Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלומות,

אני מחפש אופטומטריסט מקצוען שיכול להתאים משקפיים לאמי. לא מקרה מסובך במיוחד, סה"כ עדשות מולטיפוקל עם צילינדר בעין אחת, אבל נראה שמיטב המוחות בנתניה לא מסוגלים להתמודד עם זה (כבר בדקנו כמה).

התסריט הטיפוסי שהיה עד כה: מייצרים את המשקפיים, הכל טוב בהתחלה אבל אחרי כמה חודשים כבר לא רואים כ"כ טוב. אמי הולכת להיבדק אצל רופא, הוא מאשר שהראייה לא הדרדרה וטוען שהאופטומטריסט צריך לטפל בעניין. היא חוזרת לאופטומטריסט שעושה קולות של מנסה לעזור, אבל התוצאה זהה. זה כבר מתחיל להימאס, וכל הריצות האלה לא לעניין לאשה בת 60+ שגם עובדת במשרה מלאה.

בעיה נוספת: הולכים לאופטיקה רנדומלית ומתעניינים במשקפיים חדשים. מקבלים שיגולי מוח על עדשות של קופרשמידט ובניו מהאלפים השווייצריים שהן הכי טובות והכי עמידות בעולם, ובבקשה שים 5000 שקל. :roll:

לצערי נראה שזה לא אחד המקרים בהם אפשר להזמין את המשקפיים באינטרנט. צריך אופטיקה נורמלית שתוכל למכור במחיר סביר, רצוי עם אחריות, עדיף איפשהו במרכז הארץ.

אשמח להמלצות מנסיון.

פורסם

לפני שנה רכשתי באופטיקה של סופר-פארם של שבעת הכוכבים בהרצליה.

מחירים יחסית טובים מאד לעומת שאר החנויות כולל הבסיסי-בסיסי.

הפתיע אותי בעיקר השרות, במקרה רכשתי מסגרת מצויינת של ארמני אבל עם פגם סדרתי ביצור.

אחרי הפעם השלישית שהחליפו לי למסגרת חדשה פשוט הציעו לי לבחור מסגרת אחרת וזהו.

אני לא רואה איך חנות פרטית או אופטיקה אחרת תמהר לעשות דבר כזה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אופטיקה פיטר ביפו.

רופא אזרחי שעשה מילואים שלח אותי אליו כשהייתה לי הנחה מהצבא, מאז ועד היום אני וכל המשפחה המורחבת, והמשפחה של אשתי עובדים רק איתו.

הוא גם מלמד אופטומטריה באחת האוניבסטאות הגדולות והעובדות שלו היו סטודנטיות שלו.

פורסם

לפני הכל, יש לך מכבי? אם כן, מגיעות לך הנחות על משקפיים.

אם נכווית מכל כך הרבה אופטומטריסטים, למה לא ללכת לרופא עיניים מומחה ולבקש ממנו מרשם למשקפיים?

ככה אני עשיתי, וכך גם ההורים שלי.

חשוב שתוודא עם הרופא שהוא אכן מבצע בדיקה ומנפק מרשם, חלק מהרופאים לא מוכנים לעשות.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אופטיקה דודי בסוקולוב ברמת השרון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לפני כמה ימים קראתי בעיתון "ידיעות אחרונות" סוג של תחקיר על רשתות של חנויות משקפיים.

שלחו אנשים להיבדק בכל מיני סניפים של הרשתות שנבדקו ובכל מקום נתנו להם מרשם אחר (ובדרך כלל לא תואם את האבחנה של רופא העיניים).

שאשתי הייתה צריכה משקפיים קודם כל הלכנו לרופא עיניים שיבדוק אותה ויקבע מה היא צריכה.

עם המרשם הולכים לייצר משקפיים.

פורסם

~

תודה לכל המצטרפים החדשים. :mm_yeah:

לצערי רופאי העיניים העובדים עם קופ"ח מאוחדת סניף נתניה מרכז ממאנים לרשום מרשמים למשקפיים ומעדיפים להפנות אל האופטומטריסט. תוסיפו לזה אמא קצת שמרנית בדעותיה וכזאת שלא ששה "לקפוץ" לאופטיקה שנמצאת שעה נסיעה מהבית, ותבינו איך הגענו עד הלום. כל עוד אני בארץ (כלומר יש לה נהג בוס), קל לה יותר לעשות את זה ולפרוס רשת מעט יותר רחבה. נשתדל לבדוק את ההמלצות שניתנו כאן ולהביא את העניין להפי-אנד.

• תוכן חדש...