Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כחצי שנה קניתי סיוויק 2004 אוטומט 187 אלף ק"מ, היום יש לי 197 אלף ק"מ. שמתי אותה אצל המוסכניק שיבדוק אם צריך להחליף משהו וכ'ו. הוא אמר שכמה מתושבות המנוע קרועות וצריך להחליף....לפי מה שידוע לי זה בעייה נפוצה בהונדה בשנים האלה. הוא שם לי 4 תושבות מנוע שעלו 650...אין סיכוי שזה מקוריות כי בדקתי בהונדה ושם אמרו לי ש-4 יעלו 2000 ש"ח.....הבעייה היא שלא זכור לי שהיו רעידות ברכב לפני החלפת התושבות. לאחר ההחלפה, כחודש אחרי, שמתי לב לרעידה בעת עמידה במקום אחרי הנעת הרכב כשהרכב קר. וסוג של רעש כזה לא נעים(כאילו יש לי אגזוז לחץ). לאחר נסיעה של כ-15 דקות הרעידה נחלשת משמעותית ולפעמים אף נעלמת לגמרי. בנוסף, בעת נסיעה בכביש קופצני, אני שומע את הרעש הזה שציינתי שמופיע לאחר הנעת הרכב רק במקוטע, בכל קפיצה, אך הוא לא נעלם אפילו בימים החמים שהיו הקיץ. זה לא הבולמים כי כאשר קניתי את הרכב, שמתי 4 בולמים חדשים של קייאבה. אני חושד שזה תושבות מנוע בגלל הרעידה ובגלל שאחרי שילוב ל-D הרעידה טיפה נחלשת.

השאלה היא, האם זה באמת תושבות מנוע?? או משהו אחר?? ואם זה התושבות אז איזה תושבות חלופיות אפשר לשים שיעשו טוב את העבודה....כי מקוריות ב-2000 שח זה מוגזם.

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

אם לפני החלפת התושבות היו את התושבות המקוריות ולא הורגש דבר אז יש מצב שלא היה כלל צורך בהחלפה שלהם והם לא היו כלל קרועות כי אני מבטיח לך שעם 4 התושבות היו קרועות היית מרגיש את זה יופי! בכל מיקרה תושבות חלופיות זה לא שיא ההצלחה והשלמות ובטח שלא כל ה 4 הם חלופיות. כניראה שלא יהיה מנוס מלחזור למקורי.

פורסם (נערך)

2000 שקל ל4 תושבות מקוריות זה בערך המחירים.

שום דבר לא יגיע לרמה של מקורי.

בקורולה שלי תושבות עליונות מגיעות ל500 ו600 שקל ואילו התחתונות הרבה יותר זולות אבל עדיין יותר מ200 שקל.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

תושבות אכן עולות 400-500 ליחידה, זה כמובן משתנה מרכב לרכב.

החלפת את כל ה4 ב650 ש"ח? כולל עבודה? נשמע לי זול מדי.

תושבת תחליפית לרכב שלי עולה 200.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

תחפש מק"ט, רק אל תתלה הרבה תקווה באיביי, תושבות זה דבר כבד ויקר למשלוח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אני מזמין מEBAY או HONDACHEAPPARTS שולח לכתובת אמריקאית ומקבל עם שליח עד הבית

המשלוח עולה בסביבות 20$ והתושבות המקוריות עולות פחות משליש מהמחיר בארץ

• תוכן חדש...