Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן, ה-205 היו סוסי עבודה ועברו מעל 400K ק״מ לפני שפתחו מנוע (מנוע TU)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

דוגמא עדכנית מחברת אבטחה.

הונדה ג'אז היברידית על הכביש מדצמבר 2014 תיבת הילוכים הלכה כאשר האוטו עם 90 אלף ק"מ באוגוסט השנה.

ודווקא יש קצת 301 בצה"ל.

פורסם
בכלל לא נכון, יש הרבה קצינים ונגדים שהחליטו להישאר עם הריו והI25 שלהם.

נהגתי בעבר בקיה ריו דור קודם עם 165 אלף ק''מ שנת 2011 (רכב מזעזע) עם רב סרן, וכששאלתי אותו ''למה אתה לא מחליף לאטראז?'' הוא ענה לי שזה רכב עגלה והוא לא מוכן להתקרב.

אין להם באמת אפשרות להחליט עם מה הם נשארים.

החוזים על הרכבים הללו נגמרים והם מוחזרים בהדרגה לליסינג.

הדבר היחיד שכן אפשר לעשות זה ליצור סחבת במטרה למשוך עוד קצת עם הרכבים הללו (אני מדבר על I25 וריו חדשות)

הקיה ריו דור קודם הוא רכב דיי מזעזע אבל עם כמה שהוא מזעזע , האטרז' מזעזע שבעתיים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם (נערך)

מי אתם אותם 5% חסרי טעם... icon_neutral.gif

אני! :)

הרכב עלה לי 85K חדש על הכביש. 4 שנים אחריות.

עונה לי על כל הצרכים:

1. חיסכון בדלק

2. בגאז ענק

3. בטיחותי

נכון, הוא לא הכי יפה, אבל היי- יש לי גם סוזוקי אלטו.

ותפסיקו "לרדת" על כל מי שיש לו את הרכב הזה.

הוא באמת לא איזו GTI אבל מספיק טוב בשביל להביא אותך מנקודה A ל B ואפילו מאובזר למשעי. אגב, מבפנים הוא נראה יותר טוב

עריכה אחרונה על ידי cfir71

כפיר הג'ינג'י

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מבחינת ניהוג האלטו עדיפה על הספייס-אטראג' הזה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
f11.jpg

:lol:

אף אחת מהן לא מהנה לנהיגה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא בטוח. יש משהו כיף בפחוניות חסרת המשקל של האלטו. באלטו ההגה פחות מת והמתלים מספיק קשיחים כדי שיהיה אפשר לפנות איתה במהירות בסיבובים חדים בלי לגרד את הגחון באספלט או להתהפך.

ברור לי ששתי המכוניות האלה לא נועדו לזה, אבל זה נחמד שיש אופציה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין פה השוואה, האטרג הרבה יותר טובה מהאלטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקשר בין התנהגות לבין רוב הרכבים הזולים היום הוא מקרי בהחלט, בעיקר לכל הרכבים האלה שמיועדים למדינות עולם שלישי. לדעתי יש בודדות מתחת ל100 אלף ש"ח עם התנהגות טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...