות את תחושת הביטחון של הנהג. למשל בעקיפת רכב איטי בעיקול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מכיר מהספייס סטאר את הזווית הגילגול,עד עכשיו לא התהפכתי ואני לא קרלוס סיינס.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אייל חלק מהדברים ממש מצחיקים:

1-מסוכן לנהיגה:

האם נשמעו בחורף שעבר תאונות רבות שבהם האטרטג הייתה מעורבת?

יש אלפים מהרכבים הללו לא שמעתי בחדשות על רכב מסוכן לציבור.

2-הקונסולה:

אולי ברכב הספציפי שלך עקב התקנה מקומית משהו לא מחוזק טוב,אצלי זה אותו דבר בורד שום דבר לא מתפרק.

1. רכב בעל התנהגות כביש כזו מועד יותר לפורענות.

לדוגמא :אישתי עפה בקלות בין נתיבים עם הסטה אפסית עד לא מורגשת של ההגה.

לדוגמא: ברקסים חלשים במהירות גבוהה (גם על כביש יבש) דורשים מרחק בלימה גדול יותר.

לדוגמא בסיבובים במהירות שאינה אפסית אתה ממש נלחם עם הרכב שלא יסטה מהנתיב

לדוגמא: מנוע חלש ועצל מונע ממך לברוח מצרה בשעת הצורך (בטיחות אקטיבית נקרא לזה)

2. בחורף שעבר בקושי היו אטרז'ים על הכביש. (הייתי לא מזמן במתחם רכב מלא באטרז'ים מרוסקים אבל זו כמובן לא אינדיקציה לאור שליטתם בצבא)

3. לא בטוח שהכיול זהה לספייס סטאר שלך.

אל תרגיש צורך להגן על המותג ועל הרכישה שלך, זה לא משהו אישי נגדך. זה פשוט תסכול מסוג של זלזול באנשי הקבע.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מספיק להרגיש שהרכב רוכן בצורה מוגזמת ממה שהנהג הממוצע מכיר כדי לפגוע בתחושת הביטחון. אם היה מדובר במכונית ישנה אפשר להבין. אבל בסטנדרט של רכב חדש זה פחות מקובל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אייל,לי יש ספייס סטאר,לא נסעתי על הארטג,אבל זה תכלס אותו רכב,אולי תוספת אורך גרמה לכזאת התנהגות הזויה כמו שאתה מתאר..

בכול מקרה אם תהיה באזור מעלות,תביא את הארטג ואני את הספייס סטאר מעניין לראות.

כי אני לא חוותי שום דבר כמו לעוף בין נתינים,חוסר בלימה טובה,או מלחמה בהגה ואיני נוסע כמו סבתא בכביש מפותל.

2-ניראה מה יהיה בחורף הזה,the winter is coming.

3-איני מגן,פשוט כמו שאמרתי אולי תוספת האורך גרמה לכזה דבר כי בספייס סטאר אין כאלה דברים ואין לי בעיה שניסע ביחד למשל ממעלות לכרמיאל זה כביש מפותל ואתה תיראה אין ממש בעיות לנסוע בצורה ממוצעת ואף מעט מעבר,לא תקיפת פניות נוסח GTI אבל מעט מעל הממוצע.

פורסם

יכול להיות שיש הבדל בהתנהגות ובכיול של האטראז' והספייס סטאר, אחרי הכול אלו מכוניות דומות אך שונות.

וכן גם אני העדפתי את הקיות הישנות שהיו בצבא. הן דווקא שרדו ממש יפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
חן, אני לא מסכים איתך.

אם נסתכל שניה מעיניים של נהג מן השורה ולא חובב רכב :

התנהגות הכביש של הרכב היא על גבול המסוכנת לנהג הלא מיומן (הגה קל מאוד וכפי שנאמר כאן אחיזה גבולית עם צמיגי מותג-מגיעים עליה ברידג'סטון) , חסכוני הוא לא (הבלוף מתחיל להתגלות) , בלמים לא טובים , מזגן לא טוב , איכות הרכבה גרועה (כל פעם שאני מכניס הילוך כמעט מתפרקת כל הקונסולה מהמקום)

אני בכלל לא מדבר על בטיחות, הרכב לא נבחן.

אתה יודע מה , אפילו הגאדג'טים לא שווים הרבה:לדוג' : ההנעה/נעילה ללא מפתח לא קולטת ממספיק רחוק לדוגמא אם אני נוהג ואשתי עם המפתח בתיק שלה ממתינה ליד דלת הנוסע , אי אפשר לפתוח את הרכב או להניעו .

המערכת מולטימדיה JVC בהתקנה מקומית איטית וגרועה ולא תואמת ללחצנים שעל ההגה.

חבל, דווקא התחילו תהליך יפה במונחים צבאיים של שדרוג הצי ליונדאי i25 / קיה ריו החדשה (לפני כן היו אקסנטים, ריו ישנה, מזדה 2 סדאן ועוד כל מיני מהסדר גודל הזה) ולפתע קטעו אותו והתחילו לחלק את האטרז'ים כולל לאסוף רכבים עם פחות מ 10K קילומטר שאנשים קיבלו.

אם אישתי לא היתה חייבת את הרכב בשביל נסיעות בתפקיד, הייתי קונה לה רכב פרטי איכותי ובטיחותי שתואם למדינות מפותחות לא למדינות מתפתחות.

בכלל לא נכון, יש הרבה קצינים ונגדים שהחליטו להישאר עם הריו והI25 שלהם.

נהגתי בעבר בקיה ריו דור קודם עם 165 אלף ק''מ שנת 2011 (רכב מזעזע) עם רב סרן, וכששאלתי אותו ''למה אתה לא מחליף לאטראז?'' הוא ענה לי שזה רכב עגלה והוא לא מוכן להתקרב.

פורסם

הוא סתם חרטטן.

אני נסעתי בשניהם והאטרז' למרות שהיא לא פאר היצירה, היא רכב טוב בהרבה מכול בחינה(אולי חוץ מזמינות כוח) מהקיה ריאו דור קודם. שזה רכב איום ונורא.

האטראז' באמת שהיא לא רכב נורא. רחוקה מלהיות מושלמת אבל בסה"כ לא רכב נורא. כיום אני נוסע על 107 רובוטית, ואני בכול יום נתון אעדיף את האטראז' על פניה.

פורסם (נערך)
הוא סתם חרטטן.

אני נסעתי בשניהם והאטרז' למרות שהיא לא פאר היצירה, היא רכב טוב בהרבה מכול בחינה(אולי חוץ מזמינות כוח) מהקיה ריאו דור קודם. שזה רכב איום ונורא.

האטראז' באמת שהיא לא רכב נורא. רחוקה מלהיות מושלמת אבל בסה"כ לא רכב נורא. כיום אני נוסע על 107 רובוטית, ואני בכול יום נתון אעדיף את האטראז' על פניה.

צודק, האטרא'ז עדיפה בהרבה מקיה ריו דור קודם, הרכב הזה גרוע ברמות על - עצלן, בולע דלק, צפוף, לא יציב בכביש, תיבת הילוכים מסרסת מנוע, שדה ראיה דפוק, הגה קשה ומנותק מהכביש, מושבים שמזכירים לך שאתה יושב על ספסל ציבורי ומתלים סופר קשים שבא בחשבון שנוחות הנסיעה היא מהגרועות ביותר שחויתי בהם.

בדגם החדש זה רכב מעולם אחר לחלוטין למעט תיבה 4 הילוכים מאכזבת.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

• תוכן חדש...