Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה..

אני לא כלכך חזק בעינייני מערכות לרכב אבל אני מעוניין להתקין אחת באוטו - פיג'ו 206

אם מישהו יכול לתת לי תגובה לגביי הסט הזה (מה לא טוב בו מה כן טוב בו ומה הוא נותן מבחינת עצמה ואיכות )

http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=1&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=0

חוץ ממנו אני שם רדיו דיסק של פיוניר 50X4

וקומפוננט שאותם אני מחבר למגבר ולא ת 6*9

אם יש לכם הצעות אחרות או כל דבר נוסף שיכול להועיל לי על תיתביישו..

תודה רבה!

פורסם

אני רק רוצה להוסיף שאם ביכולתכם לתת לי המלצות נוספות לגביי מערכת בסיביבות ה 3000 שקל..

ואם יש מצב שאתם נותנים הצעות של חיבורים למינייהם ( מה לחבר למגבר וכו'...)

חשוב לי האיכות והעוצמה אני גם רוצה שהמערכת תחזיק מעמד הרבה זמן... אני רוצה משהו ממוצע

פורסם

עצה ידידותית:

עדיף שתקרא ראשית כל את חוקי הפורום, ותלמד לערוך הודעות. (לשנות הודעות שנכתבו כבר ולרשום טופיק ענייני)

בכדי שהת'רד הזה ימשיך להתקיים ולא ינעל ע"י מנהלי הפורום.

פורסם

סתם לכללי גם לי יש 206

תדע שזה רכב כמעט מושלם למערכות...

מאוד מאוד נוח להתקנה

אקוסטיקה טובה מאוד

ויחסית לרכב שהוא לא רכב מנהלים הרכב בהחלט אטום...

פורסם

באמת תודה לתגובות ..

paradiselost - המפרט שנתת נישמע מצויין.. אך יש לי שתיי שאלות :

הקומפוננט טובים ?! זאת אומרת חזקים , איכותיים , מחזיקים לאורך זמן , עומדים בווליום גבוהה?

והשאלה השנייה למה ללכת על 6*9 240 וואט ?! לא עדיף לי כבר ללכת על ה330 וואט שאני יוכל לשמוע חזק ושלא יישרפו לי .. או שזה לא קשור?! ואולי ידוע לך כמה rms ה240 וואט?

ובקשר לבחור אם הפיג'ו באמת אחי אם תוכל להגיד לי כמה הגודל של הקידמיים וכמה הגודל של האחוריים??

פורסם

הקדמיים הם 6.5

בדלתות מאחורה זה אמור להיות 4 אבל 5.25 נדחף לשם ( לא כולם )

מאחורה..? זה מגש תעשה בו כרצוך

פיונר 240 וואט הם 40 RMS

אין לך סיבה לקחת יותר מזה הרדיו דיסק מספק רק 22 RMS

אם אתה חושב לרכוש מגבר בעתיד לאחוריים לך על הסדרה של ה 80 RMS

• תוכן חדש...