Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 194
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
ומבחינתי כן, הגוף של זוגתי שייך לי ולאף גבר אחר אין מה לגעת בו או אפילו להסתכל עליו.

אז אני מבין שאתה מאלה שיוצאים עם החברה שלהם ביום שישי למועדון ואח"כ בעיתון של יום ראשון קוראים שהם נעצרו לאחר שהם הרגו מישהו שהיה נדמה להם שהוא סובב את הראש לעבר החברה שלהם. כבוד! :mm_yeah:

נ.ב.: גם אתה יכול להגיש את מועמדותך לניהול פורום אנשי המערות, רק תתאם עם mill3r מועד שבו תפוצצו אחד את השני במכות כדי לזכות בג'וב הנכסף.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

Smiro - בן כמה אתה וכמה זמן אתה בזוגיות? יש ילדים? דירה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

מבחינה כלכלית לא אכנס לפרטים (דירה וכו'). אני בזוגיות שנה וחצי, אין ילדים. אם אתה חושב שאני צעיר וטיפש בקטע הזה (בן 24) ובעוד נניח 20 שנה אני אסתכל לאחור ואחשוב כמוך, ואסתכל על עצמי ואחשוב שהייתי טמבל - אתה טועה. יש דברים שלא משתנים בבן אדם וזה אחד מהם - להיות בזוגיות מתוך נוחות, יחידה כלכלית, הרגל ופחד זה מטומטם. לי אישית מאוד טוב להיות לבד. מתגעגע לזה לפעמים מאוד. כך שלא מפחיד אותי. מבחינת יח' כלכלית - שוב פעם, עדיף להיות לבד.

להביא ילדים - צריך לחכות אחרי שאתה הרבה זמן בזוגיות ועד אשר אתה בטוח שאתה רוצה לבלות עם אשתך ולא רוצה לזיין מהצד.

להביא ילד מתוך אהבה במהירות ואז אחרי 10 שנים להצטער על כך - מטומטם.

אלעד, אני לא מאלה שיריבו כי אני שוקל צעדיי, וגם לא יוצא למועדונים :wink:. מה גם, שיש לי some stuff going on בחיים שלי שלא שווה לדפוק אותם בגלל איזה אהבל שלא יכול להשיג זיון.

ואם אני ו

mill3r מועמדים ננהל את פורום אנשי המערות, חלקכם מועמדים לנהל את פורום סמרטוטי רצפה של הנשים שלהם.

שוב פעם - להישאר בזוגיות בגלל סיבות כמו שצוינו לעיל - חסר טעם. בגלל זה אנשים בוגדים, בגלל זה אנשים אומללים, בגלל זה אנשים לא מגשימים חלומות, בגלל זה אנשים יושבים בשירותים ומאוננים על בחורה במגזין שבחיים לא יוכלו להשיג כשאישה שלא נמשכים אליה קוראת להם להוציא את הזבל או לא יודע מה.

לי אישית יש דעות שנמצאות איתי כבר המון המון שנים ואני מאמין שלא ישתנו, כי יש דברים מסוימים שאני מאמין בהם שמהם נובעות הדעות האלו. מה גם, אף אחד לא אמר שלחשוב שלהיות בזוגיות היות וזו יח' כלכלית, ביטחון, הרגל, ילדים וכל מה שמסביב - זו צורת המחשבה הבוגרת והאחראית.

אם נניח הכרת בחורה בגיל 25, יצאתם התאהבתם, התחתנתם, עשיתם ירח דבש עכשיו אתם בונים חיים ביחד. עובדים, בונים חיים. מי אמר שתוך שנתיים - שלוש חובה עליכם להביא ילדים? ואם תחכו עד גיל 34 - 35? תהיו 10 שנים ביחד ואז תחליטו אם אתם מוכנים?

אנשים במירוץ כאילו "התחתנו? זהו, חייבים ילדים". "חייב להביא ילדים לפני גיל 30". אנשים לעתים מביאים ילדים מבלי לשקול את כל מה שמסביב, כשבין היתר הזוגיות היא מה שמסביב. ואז מוצאים את עצמכם ביחידה כלכלית כשהאהבה פגה, לא רוצים לדפוק לילדים את החיים, מתים לזיין מהצד ועם אישה שבא לכם לעוף ממנה במקום או - לבלות חייכם לבד ולעשות כל העולה עם רוחכם, או אולי הייתם מוצאים מישהי אחרת שהיה מתאים לכם להיות איתה ולא הייתם מרגישים כך. אבל לא, הרי זה לא נוח, אני רגיל למישהי שמעצבנת אותי כבר 20 שנה, אז אמשיך להיות איתה -כי זו הדרך הבוגרת לחיות את החיים. שחס וחלילה לא אצטרך להחזיר את המשכנתא וללכת לשכור דירה לבד. או שחס וחלילה ולא תוכל לעמוד בתשלומים על ההלוואה שלקחתם כדי לטוס לחופשה ביוון עם הילדים, שבמהלכה היית עסוק בלהסתכל על בחורות צעירות על החוף ולדמיין ולפנטז. כי הרי זו יח' כלכלית ויש אחריות כלכלית וצריך את שתי המשכורות כדי לממן את זה.

עריכה אחרונה על ידי Smiro
פורסם
Smiro - בן כמה אתה וכמה זמן אתה בזוגיות? יש ילדים? דירה?

רומן, כמו שאתה בוודאי יודע, בשביל שבת זוג תתבע חצי ממה שצברתם בתקופה שהייתם ביחד, לא צריך לא נישואים ולא ילדים. מספיק להוכיח חיים משותפים.

עזוב את זה שכמעט כל הנבגדים מופתעים (כלומר, גברים חושבים שהם יודעים אם בת הזוג בוגדת או לא...), ההפתעה השנייה באה כשהם חושבים שעם גילוי הבגידה הם מנהלים את מה שייתרחש מול החוטאת המיוסרת.

אז פתאום מגיע עו"ד ומסביר להם מה מגיע למי וכמה, לפי חוק.

וכשזה מגיע לחוק ולמשטרה, שווה לבדוק מתי האישה מצליחה לסלק את הגבר מהדירה המשותפת ומתי זה להפך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מבחינה כלכלית לא אכנס לפרטים (דירה וכו'). אני בזוגיות שנה וחצי, אין ילדים. אם אתה חושב שאני צעיר וטיפש בקטע הזה (בן 24) ובעוד נניח 20 שנה אני אסתכל לאחור ואחשוב כמוך, ואסתכל על עצמי ואחשוב שהייתי טמבל - אתה טועה.

זה לא משנה מה תחשוב עוד 20 שנה.

משנה מה אתה תוכל לעשות ומה לא.

כי לדעת אם בת זוגתך תבגוד בך או לא תבגוד בך עוד ב-20 שנה הקרובות, את זה אתה לא יכול לדעת.

וללכת ולעזוב ילדים ושותפות כלכלית של 20 שנה, את זה אתה לא יכול אפילו לדמיין היום.

פשוט אין לך ניסיון חיים רלוונטי.

בשביל אנשים עם משפחות וניסיון בחיים, את ומילר בסה"כ אפרוחים שמנסים לקרקר... לא מודעים למגבלות של כוחם.

כשיהיו לך ילדים, נראה אותך חי שבוע בלי לראות אותם, כי עזבת את הבית.

יש דברים יותר חשובים בחיים, אם זוגתך כן או לא הזדיינה עם מישהו אחר.

להקריב את הבטחון הכלכלי והחיים שלך הילדים שלך, זה קצת יותר חשוב מהאגו הפגוע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
אלעד, אני לא מאלה שיריבו כי אני שוקל צעדיי, וגם לא יוצא למועדונים :wink:. מה גם, שיש לי some stuff going on בחיים שלי שלא שווה לדפוק אותם בגלל איזה אהבל שלא יכול להשיג זיון.
טוב לדעת. אם כך, ודאי אין לך התנגדות אם אזרוק איזה מבט או שניים לכיוון זוגתך. וביננו גם אם אכפת לך, אתה מצדי יכול לקפוץ לי. אתם במרחב ציבורי, אני אתבונן כמה שבא לי. לא טוב לך, אתה יכול לעצום עיניים או להלביש אותה בחרמונית.

ואם אני ו-

mill3r מועמדים ננהל את פורום אנשי המערות, חלקכם מועמדים לנהל את פורום סמרטוטי רצפה של הנשים שלהם.

זה מקסים לשמוע משפט כזה ממישהו שמעודו לא חי במסגרת מחייבת. אולי אתה גם מעביר אימונים בהתכתבות לאסטרונאוטים של נאס"א?

לי אישית יש דעות שנמצאות איתי כבר המון המון שנים ואני מאמין שלא ישתנו, כי יש דברים מסוימים שאני מאמין בהם שמהם נובעות הדעות האלו. מה גם, אף אחד לא אמר שלחשוב שלהיות בזוגיות היות וזו יח' כלכלית, ביטחון, הרגל, ילדים וכל מה שמסביב - זו צורת המחשבה הבוגרת והאחראית.

כידוע, יש רק חיה אחת בטבע שאינה משנה את דעתה. אני לפחות מקווה בשבילך שדאגת לחורר בגג של מכוניתך שני חורים, שיהיה לך נוח עם האוזניים.

אם נניח הכרת בחורה בגיל 25, יצאתם התאהבתם, התחתנתם, עשיתם ירח דבש עכשיו אתם בונים חיים ביחד. עובדים, בונים חיים. מי אמר שתוך שנתיים - שלוש חובה עליכם להביא ילדים? ואם תחכו עד גיל 34 - 35? תהיו 10 שנים ביחד ואז תחליטו אם אתם מוכנים?

אנשים במירוץ כאילו "התחתנו? זהו, חייבים ילדים". "חייב להביא ילדים לפני גיל 30". אנשים לעתים מביאים ילדים מבלי לשקול את כל מה שמסביב, כשבין היתר הזוגיות היא מה שמסביב.

ביני לבין בתי מפרידות 32 שנים (ועוד חודש), אשתי ואני יחד מעל עשור. מספיק טוב?

ואז מוצאים את עצמכם ביחידה כלכלית כשהאהבה פגה, לא רוצים לדפוק לילדים את החיים, מתים לזיין מהצד ועם אישה שבא לכם לעוף ממנה במקום או - לבלות חייכם לבד ולעשות כל העולה עם רוחכם, או אולי הייתם מוצאים מישהי אחרת שהיה מתאים לכם להיות איתה ולא הייתם מרגישים כך. אבל לא, הרי זה לא נוח, אני רגיל למישהי שמעצבנת אותי כבר 20 שנה, אז אמשיך להיות איתה -כי זו הדרך הבוגרת לחיות את החיים. שחס וחלילה לא אצטרך להחזיר את המשכנתא וללכת לשכור דירה לבד. או שחס וחלילה ולא תוכל לעמוד בתשלומים על ההלוואה שלקחתם כדי לטוס לחופשה ביוון עם הילדים, שבמהלכה היית עסוק בלהסתכל על בחורות צעירות על החוף ולדמיין ולפנטז. כי הרי זו יח' כלכלית ויש אחריות כלכלית וצריך את שתי המשכורות כדי לממן את זה.

אז במילים פשוטות, תגיד שיש לך בעיה להתחייב. זה בסדר, אצל ילדים זה עדיין מותר. רק אל תשלה את עצמך שאתה אדם בוגר או מיושב בדעתו.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

פורסם (נערך)

בין בעיה להתחייב לבין לשקול היטב לפני שאתה מתחייב - יש הבדל ענק.

לחשוב שאתם מפאת גילכם המבוגר עם ניסיון חיים כה עשיר ואני בסך הכול ילד חסר ניסיון, זכותכם. אך לעתים זו טעות. מזכיר לי את כל אותם אלו שאומרים "אני 20 שנה על הכביש" ובטוחים שהם נוהגים יותר טוב ממך. שוב, זה שדעתכם היא כך שצריך להתעלם מהבגידה כי יש דברים חשובים יותר וכו', בעיה שלכם. לא אומר שזו צורת המחשבה הנכונה. או לפחות בשבילכם היא כן, בשביל אחרים היא לא. זה כמו שתגידו שרווק בן 40 שמחפש רק לבלות, לעשות כסף ולזיין זה לא בסדר. מי החליט שלא? מי אמר שלהתמסד והביא ילדים עד גיל 35 עם בית ועבודה מסודרת זו הדרך שצריך לחיות? כל אחד ומה שטוב לו ומה שהוא מאמין בו.

ואלעד, אם אתה נשוי ואתה מרגיש צורך להביט בזוגתי - אתה בדיוק הדוגמא למה שאני אומר. לומר "אם לא מתאים לך אתה יכול לקפוץ לי" - גם טעות. אבל אולי יש לנו פה עסק עם גבר - גבר עם יכולות אומנות לחימה כמו של ג'קי צ'אן ומראה כמו של רמבו. אז במקרה כזה אנא קבל התנצלותי, בבקשה אל תחפש אותי.

61190979.jpg

פורסם
מבחינה כלכלית לא אכנס לפרטים (דירה וכו'). אני בזוגיות שנה וחצי, אין ילדים.

מ.ש.ל.

אתה ילד, וחושב כמו ילד. זה בסדר, אגב. בגילך כולם חשבו כך.

אם אתה חושב שאני צעיר וטיפש בקטע הזה (בן 24) ובעוד נניח 20 שנה אני אסתכל לאחור ואחשוב כמוך, ואסתכל על עצמי ואחשוב שהייתי טמבל - אתה טועה.

אני לא חושב, אני יודע. כמו שכתבתי, בגילך כולם חושבים ככה. האידיאלים האלה מתנדפים עם הזמן. גם אני, בגילך, חשבתי כמוך. אמנם היה לי טיפה יותר פז"ם בקשר, אבל בכל זאת - זה הלך המחשבה בגיל הזה. אגב, 20 שנה זה מאד אופטימי. בעוד 5-7 שנים תגיד "הבן אלף הזה RK מהפורום צדק, חרא עליו".

יש דברים שלא משתנים בבן אדם וזה אחד מהם - להיות בזוגיות מתוך נוחות, יחידה כלכלית, הרגל ופחד זה מטומטם. לי אישית מאוד טוב להיות לבד. מתגעגע לזה לפעמים מאוד. כך שלא מפחיד אותי. מבחינת יח' כלכלית - שוב פעם, עדיף להיות לבד.

האדם משתנה כל הזמן, בכל היבט.

להביא ילדים - צריך לחכות אחרי שאתה הרבה זמן בזוגיות ועד אשר אתה בטוח שאתה רוצה לבלות עם אשתך ולא רוצה לזיין מהצד.

להביא ילד מתוך אהבה במהירות ואז אחרי 10 שנים להצטער על כך - מטומטם.

אין שום קשר בין להצטער שעשית ילד ללזיין מהצד. לזיין מהצד קשור לזוגתך, לא לילדים שלך. להישאר לאחר שזיינת מהצד/תפסת את זוגתך מזדיינת מהצד קשור, בין היתר, לילדים שלך ולבטחון הככלכלי שלך.

ואם אני ו

שוב פעם - להישאר בזוגיות בגלל סיבות כמו שצוינו לעיל - חסר טעם. בגלל זה אנשים בוגדים, בגלל זה אנשים אומללים, בגלל זה אנשים לא מגשימים חלומות, בגלל זה אנשים יושבים בשירותים ומאוננים על בחורה במגזין שבחיים לא יוכלו להשיג כשאישה שלא נמשכים אליה קוראת להם להוציא את הזבל או לא יודע מה.

שוב אתה מנסה ללמד אנשים שחוו יותר ממך מנקודת מבט של אחד שלא הגיע לשלבים שהרוב פה כבר שכחו מתי היו בהם. אף אחד הוא לא סמרטוט רצפה אלא פשוט רואה את הדברים בהגיון. מה גם שלרוב הבגידות יהיו הדדיות, כי הנסיבות שהובילו לכך זהות אצל שני בני הזוג. למה לא לפרק חבילה? בדיוק בשל כל אותן סיבות שאותן אתה מתעקש לא להבין. כי זאת חבילה, האידיאלים היפים שלך יפוגו בעוד מספר שנים לא כל כך רב.

כמו שאמר חברי אלעד, רק חמור לא משנה את דעתו. לגבי צורת מחשבה מבוגרת ואחראית - תדבר על זה כשתהיה מבוגר וכשיהיה לך על מה להיות אחראי. עד אז אתה מדבר באוויר.

אנשים במירוץ כאילו "התחתנו? זהו, חייבים ילדים". "חייב להביא ילדים לפני גיל 30". אנשים לעתים מביאים ילדים מבלי לשקול את כל מה שמסביב, כשבין היתר הזוגיות היא מה שמסביב. ואז מוצאים את עצמכם ביחידה כלכלית כשהאהבה פגה, לא רוצים לדפוק לילדים את החיים, מתים לזיין מהצד ועם אישה שבא לכם לעוף ממנה במקום או - לבלות חייכם לבד ולעשות כל העולה עם רוחכם, או אולי הייתם מוצאים מישהי אחרת שהיה מתאים לכם להיות איתה ולא הייתם מרגישים כך. אבל לא, הרי זה לא נוח, אני רגיל למישהי שמעצבנת אותי כבר 20 שנה, אז אמשיך להיות איתה -כי זו הדרך הבוגרת לחיות את החיים. שחס וחלילה לא אצטרך להחזיר את המשכנתא וללכת לשכור דירה לבד. או שחס וחלילה ולא תוכל לעמוד בתשלומים על ההלוואה שלקחתם כדי לטוס לחופשה ביוון עם הילדים, שבמהלכה היית עסוק בלהסתכל על בחורות צעירות על החוף ולדמיין ולפנטז. כי הרי זו יח' כלכלית ויש אחריות כלכלית וצריך את שתי המשכורות כדי לממן את זה.

אתה קצת, מאד, מפספס את הפואנטה, שוב מנקודת מבט מאד ילדותית ופסקנית. אין כאן עניין של לחץ להביא ילדים. כולם, או הרוב, מתחילים בדיוק בקטע הטוב - אהבה, רעש וצלצולים, כוכבים, חלומות. ילדים, מתוך רצון אמיתי - זה לא כזה נדיר. רק שאז המציאות נכנסת, חזק. המציאות היא לא רק כוכבים - היא גם קיום, כלכלה, דירה, חינוך הילדים, עבודה. שחיקה. אבל יש גם מה שמחזיק את הבית - בין אם זה שאריות רגשות מהולים במשקעי 15-20 שנות זוגיות וקיום האחד בתחת של השני, ובין אם זה האילוצים הכלכליים. ולא, לא תמיד רצים לזרוק את זה לפח אם חו"ח קורה משהו, כי עדיין זה אותו אדם אתו התחתנת ומצאת לנכון להפוך להורה השני של בשר מבשרך.

רק תזכור, אתה ומילר, שאם אה תרצה לבגוד ולא תהיה אהבל, אשתך לא תדע מעולם. ואם לאשתך יש טיפונת שכל בקודקוד, גם היא תעשה את אותו הדבר.

לאחר מכן אפנה אותך למה שאמר falou על מה שתוכל ובעיקר לא תוכל לעשות, בתוספת לכל הפחות 50K ש"ח שכ"ט עו"ד בינוני בגובהו להליך גירושין. בהצלחה.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
שוב, זה שדעתכם היא כך שצריך להתעלם מהבגידה כי יש דברים חשובים יותר וכו', בעיה שלכם.

אף אחד לא אומר שצריך להתעלם. בגידה היא לא (רק) רצון לזיין - היא סימפטום לבעיות קשות יותר בקשר, שדורשות פיתרון. פשוט זה לא אוטומטית צריך להביא לפירוד. אתם לא סתם ביחד. שוב - הנטיה שלך לראות דברים בשחור ולבן מצביעה על ילדותיות מחשבתית, זה הכל. תשמח וודאי לדעת שלרובם המכריע של האנשים זה עובר עם הזמן.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
ואלעד, אם אתה נשוי ואתה מרגיש צורך להביט בזוגתי - אתה בדיוק הדוגמא למה שאני אומר. לומר "אם לא מתאים לך אתה יכול לקפוץ לי" - גם טעות. אבל אולי יש לנו פה עסק עם גבר - גבר עם יכולות אומנות לחימה כמו של ג'קי צ'אן ומראה כמו של רמבו. אז במקרה כזה אנא קבל התנצלותי, בבקשה אל תחפש אותי.

מילא אני, שאני מרגיש פה ושם צורך להתבונן גם בנקבות שהן אינן אשתי - מה תאמר אם אספר לך שלפעמים כשאשתי ואני הולכים יחד ודווקא היא מבחינה באיזו כוסית שלא ברא השטן, היא זאת שדואגת להפנות את תשומת לבי אליה? (למען הסר ספק, יש כאן כמה חברי פורום שאף היו עדים לסיטואציה כזאת, חלקם כמה וכמה פעמים).

וכן, אתה יכול לקפוץ לי אם לא נוח לך שאני, אשתי או שנינו מתבוננים במרחב הציבורי בזוגתך.

מי אמר שלהתמסד והביא ילדים עד גיל 35 עם בית ועבודה מסודרת זו הדרך שצריך לחיות? כל אחד ומה שטוב לו ומה שהוא מאמין בו.

צודק, זאת הדרך הנכונה לחיות:

ומבחינתי כן, הגוף של זוגתי שייך לי ולאף גבר אחר אין מה לגעת בו או אפילו להסתכל עליו.

מה עושה אותך טוב או נעלה יותר שאתה מרשה לעצמך להכריז על כך שגופה של מישהי שייך לך?!

אתה לא סתם ילד - אתה ילד אפס. כלומניק. גורנישט מיט גורנישט. מי אפסיים. חדל אישים. יצור פרימיטיבי נאלח וחסר תוחלת. מי אתה בכלל שתכריז שיש לך בעלות על אדם אחר? שאני אבין: אתה ואבי-זוגתך הלכתם לדואר ועשיתם העברת בעלות על הגברת? לפחות לקחת אותה לפני כן לבדיקה, רק כדי לוודא שאין לה דפיקה בשילדה?

אתה כנראה צריך לעבור איזו חוויה מטלטלת או שתיים בחיים, שיעשו ממך בנאדם ויבהירו לך את מקומך בייקום הזה.

נ.ב.: קפוץ לי.

עריכה אחרונה על ידי אלעד

פורסם (נערך)

אז קודם כל שמח אני שגרמתי לך להרגיש את רגשי הזעם שלך.

אתה מוזמן לקפוץ לי בעצמך. מעניין גם שמנהל (שהוא כנראה אפס, כלומניק גורנישט ויצור פרימיטיבי בעצמו) לא מקבל אזהרה על שימוש בשפה לא נאותה נגד חבר פורום אחר. דפיקה בשלדה אני מאמין שקיימת בגופך המזדקן.

ואם אשתך מפנה את תשומת ליבך לעבר "פרגית" אחרת אז משהו לטעמי דפוק בנישואין שלכם. אבל אולי מצד שני, זה חלומו של כל גבר. אבל מה אני מבין? אני ילד. אולי כשאגדל אבין.

לידיעתך, עברתי מספר חוויות מטלטלות בחיים שאני שמח שקרו כי היום אני מה שאני. אם לא יאה לך ואתה לא מסכים עם צורת מחשבתי - אז כמו שאמר אדם דגול, מנהל בפורום בכבודו ובעצמו בכל רום מעמדו החברתי וניסיונו הרב בחיים, בעל הצלחה יוצאת מן הכלל בחיים בכלל וחיי נישואים בפרט - קפוץ לי.

מצחיק גם שסבא'לה גבר - גבר אומר לי, בלי להכיר אותי, שאני ילד כלומניק אפס. מאיפה לך שלא עשיתי דברים גדולים בחיי? אבל אתה כנראה, ממרום גילך כבר בעל יכולת להבחין באופן חד משמעי ללא כל ספק, בתכונותיו של אדם, במה עשה בחייו והאם הוא ראוי לנשום את אוויר העולם.

אגב, אם כבר לנתח בלי בסיס - זעם כזה כלפי מישהו בפורום בגלל דעותיו, נובע כנראה מפרץ רגשות עצורים שנובעים ממקור אחר. שמעתי ויאגרה יכולה לעזור במקרים כאלו. :wink:

אולי אשתך תפסיק להפנות מבטך לעבר בחורות אחרות.

פורסם

לינק לימודים לצעירים

http://www.getup.co.il/category.asp?catId=210

בעברית בגידה מילה חזקה ביותר באנגלית unfaitful, cheat הרבה יותר מעודן

"אהבתי"

ומבחינתי כן, הגוף של זוגתי שייך לי

אתה חי בסרט, אפילו על גופך אתה לא שליט

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש