Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחיר הגיוני מאוד.

תגיד לי שאתה צוחק... :shock:

זה אוטו של גג 155K-160K עם כל התוספות...

-עריכה-

רוני רק מוכיח את הטענה שלי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 268
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לארץ מביאים את הדגם 2000 המאובזר אשר מגיע עם רשימה כמעט מלאה של תוספות ( כולל דיפרנציאל מכני ). המחיר הגיוני מאוד. תציעו לי רכב בסכום הזה אשר נותן את רמת הדיוק בנהיגה, ותחושת הקשר עם המכונה , סינרגיה מושלמת של המכלולים המכניים ( שילוב של מנוע עם הגיר הקצר, משקל נמוך) וכל זה באריזה ללא גג. אין למוצר הזה שום מתחרה היום בשוק.

קנית?

Will you put your money where your mouth is?

מצטער על האנגלית, אבל זה נשמע הרבה יותר טוב בשפת המקור מאשר בעברית.

ולעניין המחיר, כבעל מיאטה NB לשעבר שנרכשה חדשה במחיר הוגן, 235K זה מחיר מופקע, מופלץ, מגוחך או כל סופרלטיב אחר שתרצו.

העובדה שנמצאו עשרים מכורים שקנו את הרכב בלאנקו, מעידה על הקלות שבה אפשר לשווק לאנשים מוצרים רגשיים ועל הרצון המטופש להיות הראשון בשכונה עם האוטו-הכי-חדש-הכי-מדליק וגו'.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

זה רק עשרים ראשונות. גם הGT86 והBRZ מכרו מספרים דומים בהתחלה. השאלה היא מה קורה הלאה, אחרי ההתרגשות הראשונית והמכורים שרק מחכים עם ארנק פתוח. המקום של מיאטה בישראל הוא כרכב שני מובהק (זה לא בדיוק רכב צעירים כי אין הרבה צעירים שיכולים לקנות מכוניות חדשות גם במחיר הריאלי שלה) וכרכב שני להוציא 235K - אתה צריך להיות משכבה מאוד מסויימת.

כל העניין העממי והמגניב במיאטה הולך לאיבוד. לא שעדיין יש אלטרנטיבה, אבל העיקרון מפוספס בידי היבואן הזה (שהוא כנראה היבואן הכי עויין ספורטיביות שקם בישראל).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
קנית?

Will you put your money where your mouth is?

מצטער על האנגלית, אבל זה נשמע הרבה יותר טוב בשפת המקור מאשר בעברית.

ולעניין המחיר, כבעל מיאטה NB לשעבר שנרכשה חדשה במחיר הוגן, 235K זה מחיר מופקע, מופלץ, מגוחך או כל סופרלטיב אחר שתרצו.

העובדה שנמצאו עשרים מכורים שקנו את הרכב בלאנקו, מעידה על הקלות שבה אפשר לשווק לאנשים מוצרים רגשיים ועל הרצון המטופש להיות הראשון בשכונה עם האוטו-הכי-חדש-הכי-מדליק וגו'.

אני נוהג על NC 2008. האם קניתי את החדשה? עדיין לא אבל שוקל.

האם היא שווה את המחיר עבור הצרכים שלי ? בוודאות כן.

האם קנייה של רכב כזה היא רק אמוציונלית? כנראה שכן.

יחד אם זאת, בואו ניזכר את מחירי הרכבים הספורטיביים בשנת 2008:

רכבים ספורטיביים כגון גולף gti ושות בגרסאות הידניות עלו סביב 185,000₪, בידיוק כמו ה NC,

היום רכבים אלו עולים סביב 235,000+ , ותנחשו מה, המיאטה גם לא נשארה מאחור וכך גם לא המחירים לצרכן במדינת ישראל.

פורסם
אני נוהג על NC 2008. האם קניתי את החדשה? עדיין לא אבל שוקל.

האם היא שווה את המחיר עבור הצרכים שלי ? בוודאות כן.

האם קנייה של רכב כזה היא רק אמוציונלית? כנראה שכן.

יחד אם זאת, בואו ניזכר את מחירי הרכבים הספורטיביים בשנת 2008:

רכבים ספורטיביים כגון גולף gti ושות בגרסאות הידניות עלו סביב 185,000₪, בידיוק כמו ה NC,

היום רכבים אלו עולים סביב 235,000+ , ותנחשו מה, המיאטה גם לא נשארה מאחור וכך גם לא המחירים לצרכן במדינת ישראל.

GTI שלוש דלתות ידנית עולה 195K.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם
בשנת 2008:

כנס בבקשה למחירון של פולסוואגן ישראל ותחזור לפה.

עריכה:

רועי עשה בשבילך את העבודה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

נראת נהדר.

מחיר מופקע.

נראה לי זה די מסכם הכל, לא? :roll:

עריכה:

^^ באמת? טוב על טעם ועל ריח...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

כל העניין העממי והמגניב במיאטה הולך לאיבוד. לא שעדיין יש אלטרנטיבה, אבל העיקרון מפוספס בידי היבואן הזה (שהוא כנראה היבואן הכי עויין ספורטיביות שקם בישראל).

ואותו יבואן מתנהג בדיוק להיפך בב.מ.וו. התמחור תחרותי, יש ידניות, יש אפשרות לקסטומיזציה והזמנות מיוחדות וכל אשר תחפוץ בו.

מה זה מעיד על הבנת הלקוחות שלו וכיצד הוא רואה אותם? שלקוחות מאזדה פחות ראויים להתחשבות? שהם עדר בעיניו? שהעיקר זה למכור לחברות הליסינג?

היבואן הזה צריך לקבל שיעור כואב - ואני מקווה שיאבד את הזכיון לשווק את פורד בארץ.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
המספרים פשוטים. בגרמניה המחיר של מיאטה דור חדש ברמת גימור גבוהה ודומה לזו שנמכרת בארץ - 31500 יורו. המחיר בארץ - 235000.

לעומת זאת, בגרמניה המחיר של מאזדה 6 2.0 אוטומט Luxury כמו זו שנמכרת בארץ (שם זה נקרא Exclusive) הוא 33000 יורו. המחיר בארץ - 167500.

דוגמא נוספת: בגרמניה המחיר של CX5 הכי מאובזר שיש, 4X4 מנוע 2.5 ותיבה אוטומטית הוא 39360 יורו. המחיר בארץ - 217000.

נראה לי שזה מספר את כל הסיפור...

אפשר להסתכל על זה הפוך

שהמחיר בחו"ל של האחרות גבוה:lol:

שום מספר השוואתי לא עושה שכל כי.... היורו היום 4.4 ש"ח

חלוקה של המזדה 6 מביא אותנו לשער של 5.08 שח ליורו

של הCX מביא אותנו לשער של 5.51 ש"ח ליורו

במיאטה מביא אותנו לשער של 7.46 ש"ח ליורו.

ומה אין מיסים בארץ של 110 אחוז!!

לכן אי אפשר לאמר שהיבואן חזיר אם הוא מתמחר מוצרים אחרים בצורה סבירה.

יש ביקוש הוא ממקסם רווחים , יקטן הביקוש , ירד המחיר.

שיעור שני בכלכלה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

שיעור ראשון בכלכלת שוק פתוח היא תחרות. כאן אין תחרות יש כשל שוק.

אם היו עוד 3 יבואנים שמוכרים מיאטה אז לאותם 100 לקוחות בשנה היו 3 מקומות לקנות מהם. כנראה שהמחיר היה יורד.

במקום שיש כשל שוק או שיפתחו את השוק או שיגבילו את הרווחיות בחקיקה.

כל הטענות של מיקסום רווחים, ביקוש או כל שטות אחרת שקשורה לשוק פתוח לא רלוונטית כאן.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

גם אם היו 10 יבואנים של מיאטות זה לא היה משנה לדלק. לדעתי מדובר במספרים קטנים מדי אבסולוטית בשביל שהשוק יעניין אותם. הם רוצים למכור לליסינג ולמכור כמויות של ג'יפונים ומשפחתיות. כל דבר מעבר לשבלונה רק מפריע להם. אותו סיפור היה עם הפוקוס ST. הסיפורים טוענים שהם לא רצו למכור אותה בכלל בארץ, פורד לחצו ולכן הביאו אותה במחיר שלא קשור בעליל למציאות רק בשביל שיעזבו אותם בשקט.

פורסם

לא יודע אם זה היה משנה ואם לא. אנשים כאן פשוט מדברים כאילו אין כאן כשל שוק והכל עניין של היצע וביקוש, אבל זה פשוט לא נכון ולא הוגן לטעון את זה.

גם בחו"ל למיאטה אין מתחרות, וגם בחו"ל יש לה ביקוש מטורף. עדיין יש הבדל עצום במחיר והוא לא נובע ממיסוי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...