Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יכול להיות שהיא פשוט לא רוצה להיכוות בפעם השלישית

פעמיים היא נתנה לזה צ'אנס ונכוותה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

בקיצור, אחינו, הסבירו לך. דפדף.

ככל שתשחרר אותה יחד עם הפנטזיה שהיא עדיין רוצה אותך מהראש ומהלב מהר יותר כך תעשה לעצמך טובה גדולה יותר.

אני אומר לך את זה מנסיון של אחד שכמעט התאבד בגלל מחשבות שפספסתי את הרכבת ולא הבנתי איזה יהלום היה לי ביד וזרקתי אותו במו ידי.

אבל חשוב בשביל זה בתקופה ראשונה לנתק מגע ולהוציא את הגירוי המפריע מהסביבה. אפילו תתחיל להסתובב עם חבורה אחרת כמה חודשים.

אחר כך יהיה לך יותר קל, אבל אתה עדיין תחיה בפנטזיות שזה עוד אפשרי. רק אחרי שינגבו עליך רגליים כמה פעמים טובות, אתה תבין שזה נגמר.

אז עשה לעצמך טובה. דפדף.

פורסם

תזרום וזהו.,

תכיר מישהי אחרת ותתעסק רק בה,

אם האקסית שלך תראה שאתה המשכת הלאה אז היא תתחיל לקנא, ואתה תהיה בעמדת עליונות,

עברת על כלל ברזל מס' 1 בכל הנוגע לבחורות, בחיים בחיים בחיים אל תבא מלמטה, כלומר אל תבא מעמדת נחיתות, "אני אוהב אותך בבקשה קחי אותי אני אומלל ומסכן", זה מה שעובר לה עכשיו בראש עליך,

אתה צריך להראות לה שאתה לא סופר אותה, ושהיא תתחיל לקנא ולרצות אותך,

זה כמו רכב שאתה לא יכול להרשות לעצמך, אז בכל פעכם שתראה כזה אתה רק תתבעס יותר ויתחזק בך הרגש הזה להשיג אחד כזה ,

כשיהיה לך בסוף , אז אתה "תתקרר" מהעניין,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

איך שהתפיסה שלך את היחסים בין גברים לנשים, כמאבק של כוחנות שנועד לבסס בעלות, מתאימה לך.

פשוט מגעיל לבסס על זה מערכת יחסים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

אם אתה בטוח שהיום היא מתאימה לך והסיבה שאינה מעוניינת לחדש איתך את הקשר זה הפחד שלה להפגע אז לדעתי אתה לא צריך לוותר כל כך בקלות.

תמצא הזדמנות לדבר איתה ותסביר לה בפשטות- בזמנו שיצאתם החלטת לחתוך כי זה לא התאים לך באותה תקופה, היית במקום אחר מבחינת מה שרצית, היא היתה האדם הנכון אבל בטיימינג הלא נכון.

היום אתה נמצא במקום שונה, מיושב יותר ואתה מאמין שכן יכול להתפתח משהו יפה בינכם.

תסביר לה שבאהבה לפעמים נכווים ולעיתים נפגעים אבל הימנעות מלהמשיך ולנסות להכיר בן זוג זה לא הפתרון כי אולי מתוך החשש להפגע היא תפסיד מישהו שהיה יכול מאוד להתאים.

לא עבד?

לא סוף העולם, יש עוד בחורות וגם אתה תמצא אחרת שמתאימה לך.

אל תכניס את עצמך להתנצלויות וכדומה על זה שהיא נפגעה כשנפרדתם בפעם הקודמת, כל עוד נהגת בה בצורה מכובדת אתה לא צריך להתנצל שזה לא התאים לך בזמנו ואחרי שהיא תשמע אותך מתנצל על זה אתה פשוט לא תצא מזה, היא תתחיל לשחק על זה כדי לסחוט עוד התנצלויות....

עריכה,

אני גם מתנגד לכל העניין הכחניות בקשר, קשר בריא לא אמור להתנהל מתוקף עליונות\נחיתות של אחד מבני הזוג מערכת זוגית בריאה היא כזו שנטרלית, פעם הגבר נותן את התון ופעם האישה וכמובן מתוך הסכמה, בני זוג לא אמורים להגיע למקומות האלה של “אני הגבר אז זה מה שאני מחליט“, זה אחלה מתכון לבת זוג שלאט ובטוח תהפך למדוכאת ומרירה ואף אחד לא רוצה להיות עם אחת כזאת.

אני גם לא מת על הגישה של “תראה לה שאתה לא סופר אותה והיא תבוא“, בעיניי זה מטופש ומיותר, אני חושב שעדיף להגיד מה אתה חושב, לי זה עבד מעולה בלא מעט סיטואציות.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אם יצאתם ואכן כוונותך רצינית ואתה בשל למה לא תציע לה נישואין לאלתר?

או אירוסין למשל? שהיא תבין את כנותך וכוונותך הרציניות,מה שלא היו אז.

ככה היה לי עם אשתי ביקשה חתונה בקיץ או איש איש לדרכו,

לפעמים זה עובד,אבל גם אם לא אזי תתגבר.

פורסם
יציע לה נישואין, היא תענה בחיוב, יעברו כמה חודשים ופתאום יראה שזה לא זה, מה אז?

.

zה נכון לכל קשר, גם אם תצא עם משהי 5/6 שנים יתכן שנישואין לא יצליחו.

הכןןנה שלי זה רצינות כוונותיו,אגב,

אני (במחשבה של אשה) לא הייתי מוכן לחזור לאדם שלא היה רציני,

יתכן שלקח לה זמן להוציא אותו מהראש,אבל

אולי באמת תסכים לקשר רציני ממוסד,ומסודר.

פורסם

אם אחד האקסים שלי היה מופיע יום אחד משום מקום עם טבעת והצעות שכאלה, הדבר האחרון שהוא היה מקבל זאת הזדמנות שניה. מעשה לא רציני שלא יציג אותו באור רציני.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אם אחד האקסים שלי היה מופיע יום אחד משום מקום עם טבעת והצעות שכאלה, הדבר האחרון שהוא היה מקבל זאת הזדמנות שניה. מעשה לא רציני שלא יציג אותו באור רציני.

נכון,ככה כתבתי אבל במחשבה שאולי היא מחפשת קשר רציני והוא

מוכן לזה אולי ישנו סיכוי.

פורסם
איך שהתפיסה שלך את היחסים בין גברים לנשים, כמאבק של כוחנות שנועד לבסס בעלות, מתאימה לך.

פשוט מגעיל לבסס על זה מערכת יחסים.

אל תתחיל בעקיצות אישיות, אין פה שום "כוחנות"

לצערי זה המצב כיום, אני לא יודע בן כמה אתה ומאיזה "דור " אתה , אבל אולי הבחורות של פעם היו כאלו נמדות וחביבות,

היום הבחורות כבר מגיל צעיר יש עליהן פוזה של מינימום דוגמנית צמרת, וכל אחת תופסת מעצמה כאילו היא פרס,

זה כלל ברזל, ברגע שאתה תתחיל לרדוף אחריה היא פשוט תתרחק, היא צריכה להרגיש שהיא מתאמצת להשיג אותך, ככה הראש של הבחורות היום עובד,

זה לא אחת זה לא שתיים, זה פשוט רובן המכריע,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...