Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 268
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רוב המלאי (או כולו) מהמשלוח הקרוב כבר נמכר (המחיר הרשמי היה 230 או 235 אלף).

תגידי לי שאת צוחקת...:shock:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם (נערך)
יפה בלבן :)

ניקו, בוקר טוב, רוב המלאי (או כולו) מהמשלוח הקרוב כבר נמכר (המחיר הרשמי היה 230 או 235 אלף).

יבואן חזיר, בבריטניה היא עולה פחות מהמאזדה 6!

והמחיר הוא החל מ-235.

עריכה אחרונה על ידי XENON
פורסם
יפה בלבן :)

ניקו, בוקר טוב, רוב המלאי (או כולו) מהמשלוח הקרוב כבר נמכר (המחיר הרשמי היה 230 או 235 אלף).

תודה.

אני זוכר שהיה דיון על מחיר מאכזב, אך לא זכרתי מהו ואם זו הייתה ספקולציה או מחיר אמיתי.

מסתבר שהיה אמיתי, ואכן מחיר מאכזב. מצד שני אם כולן נמכרו, אז יש מי שמשלם; ואם יש מי שמשלם, אז אין סיבה להוריד את המחיר [בין אם היבואן חזיר או לא].

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

והמחיר הוא החל מ-235.

קודם כל, פעם אחרונה שיצאתי מהבית דיברו סביבי עברית (או ערבית) ולא אנגלית, אף אחד גם לא היה מנומס במיוחד.

אם היו אנשים שמוכנים לשלם לך על האוטו עשרים אלף מעל המחירון, היית אומר שזה לא יפה ומוכר בעשרים מתחת? מטרת היבואן להרוויח, אם לא היו קונים אז היה מוריד את המחיר, אבל המלאי נחטף עוד לפני רכב תצוגה, שלא נדבר על הדגמה, אז תבוא בטענות למי ששילם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

והמחיר הוא החל מ-235.

ברגע שכל המלאי נמכר אפילו לפני שרכב ראשון נחת בארץ, אין לצפות שיירד המחיר.

אותו תמחור היה קיים עם ה-BRZ/GT86.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

והמחיר הוא החל מ-235.

בבריטניה הדגם אשר עולה פחות ממאזדה 6 הינו הדגם בעל מנוע 1500 עם רמת האבזור הנמוכה ביותר. לארץ מביאים את הדגם 2000 המאובזר אשר מגיע עם רשימה כמעט מלאה של תוספות ( כולל דיפרנציאל מכני ). המחיר הגיוני מאוד. תציעו לי רכב בסכום הזה אשר נותן את רמת הדיוק בנהיגה, ותחושת הקשר עם המכונה , סינרגיה מושלמת של המכלולים המכניים ( שילוב של מנוע עם הגיר הקצר, משקל נמוך) וכל זה באריזה ללא גג. אין למוצר הזה שום מתחרה היום בשוק.

פורסם

והמחיר הוא החל מ-235.

המספרים פשוטים. בגרמניה המחיר של מיאטה דור חדש ברמת גימור גבוהה ודומה לזו שנמכרת בארץ - 31500 יורו. המחיר בארץ - 235000.

לעומת זאת, בגרמניה המחיר של מאזדה 6 2.0 אוטומט Luxury כמו זו שנמכרת בארץ (שם זה נקרא Exclusive) הוא 33000 יורו. המחיר בארץ - 167500.

דוגמא נוספת: בגרמניה המחיר של CX5 הכי מאובזר שיש, 4X4 מנוע 2.5 ותיבה אוטומטית הוא 39360 יורו. המחיר בארץ - 217000.

נראה לי שזה מספר את כל הסיפור...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...