Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצליל לעומת זאת ממשיך - וגם הדימיון...

מישהו יכול לעזור?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בשביל זה רצוי להתחיל בג'ימיקאנות. מה גם שהג'ימיקאנה המצולמת ממש יפה לטעמי - ארוכה, מהירה, ומספיק טכנית.

That's exactly why I brought it up in the other thread as the first kind of motorsports that should be developed, because there's the least development to be done in order to get a proper league going, it is a risk free kind of motorsports, it's fun to do and it's damn cheap... it really easy the best kind of motorsports to start with

מוטי - נו נו נו, כשזנב מחליק לא נוגעים בברקס - אתה הראשון שיודע את זה...

או שרק היה נדמה לי (שנגעת בברקס - דט איז...) ....

:wink:

אלון

.Fruit of your imagination, I didn't even think about the brakes

What happened there was that this was a really tight set of four turns - right, left, left, right and I used the momentum from the first right hander to flick the car sideways into the next two left handers which is why it may seem as if I'm correcting the slide really slowly - I'm letting the car slide into the direction that will set me up best for the next right hander but it was too harsh for the tires to catch and ended up spinning the other way around

This is actually a pretty old video, from a practice day in the 2002 season.... from the days that my miata still had a dashboard LOL

?What's in the other video

.Moti

פורסם
סקורניס, אתה טועה. הפתק הקטן שמוטי זרק בחלקו הקדמי של מושב הנוסע לא קשור להעברות משקל, וזה לא עניין של מאוחר מידי. גם אם הוא היה שם שם את הפתק קודם הוא היה מחליק.
:roflmao: :roflmao: :roflmao:

:wink: That was the time slip, they hand you over your time at the end of the run... this one didn't worth much after I screwed it up so badly

If you guys think that this one was bad I'm sure that you would love to know that this stuff actually happens fairly often in gymkhana... damn, I had a practice day once that out of sixteen runs I spun out in 12 (!!!)... wasn't my day exactly LOL

Just noticed that the other video is a championship video from the 2002 season as well, with the old wing (

:-x Stolen), this is our biggest location for gymkhanas, it is the parking lot of California speedway... I actually took third place in my class in that run that you're watching, not too shabby

The first video by the way is taken at the parking lot of the forum - the old stadium that the Los Angeles Lakers used to play in before they had the newer Staples center

.Moti

פורסם
practicing * אני חושב אבל לא משנה

אם אתה אמריקאי זה practice ואם אתה אנגלי זה practise.

רק תזכור איזו "שפה" היתה שם קודם....

ולגבי הג'ימקאנות - אין בארץ אף מגרש אספלט שאפילו מתקרב למרחבים האלה - פרט לנמל תעופה בן-גוריון, ושם זה קצת קשה להכנס עם רכבים פרטיים...

וחוץ מזה, נראה לי שבין כולנו אין כמות של קונוסים שאפילו מתקרבת למה שהוצב שם על המסלול....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

אבל מצליח לראות רק 13 שניות ראשונות אח"כ התמונה קופאת וממשיך לשמוע רק את התזמורת של המנוע.

בסרטון השני רואה רק תמונה קפואה ושומע צלילים.

איך פותרים זאת? הצילו! לאור התגובות אני מבין שאני מפסיד - HELP

פורסם

כניראה בעיית קודק..

אני ממליץ להוריד

LionHeart codec pack זה יפתור לך את כל בעיית הקודקים..

אבל בשביל הסרט הזה ספציפי אם אני לא טועה צריך רק DIVX שאת זה תוריד מ

http://www.divx.com

פורסם
אבל מצליח לראות רק 13 שניות ראשונות אח"כ התמונה קופאת וממשיך לשמוע רק את התזמורת של המנוע.

בסרטון השני רואה רק תמונה קפואה ושומע צלילים.

איך פותרים זאת? הצילו! לאור התגובות אני מבין שאני מפסיד - HELP

נסה להוריד את הגרסא האחרונה של מקודד הDIVX.

קישור: http://www.divx.com/divx/download/

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הצלחתי בזכותכם, ואכן נהנתי!

פורסם
אם אתה אמריקאי זה practice ואם אתה אנגלי זה practise.

רק תזכור איזו "שפה" היתה שם קודם....

ולגבי הג'ימקאנות - אין בארץ אף מגרש אספלט שאפילו מתקרב למרחבים האלה - פרט לנמל תעופה בן-גוריון, ושם זה קצת קשה להכנס עם רכבים פרטיים...

וחוץ מזה, נראה לי שבין כולנו אין כמות של קונוסים שאפילו מתקרבת למה שהוצב שם על המסלול....

בטח שיש...

1. המנחת בערד

2. המנחת בעין שמר

3. איזור התעשייה באשדוד

ועוד ועוד

אלון

נ.ב.

קונוסים לא חסר - למע"צ יש באלפים....:wink:

אלון

• תוכן חדש...